Mahdollisuudet opiskelijoille

Rekrytoimme vastavalmistuneita insinöörejä, ekonomeja ja useiden eri alojen ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää intohimo tulevaisuuden energiaratkaisuja kohtaan. Tarjoamme paljon erilaisia työmahdollisuuksia ja haluamme parhaamme mukaan tukea vastavalmistuneita kehittymään. Tule mukaan luomaan yhdessä puhtaampaa tulevaisuutta!

Fortum mahdollisuudet opiskelijoille

Teemme tiivistä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa

Yhteistyö yliopistojen ja muiden oppilaitosten kanssa on meille tärkeää. Uramessut, opiskelijatapahtumat, case-tutkimukset, vierailut oppilaitoksiin, harjoittelupaikat ja opinnäytetyöt ovat kaikki esimerkkejä monipuolisista mahdollisuuksista, joita tarjoamme opiskelijoille. Lähestythän meitä rohkeasti, mikäli sinulla on kysyttävää - työntekijämme kertovat mielellään lisää meillä työskentelystä!

Arvostamme lopputöitä ja työharjoittelujaksoja

Meille työharjoittelujaksot ja lopputöiden tekeminen ovat hienoja mahdollisuuksia tutustua sinuun jo opiskeluaikanasi. Samalla saat oivallisen tilaisuuden tutustua myös meihin, liiketoimintaamme ja kulttuuriimme. Tarjoamme useita eri tyyppisiä lopputyömahdollisuuksia ja harjoittelupaikkoja muun muassa tekniikan, talouden, logistiikan ja tietotekniikan aloilla.

Tarjoamme kesätöitä

Tarjoamme joka vuosi myös yli 100 kesätyöpaikkaa. Rekrytoimme esimerkiksi Summer Energy -kesätyökampanjamme kautta vuosittain lukemattomia nuoria. Summer Energy 2019-kampanjamme hakuaika on 2. - 31.1.2019.

Ota meihin yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää opiskelijayhteistyöstä, olethan meihin yhteydessä fortumcareers(at)fortum.com.

Huomioithan kuitenkin, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme ja hae nyt!