Näin saavut pääkonttorillemme

Fortumin pääkonttori sijaitsee osoitteessa Keilalahdentie 2–4. Samassa rakennuksessa sijaitsevat Fortumin lisäksi Tietoevry Oyj:n ja Microsoft Oy:n toimitilat.

Julkisilla liikennevälineillä

Fortumin pääkonttori sijaitsee CD-talossa rakennuksen Länsiväylän puoleisessa osassa. Suosittelemme saapumaan meille julkisilla liikennevälineillä tai taksilla. Jos saavut metrolla, on lähin asema Keilaniemi. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Länsiväylällä, idän suunnasta tullessa Karhusaari ja lännen suunnasta Karhusaarensolmu, sekä Keilaniemen metroasemalla.

Autolla

Jos saavut autolla, on kampuksen yhteisessä pysäköintihallissa rajallinen määrä vieraspaikkoja, mutta emme voi valitettavasti taata paikkojen riittävyyttä.

Info Large Filled

Keilaniemen Kalliopysäköinti -hanke on käynnistynyt ja Keilaniemessä on meneillään useita rakennustöitä, jotka vaikuttavat alueen kulkureitteihin. Suosittelemme varautumaan siihen, että auto- ja kevyen liikenteen reitit saattavat muuttua projektin aikana ja varaamaan lisää aikaa pääkonttorille saapumiseen sekä pois lähtemiseen. Itse rakennustyöt kestävät useita vuosia.

Uusimmat päivitykset projektista löydät Kalliopysäköinti Facebook-sivulta.