Kaukolämpö

Kaukolämpö lämmittää kiinteistöäsi varmasti säällä kuin säällä. Kaukolämpö on sopiva lämmitysmuoto kaikille kiinteistöille, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä. Valitsemalla kaukolämmön saat toimintavarman, edullisen ja yhä ekologisemman lämmitysmuodon.

Fortum Eko5 - ekologinen lämpö ja 5 vuoden vakaa hinta

Mietitkö kaukolämpöä kiinteistöösi?

Kaukolämpö on edullinen, moderni ja toimitusvarma lämmitysmuoto. Lue täältä kuinka helppoa ja edullista liittyminen on.

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin

Voit ostaa kaukolämpöä eri tuotteilla tarpeesi mukaan. Tarjoamme palveluja arkea helpottamaan. Ota maksuttomat palvelut käyttöösi.

Kaukolämmön hinnat

Täältä löydät hintatietoa taloyhtiöille ja yrityksille.

Tietoa lämpöurakoitsijoille ja suunnittelijoille

Olemme koonneet tietoa suunnittelun ja rakentamisen helpottamiseksi.

Monipuo­linen rapor­toin­ti­palvelu Fortum Yritys Online nyt käytössäsi

Fortum Yritys Online on uusi raportointipalvelumme, joka tarjoaa katsauksen yrityksesi tai taloyhtiösi energiankulutuksesta ja kustannuksista.

Lue lisää

 

Fortum Liisi uusii kaukolämpölaitteiston iisisti

Palve­lumme hankkii puolestasi kauko­lämmön lämmön­ja­ko­laitteet kiinteis­töösi ja pitää lämmöstäsi aina hyvää huolta: saat lämmön­ja­ko­laitteet ja jatkuvan huolto­pal­velun  kuukausi­mak­sulla. Nauti lämmöstä ilman huolia! ​

Lue lisää

Mietitäänkö taloyhtiössäsi toista lämmitysmuotoa?

Kun taloyhtiössä mietitään lämmitysmuodon vaihtoa, kannattaa energiaratkaisua miettiä laajemmin ja ottaa puolueeton asiantuntija tekemään selvitys vaihtoehtojen välillä. Ennen lämmitysmuodon vaihtamista kannattaa selvittää, mitä taloyhtiössä voitaisiin tehdä energiatehokkuuden parantamiseksi, jotta vältytään ylimitoitetulta investoinnilta.

Lue lisää

Palvelemme taloyhtiötäsi kokonaisvaltaisesti

Sairaaloiden hukkalämmöllä lämmitetään jo lähialueen kodit

Kaukolämpöverkkomme on nyt avoin kaikille puhtaan energian tuottajille. Ostamme kiinteistöjen hukkalämpöä ja puhdasta lämpöä.

Lue lisää

Fortum Smart­Living - asuinkiinteis­öjen älykkäämpi tulevaisuus

Kokoa taloyhtiöllesi sopiva Fortum SmartLiving -palvelu, joka pitää huolen kiinteistöstäsi ja auttaa optimoimaan energiankulutusta – rahaa ja ympäristöä säästäen. Valittavanasi ovat: Lämmityksen optimointi-, Kulutuksen seuranta- ja Mittarointi-palvelut.
 

Lue lisää

 

 

Kaukolämpöä yhä puhtaammin

Tavoitteenamme on täysin hiilineutraali kaukolämpö jo 2020-luvulla. Katso tarkemmin esimerkkejä täältä. Löydät tietoa kaukolämmön tuotantomuodoista ja hiilidioksidin ominaispäästöistä.

Lue lisää

Espoo Clean Heat - hiilineutraali kaukolämpö Espooseen 2020-luvulla

Fortum ja Espoon kaupunki ovat sitoutuneet hiilineutraaliin kaukolämmön tuotantoon Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella 2020-luvun aikana. Nyt kehitystyötä kiihdytetään asettamalla uudeksi välitavoitteeksi kivihiilestä luopuminen vuoden 2025 aikana. 

Lue lisää

Tietoa Järvenpään ja Tuusulan kaukolämmön käyttäjille

Järvenpään ja Tuusulan kaukolämmön laskutus ja asiakaspalvelu siirtyvät Fortumilta Vantaan Energia Keski-Uusimaa Oy:lle 1.3.2021 alkaen.

Lue lisää

Kaukolämmön vikailmoitukset

Autamme sinua 24/7

0800 1 90090

(maksuton)

Katso jakelukeskeytykset kartalta