Muuttajalle helppo ja huoleton sähkösopimus nopeasti

Onnittelut uuteen kotiin! Kaikissa sopimuksissamme on ympäristöystävällistä 100% hiilidioksidivapaata sähköä. Kerrostaloon helppo sopimus on Fortum Vakio, jossa on kiinteä kuukausihinnoittelu ilman erillistä perusmaksua. Omakoti- ja rivitaloihin suosittelemme edullista ja vakaahintaista Fortum Vakaa-sopimusta.

Muutatko kerrostaloon?

Suosittelemme nyt vakiohintaista sähkösopimusta, alk. 14€/kk

Hyödynnä kampanjaetu

Sähköt pikaisesti muuttopuhelimesta 0200 80000

3 hyvää syytä valita Fortum

E2
Alennus muuttolaatikoista

Saat 30 % alennuksen Niemen muuttolaatikoista.

CS9
Oma Fortum

Sähkönkulutuksen seuraaminen on helppoa puhelimella ja webissä.

F24
Suomen luotetuin

Fortum on valittu Suomen luotetuimmaksi sähköyhtiöksi 11 kertaa peräkkäin.*

Muutosta kysyttyä

Määräaikainen sopimus ja muutto?

Jos sinulla on jo valittu itsellesi sopiva Fortumin määräaikainen sopimus saat sellaisen myös uuteen kotiisi. Voit myös muuton yhteydessä valita uudentyyppisen sopimuksen vaikka sinulla olisi aiemmassa kodissasi ollut määräaikainen sopimus.

Mitä huomioida, kun teen sopimusta ensi kertaa?

Helpoin tapa on tehdä sähkösopimus ensimmäistä kertaa soittamalla muuttopuhelimeemme, joka palvelee sinua kaikkina päivinä. Fortum hoitaa puolestasi sekä sähkö- ja sähkönsiirtosopimukset.  Saat laskun sekä sähkönmyyjä- ja sähkönsiirtoyhtiöltä, joissain tapauksissa nämä on yhdistetty yhdeksi laskuksi. Voit vaikuttaa laskutusvälin valintaan - tarjoamme hiilidioksidivapaata energiaa kaikkiin kuluttajien sähkösopimuksiin.   

Miten päätän nykyisen sähkösopimukseni?

Fortumin sähkösopimus irtisanotaan soittamalla asiakaspalveluumme.  Asiakkuuden päättymiseen liittyy mahdollisten asiakkaalle tulevien hyvitysten ja vielä veloittamattoman laskun käsittely. Asiakaspalvelu varmistaa ajankohtaiset yhteystiedot ja asiakkaan kannalta mahdollisimman sujuvan asioinnin ennen sopimuksen päättymistä. Muuton yhteydessä Fortumin vanha sähkösopimus päätetään puolestasi kun teet uuden sopimuksen kirjautuneena OmaFortum -palveluun.

Miten huolehditaan sähkönsiirtosopimuksesta?

Kun muutat asiakkaanamme tai vaihdat sähköyhtiöksi Fortumin me huolehdimme puolestasi aina myös sähkönsiirtosopimuksen. 

Uusiutuva sähkö on Julian valinta.

Haluatko vertailla sopimuksia?

Aloita tästä, jos haluat tutustua useampiin sähkösopimuksiin. Saat meiltä aina hiilidioksidivapaata sähköä uuteen kotiin.

Sopimukset ja hinnat

*) Luotetuin Merkki, Trusted Brand: http://www.luotetuinmerkki.fi/