Aikamme suurin haaste odottaa sinua
Mies ja nainen istuvat vuoren rinteellä ja katsovat vesimaisemaa

Energinen ura Fortumilla

Hae mukaan joukkoomme ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta. Osaamis­tamme energia­jär­jes­telmän uudis­ta­mi­sessa tarvitaan ja asioilla joiden puolesta teemme töitä on aidosti merki­tystä. Tarvit­semme kasvavaan joukkoomme lisää uteliaita ja erilaisia taustoja omaavia ihmisiä, joille on yhteistä halu saada aikaan muutosta.

Climate and resources
Aikamme suurin haaste

Maailma tarvitsee uteliaita muutoksentekijöitä ratkaisemaan aikamme suurinta haastetta. Me Fortumilla olemme mukana varmistamassa nopean ja luotettavan siirtymän hiilineutraaliin talouteen puhtaalla energialla ja kestävillä ratkaisuilla. Osaajamme ovat tässä avainasemassa. 

Society and people
Menestystä tukeva kulttuuri

Saavuttaaksemme tavoitteemme olemme omaksuneet luottamukseen perustuvan kulttuurin. Uskomme, että monimuotoisuus auttaa meitä innovoimaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Meeting demand
Enemmän kuin työntekijä

Olet tärkeä työpaikalla, mutta korvaamaton läheisillesi. Turvallinen ja terveellinen työympäristö on meille etusijalla, ja kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin on osa kulttuuriamme. Tarjoamme joustavia työskentelytapoja aina kun se on mahdollista.

Mikä on osaamisalueesi?

Tutustu, miten työskentelemme puhtaamman maailman puolesta

Teknologia-analyytikko Iina Lappalainen

"Se, että saa herätä päivittäin töihin kehittämään päästöttömiä, energiatehokkuutta ja luonnon tilaa parantavia innovaatioita on valtava etuoikeus."

Iina Lappalainen, Technology Analyst, Innovation & Venturing

Lue lisää
Tutustu meihin

Mahdollisuudet opiskelijoille

Kesätyöt, opinnäytetyöt ja harjoittelut

Opiskelijat
Tutustu blogiin

Energia yhdistää

Energia yhdistää kaikkea elämää. Uuden ajan pohjois­mainen Fortum on yhdistävä voima, joka toimii sillan­ra­ken­tajana ja uusien yhteyksien luojana teolli­suu­dessa ja yhteis­kun­nassa.

Lue lisää
Working at fortum

Haluatko ottaa aktiivisemman roolin puhtaamman maailman puolesta?

Avoimet työpaikat