Heat Online -raportointipalvelu kaukolämmön asiakkaille

Maksuttomasta Heat Online -raportointipalvelusta saat tietoa kaukolämmöstäsi ja jäähdytyksestäsi. Löydät sieltä kiinteistöjesi kulutustiedot, laskut sekä raportit yhteen paikkaan koottuna. Asiakasportaali on tarkoitettu kaikille Fortumin kaukolämmön ja jäähdytyksen asiakkaille.

Heat Online
Seuraa kiinteistöjesi kulutusta
Reports and presentations
Seuraa Käyttö- ja Ennusteraportteja
Investors homepage
Tarkastele laskujasi

Heat Online -sovellukseen rekisteröityminen ja kirjautuminen

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia Heat Onlineen, voit rekisteröityä alla olevan linkin avulla. Huomaathan eri linkit yritys- ja kotiasiakkaille.

Rekisteröidy yritysasiakkaana

Rekisteröidy kotiasiakkaana

Kirjaudu palveluun

Löydät portaalista paljon hyödyllistä tietoa

  • Hyödynnä nyt maksutonta kaukolämmön ja jäähdytyksen asiakasportaalia. Löydät palvelusta kiinteistöjesi kulutustiedot, laskut sekä raportit yhteen paikkaan koottuna.
  • Mikäli sinulla on Fortumin sähkösopimus, voit edelleen seurata sähkön kulutustasi Oma Fortumissa tai Yritys Online -palvelussa.
  • Jos olet käyttänyt aikaisemmin Oma Fortumia tai Yritys Onlinea, voit kirjautua samoilla tunnuksilla myös Heat Onlineen sen jälkeen kun olemme avanneet palvelun sinulle. Lähetä meille kaukolampo [ät] fortum [piste] com (sähköposti).
  • Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi ja kuluttaja-asiakkaana henkilötunnuksen avulla tai yritysasiakkaana Y-tunnuksen avulla.
  • Jos et ole taloyhtiön edustajana aikaisemmin käyttänyt näitä palveluja, Heat Onlinen voi ottaa käyttöön rekisteröitymällä yritysasiakkaana. Rekisteröitymistä varten tarvitset y-tunnuksen ja kaukolämmön asiakasnumeron.

Tarvitsetko apua palvelun kanssa?

Autamme mielellämme! Soita tai lähetä viesti asiakaspalveluun:
puh. 0200 19009 ma-pe klo 8-17 (pvm/mpm) tai kaukolampo [ät] fortum [piste] com

Edustajana näet useamman kiinteistön tiedot palvelussa

Edustajana näet edustamiesi kiinteistöjen kaukolämmön ja jäähdytyksen tiedot samalla kertaa Heat Online-palvelussa. Saat edustajuuden käyttöösi lähettämällä tarvittavat tiedot:

  • Edustajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä edustajan yrityksen tai isännöintiyhitön nimi ja y-tunnus
  • Edustettavien yritysten tai taloyhtiöiden nimet, y-tunnukset ja asiakasnumerot
  • Maininta valtuutuksesta

Lähetä tiedot sähköpostilla kaukolampo [ät] fortum [piste] com, niin olemme sinuun yhteydessä.