Kaukokylmä

Ulkoista jäähdytys ja keskity omaan liiketoimintaasi. Huolehdimme puolestasi kiinteistön jäähdytysenergian tuotannosta. Ratkaisumme myötä kiinteistön jäähdytystuotantoon liittyvät riskit poistuvat ja kunnossapitotarve pienenee merkittävästi.

HC6
Kustannustehokas tapa parantaa energiatehokkuutta

HC6
Hyvä käyttövarmuus ja vähäinen kunnossapitotarve

HC6
Kaukokylmä on ekologinen

Accountor towerista Espoon coolein toimistorakennus

Accountor
Fortumin entistä pääkonttoria ns. Raaden hammasta Espoon Keilaniemessä peruskorjataan parhaillaan nykyajan toimistorakennukseksi. Jatkossa rakennus tunnettaan nimellä Accountor tower. Kiinteistön kehittämisestä ja saneerauksesta vastaa YIT Rakennus Oy:n ja HGR Property Partners Oy:n yhteisyritys Regenero Oy.

Iso, läpi kiinteistön ulottuva saneeraus käsittää myös kiinteistön energiaratkaisut. Toimistorakennuksessa on jatkossa ihanteelliset olosuhteet työskentelyyn, kun kaukolämmön lisäksi kaukokylmä eli viilennys huolehtivat tasaisesta työskentelylämpötilasta.

”Fortum Kaukokylmä on keskitetysti ja ekologisesti tuotettua jäähdytysenergiaa, jota jakelemme kaukokylmäverkoston avulla Espoon metronlinjan tuntumassa. On todella hienoa, että kaukokylmä viilentää jatkossa Keilaniemen näyttävimmän rakennuksen ja se saadaan tälle vuosikymmenelle myös energiamielessä”, kertoo Fortumin myyntipäällikkö Sami Kallio.

Vuonna 1976 Nesteen pääkonttoriksi valmistunut Keilaniemen torni on yksi Suomen tunnetuimmista toimistorakennuksista. Raaden hampaana tunnettu 21-kerroksinen rakennus oli vuoteen 2017 asti Fortumin ja sen edeltäjien käytössä. Kiinteistön peruskorjaus valmistuu vuoden 2019 lopussa.

Kaukokylmä tuo viileän varmaa viihtyisyyttä

Kaukokylmä on tehokas, luotettava ja joustava tapa poistaa ylimääräinen lämpö ja kosteus kiinteistöistä ja erilaisista prosesseista. Huolehdimme jäähdytysenergian tuotannosta, jolloin sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Kaukokylmä soveltuu sekä vanhoille että uusille liike-, toimisto- ja asuinrakennuksille Espoossa. Katso tästä lyhyt video.

Ekologinen ja edullinen jäähdytysratkaisu

Kaukokylmä tulee Espoon Suomenojan lämpöpumppulaitokselta, jossa lämmön kierrätyksen lisäksi saadaan kaukokylmää merivedestä tai puhdistetusta jätevedestä. Kaukolämmitys ja -kylmä on kilpailukykyinen kustannuksiltaan ja ylivertainen kokonaisratkaisu energiatehokkuudessa sekä päästöissä.

Ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää!

Sami Kallio
Myyntipäällikkö
Energiaratkaisut, ml. kaukokylmä: rakennusliikkeet, suuryritykset ja teollisuus
Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi
Puhelin: 040 182 7500
[email protected]

Siirrä kaukokylmäsopimus