Edistämme strategiallamme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa

Olemme julkaisseet Fortumin uuden strategian

Edistämme strategiallamme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa

Edistämme päivitetyllä strategiallamme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Tarjoamme asiakkaillemme ja yhteiskunnalle puhdasta energiaa ja kestäviä ratkaisuja. Näin varmistamme nopean ja luotettavan siirtymän hiilineutraaliin talouteen.

EU:n ja Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden mukaisesti, tavoitteenamme on olla hiilineutraali viimeistään vuonna 2050 ja Euroopan tuotannossa jo vuonna 2035.

Kasvihuonekaasupäästöjä täytyy vähentää energiasektorin lisäksi lämmityksessä, viilentämisessä, teollisuudessa ja liikenteessä. Yhdessä Uniperin kanssa olemme merkittävä eurooppalainen puhdasta sähköä ja kaasua tarjoava yhtiö ja meillä on osaamista ja ratkaisuja, joiden avulla voimme auttaa myös teollisuus- ja infra-asiakkaitamme vähentämään ympäristökuormitustaan. Näin edistämme puhtaampaan maailmaan siirtymistä.

Toimitusjohtaja Markus Rauramo, Fortum-konserni:

"Olen erityisen tyytyväinen, että suurena kansainvälisenä energiayhtiönä sitoudumme nyt vaativiin ilmastotavoitteisiin. Haluamme edistää siirtymistä puhtaaseen energiaan ja samalla tuottaa hyvää tulosta."

Strategiassamme on neljä prioriteettia:

1. Muutamme oman toimintamme hiilineutraaliksi

2. Kasvamme päästöttömässä sähköntuotannossa

3. Hyödynnämme vahvaa asemaamme kaasussa jotta mahdollistamme energiamurroksen

4. Rakennamme kumppanuuksia teollisuus- ja infra-asiakkaiden kanssa

Energiaa puhtaamman maailman puolesta