Tee sähkösopimus tai muuttoilmoitus nopeasti

Onnittelut uuteen kotiin! Kaikissa sopimuksissamme on ympäristöystävällistä 100% hiilidioksidivapaata sähköä. Kerrostaloon helppo sopimus on Fortum Vakio, jossa on kiinteä kuukausihinnoittelu ilman erillistä perusmaksua. Omakoti- ja rivitaloihin suosittelemme edullista ja vakaahintaista Fortum Vakaa-sopimusta. Muuttoilmoituksen teet nopeasti kirjautumalla palveluun tai soittamalla muuttopuhelimeen.

Muutatko kerrostaloon?

Suosittelemme nyt vakiohintaista sähkösopimusta, alk. 14€/kk

Hyödynnä kampanjaetu

Sähköt pikaisesti muuttopuhelimesta 0200 80000

3 hyvää syytä valita muutossa Fortum

E2
Alennus muuttolaatikoista

Saat 30 % alennuksen Niemen muuttolaatikoista.

CS9
Oma Fortum

Sähkönkulutuksen seuraaminen on helppoa puhelimella ja webissä.

F24
Suomen luotetuin

Fortum on valittu Suomen luotetuimmaksi sähköyhtiöksi 12 kertaa peräkkäin.*

Muutosta kysyttyä

Määräaikainen sopimus ja muutto?

Jos sinulla on jo valittu itsellesi sopiva Fortumin määräaikainen sopimus saat sellaisen myös uuteen kotiisi. Voit myös muuton yhteydessä valita uudentyyppisen sopimuksen vaikka sinulla olisi aiemmassa kodissasi ollut määräaikainen sopimus.

Mitä huomioida, kun teen sopimusta ensi kertaa?

Helpoin tapa on tehdä sähkösopimus ensimmäistä kertaa soittamalla muuttopuhelimeemme, joka palvelee sinua kaikkina päivinä. Fortum hoitaa puolestasi sekä sähkö- ja sähkönsiirtosopimukset.  Saat laskun sekä sähkönmyyjä- ja sähkönsiirtoyhtiöltä, joissain tapauksissa nämä on yhdistetty yhdeksi laskuksi. Voit vaikuttaa laskutusvälin valintaan - tarjoamme hiilidioksidivapaata energiaa kaikkiin kuluttajien sähkösopimuksiin.   

Miten päätän vanhan asunnon sähkösopimuksen Fortumin asiakkaana?

Fortumin sähkösopimus irtisanotaan soittamalla asiakaspalveluumme.  Asiakkuuden päättymiseen liittyy mahdollisten asiakkaalle tulevien hyvitysten ja vielä veloittamattoman laskun käsittely. Asiakaspalvelu varmistaa ajankohtaiset yhteystiedot ja asiakkaan kannalta mahdollisimman sujuvan asioinnin ennen sopimuksen päättymistä.

Voit myös kirjautua Oma Fortum -palveluun sivun oikeasta yläkulmasta, ja tehdä siellä muuttosopimuksen helposti. Silloin saat samalla uuden sopimuksen ja ilmoitat vanhan sopimuksen päättymisestä.

Miten huolehditaan sähkönsiirtosopimuksesta?

Kun muutat asiakkaanamme tai vaihdat sähköyhtiöksi Fortumin me huolehdimme puolestasi aina myös sähkönsiirtosopimuksen. 

Miten saan Niemen muuttolaatikoista alennuksen?

Kun tilaat laatikoita, soita numeroon 020 554 554 ja kerro että olet Fortumin asiakas.

Julian muutto

Mitä muita sopimusvaihtoehtoja muuttajalle?

Haluatko tutustua useampiin sopimusvaihtoehtoihin? Saat meiltä aina hiilidioksidivapaata sähköä uuteen kotiin, ja voit päivittää sopimuksesi alkuperän esimerkiksi auringolla tuotettuun sähköön

Lisää sopimusvaihtoehtoja

Tärkeät muuttoilmoitukset ja muuttoapu

Jos sähkösopimus ja kotivakuutus ovat jo kunnossa, niin muistathan myös nämä tärkeät ilmoitukset ja muuttoavun hankkimisen:

Virallinen osoitteenmuutos netissä

Osoitteenmuutos Postille ja Maistraattiin onnistuu yhdellä kaavakkeella. Lain mukaan Maistraatille on tehtävä ilmoitus viimeistään viikon kuluttua vakituisesta muutosta. Ilmoitus tilapäisestä muutosta pitää tehdä myös, jos muutto on väliaikainen, mutta kestää yli kolme kuukautta.

Kela

Joidenkin sosiaaliturvaan liittyvien palveluiden saanti edellyttää pysyvän muuttoilmoituksen tekemistä Maistraattiin. Alla olevasta linkistä löydät tietoa etuuksista, jotka saadaksesi sinun pitää virallisen muuttoilmoituksen lisäksi olla yhteydessä Kelaan.

Muuttoapu

Tulosiivous, loppusiivous, muuttoauto ja kantoapu. Suunnittele kukkarollesi ja lihaksillesi sopiva ratkaisu hyvissä ajoin. Fortumin asiakkaana saat 30% alennuksen Niemen muuttolaatikoista. Kun tilaat laatikoita, soita numeroon 020 554 554 ja kerro että olet Fortumin asiakas.

Sähkösopimus heti

Tarvitsetko sähköt nopeasti? Soita meille, niin tarkistetaan miten nopeasti sähköjen kytkentä onnistuu.

0200 80000

ma-pe 7-22, la-su 9-17
pvm/mpm

Nopea nettitilaus

Sopimuksen teko heti, sähköt aikaisintaan 3 työpäivän päästä.

Fortum Vakaa-sopimus on turvallinen valinta kiireessä kotiin kuin kotiin. Sopimuksen voit helposti muuttaa myöhemmin toiseen sopimukseen, kun tiedät paremmin uuden asunnon sähkönkulutustarpeen.

Tilaa Fortum Vakaa

*) Luotetuin Merkki, Trusted Brand: http://www.luotetuinmerkki.fi/