Energiamme rakentaa menestyvää maailmaa
Mies ja nainen istuvat vuoren rinteellä ja katsovat vesimaisemaa

Energinen ura Fortumilla

Meillä Fortumilla työskentelee joukko uteliaita ihmisiä.  Yhdessä noin 5000 työntekijämme kanssa rakennamme maailmaa, jossa ihmiset, yritykset ja luonto menestyvät yhdessä.  Tarvit­semme kasvavaan joukkoomme lisää erilaisia taustoja omaavia ihmisiä. Hae mukaan!

Climate and resources
Aikamme suurin haaste

Maailma tarvitsee uteliaita muutoksentekijöitä ratkaisemaan aikamme suurinta haastetta. Me Fortumilla olemme mukana varmistamassa nopean ja luotettavan siirtymän hiilineutraaliin talouteen puhtaalla energialla ja kestävillä ratkaisuilla. Osaajamme ovat tässä avainasemassa. 

Society and people
Menestystä tukeva kulttuuri

Saavuttaaksemme tavoitteemme olemme omaksuneet luottamukseen perustuvan kulttuurin. Uskomme, että monimuotoisuus auttaa meitä innovoimaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Meeting demand
Enemmän kuin työntekijä

Olet tärkeä työpaikalla, mutta korvaamaton läheisillesi. Turvallinen ja terveellinen työympäristö on meille etusijalla, ja kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin on osa kulttuuriamme. Tarjoamme joustavia työskentelytapoja aina kun se on mahdollista.

Mikä on osaamisalueesi?

Tutustu, miten työskentelemme puhtaamman maailman puolesta

"Se, että saa herätä päivittäin töihin kehittämään päästöttömiä, energiatehokkuutta ja luonnon tilaa parantavia innovaatioita on valtava etuoikeus."

Iina Lappalainen P2X Strategic Intelligence Manager

Lue lisää
Tutustu meihin

Mahdollisuudet opiskelijoille

Kesätyöt, opinnäytetyöt ja harjoittelut

Opiskelijat
Tutustu blogiin
Working at fortum

Energiamme rakentaa menestyvää maailmaa - hae mukaan nyt!

Avoimet työpaikat