Puhtaamman maailman puolesta

Fortum toimii aktiivisesti puhtaamman maailman puolesta. Osaamistamme energiajärjestelmän uudistamisessa tarvitaan ja asioilla joiden puolesta teemme töitä on aidosti merkitystä. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme lisää uteliaita ja erilaisia taustoja omaavia ihmisiä, joille on yhteistä halu saada aikaan muutosta. Meillä työt muodostuvat tekijänsä näköiseksi aina opiskelijoiden kesätöistä vaativiin asiantuntijatehtäviin. Liity mukaan johtamaan muutosta puhtaamman maailman puolesta!

Tutki avoimia työpaikkoja ja hae meille töihin!
Summer Energy 2020

Opiskelijalle

Summer Energy

Kesätyö Fortumilla?

Kulttuuri

Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Monimuotoinen ja osallistava yrityskulttuuri kannustaa meitä hyödyntämään koko osaamistamme, ja uskomme, että työntekijöidemme osaaminen voidaan virittää huippuunsa motivoivassa työympäristössä, jossa kyseenalaistetaan vanhat toimintatavat ja kehitetään uusia.

 

fortum_rekry_textimage03

Mahdollisuuksia opiskelijoille

Teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja rekrytoimme paljon vastavalmistuneita eri alojen ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää intohimo tulevaisuuden energiaratkaisuja kohtaan. Tarjoamme paljon erilaisia uramahdollisuuksia ja haluamme parhaamme mukaan tukea nuoria osaajia kehittymään.

Lue lisää

fortum_rekry_textimage04

Vastuullinen ja avoin yrityskulttuuri

Haluamme toimia siten, että meidän yli 8000 työntekijäämme ympäri maailman voivat olla meistä ylpeitä. Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisella ja innostavalla työympäristöllä autamme työntekijöitämme kukoistamaan.

Lue lisää

fortum_rekry_textimage06

Meillä saat tehdä

Fortumin kaltaisessa yrityksessä tapahtuu aina jotain uutta ja innostavaa. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on lukematon määrä mahdollisuuksia rakentaa asiantuntijuuttasi. Kannustamme aktiivisesti hakemaan mukaan työnkiertoon ja kehitysohjelmiimme avoin johtajuusmalli periaatteenamme. Kun päätät itse oman urasi suunnasta saat rakentaa siitä juuri sinun näköisesi.

Lue lisää

Uratarinoita Fortumilta

Uratarinoita Fortumilta

Tutustu muutamiin tuleviin työkavereihisi ja ota selvää millaista meillä on työskennellä!

Lue lisää

Fortum Consumer Solutions - avoimet työpaikat

Customer oriented

Lue fortumlaisista ja kulttuuristamme

Vastuullinen ja avoin yrityskulttuuri

Vision and strategy

Tutustu strategiaamme ja missioomme

Yhdessä kohti puhtaampaa maailmaa

Widely certificated

Vastuullisuus Fortumissa

Kestävää kehitystä puhtaamman maailman puolesta