Ohjeet liiketoimi-ilmoitusten tekemiseen

Pyydämme Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ((EU) N:o 596/2014, ”MAR”) mukaisia Fortum Oyj:n johtohenkilöitä ja heidän lähipiiriään noudattamaan alla olevia ohjeita liiketoimien ilmoittamisessa 3.7.2016 alkaen. Ilmoitukset on tehtävä Fortum Oyj:lle ja Finanssivalvonnalle välittömästi ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä.

Täytä liiketoimien ilmoittamista koskeva oheinen lomake, joka löytyy myös Finanssivalvonnan verkkosivuilta. https://www.finanssivalvonta.fi/globalassets/fi/paaomamarkkinat/liikkeeseenlaskijat-ja-sijoittajat/johtohenkiloiden-liiketoimet/managerstransactionsform_fi.pdf

(Huom! Jos tiedosto ei aukea suoraan, tallenna lomake omalle koneellesi painamalla hiiren kakkospainiketta lomakkeen linkin päällä ja valitse ”tallenna nimellä/save as”. Hyväksy tarvittaessa JavaScript-ominaisuus Options-painikkeesta.)

Lomakkeen täyttämisessä tarvittavia tietoja:  
Fortum Oyj:n LEI-tunnus 635400IUIZZIUJSAMF76
Fortum Oyj:n osakkeiden kaupankäyntitunnukset FORTUM
Fortum Oyj:n osakkeiden ISIN-koodit FI0009007132
Ilmoitusnumero (notification reference) Generoituu automaattisesti lomakkeelle (ei tarvitse täyttää)

 

Lähetä täytetty lomake sähköpostin liitteenä yhtiölle ja Finanssivalvonnalle välittömästi liiketoimen tekemisen jälkeen. Älä lähetä lomaketta postitse määräajan (3 työpäivää) lyhyyden vuoksi!

Lomake lähetetään sähköpostin liitteenä yhtiölle ja Finanssivalvonnalle seuraavasti:

Lähetys Finanssivalvonnalle:                  
Mene osoitteeseen securemail.bof.fi ja lähetä lomake suojattuna sähköpostina osoitteeseen johdonkaupat@finanssivalvonta.fi.

Lähetys Fortum Oyj:lle:
Lähetä lomake sähköpostin liitteenä osoitteeseen transactions@fortum.com. Ilmoita sähköpostissa myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa, mikäli Fortumilla tulee ilmoitukseen liittyen kysyttävää. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä osoitteeseen transactions@fortum.com.

Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat Finanssivalvonnan sivuilta.