Aikamme suurin haaste odottaa sinua

Energinen ura Fortumilla

Hae mukaan joukkoomme ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta. Osaamis­tamme energia­jär­jes­telmän uudis­ta­mi­sessa tarvitaan ja asioilla joiden puolesta teemme töitä on aidosti merki­tystä. Tarvit­semme kasvavaan joukkoomme lisää uteliaita ja erilaisia taustoja omaavia ihmisiä, joille on yhteistä halu saada aikaan muutosta.

Climate and resources
Aikamme suurin haaste

Maailma tarvitsee uteliaita muutoksentekijöitä ratkaisemaan aikamme suurinta haastetta. Me Fortumilla varmistamme nopean ja luotettavan siirtymisen hiilineutraaliin talouteen puhtaalla energialla ja kestävillä ratkaisuilla. Osaajamme ovat tässä avainasemassa. Tämä on tilaisuutesi ottaa aktiivinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja luoda mielekäs ura kanssamme.

Society and people
Menestystä tukeva kulttuuri

Saavuttaaksemme kunnianhimoiset tavoitteemme olemme omaksuneet avoimuuden kulttuurin. Keskinäisellä luottamuksella ja toisiimme uskomalla voimme saavuttaa parempia tuloksia. Uskomme, että monimuotoisuus auttaa meitä innovoimaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa kaikki tuntevat olonsa hyväksytyksi ja kaikkia kohdellaan tasapuolisesti.

Meeting demand
Enemmän kuin työntekijä

Olet tärkeä työpaikalla, mutta korvaamaton läheisillesi. Turvallinen ja terveellinen työympäristö on meille etusijalla, ja kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin on osa kulttuuriamme. Tarjoamme joustavia työskentelytapoja aina kun mahdollista, jotta sinulla on enemmän aikaa keskittyä itseesi ja sinulle tärkeisiin ihmisiin.

Mikä on osaamisalueesi?

Tutustu, miten työskentelemme puhtaamman maailman puolesta

Teknologia-analyytikko Iina Lappalainen

"Se, että saa herätä päivittäin töihin kehittämään päästöttömiä, energiatehokkuutta ja luonnon tilaa parantavia innovaatioita on valtava etuoikeus."

Iina Lappalainen, Technology Analyst, Innovation & Venturing

Lue lisää
Fortum employees chatting over coffee
Tutustu meihin
Kolme nuorta kävelemässä portaita

Mahdollisuudet opiskelijoille

Kesätyöt, opinnäytetyöt ja harjoittelut

Opiskelijat
Työntekijä suojavarusteissa tuulipuistossa
Tutustu blogiin
Working at fortum

Haluatko ottaa aktiivisemman roolin puhtaamman maailman puolesta?

Customer service

Fortum Consumer Solutions - avoimet työpaikat