Kaukolämpö on jatkuvasti kehittyvää energian kierrätystä

Ulkoilmasta sekä jäteveden ja konesalien hukkalämmöstä syntyy puhdasta kaukolämpöä
Mies suihkussa

Kaukolämpö taloyhtiöihin ja yrityksiin

Kaukolämpö lämmittää kiinteistöäsi varmasti säällä kuin säällä. Se sopii kaikkiin verkkomme lähellä sijaitseviin kiinteistöihin. Valitsemalla kaukolämmityksen saat toimintavarman, edullisen ja yhä ekologisemman lämmitysmuodon.

Muutostyömme hiilineutraalin kaukolämmön edistämiseksi etenee suunnitelmallisesti. Muutoksen myötä tuomme asiakkaillemme entistä selkeämmän tuotevalikoiman ja uudistamme hinnoittelun vastaamaan paremmin lisääntyneen hiilineutraalin ja hajautetun lämmöntuotannon myötä muuttunutta kustannusrakennettamme.

Lue lisää miten kaukolämpö uudistuu keväällä
Kerrostalot

Ara avustaa kauko­läm­pö­lait­teiston uusimi­sessa

Ara tukee laitteistojen uusimista enintään 90-asteiseen kaukolämpöveteen sopiviksi. Kerrostaloyhtiöt voivat saada avustusta enintään 6000 € ja rivitaloyhtiöt enintään 4000 €. 

Avustus on hyödyllinen niissä taloyhtiöissä, joissa lämmönjakolaitteiden uusiminen olisi muutenkin ajankohtaista. 

Lue lisää

Lämmityksen optimointi

Fortum SmartLiving optimoi taloyhtiösi lämmitystä

Palvelu perustuu huoneistokohtaisiin lämpötilamittauksiin ja tekoälyn avulla toteutettuun itseohjautuvaan lämmityksensäätöjärjestelmään, joka optimoi lämmityksen asumismukavuus huomioiden. Järjestelmä ottaa huomioon myös sääennusteen ja säätää näiden tietojen perusteella kullekin hetkelle juuri oikean lämpötilan.

Lue lisää

yritys online energiankulutus

Uusi rapor­toin­ti­palvelu Heat Online on nyt käytössäsi

Uudesta, maksu­to­masta Heat Online -rapor­toin­ti­pal­ve­lusta saat tietoa kauko­läm­möstäsi ja jäähdy­tyk­sestäsi. Löydät sieltä kiinteis­töjesi kulutus­tiedot, laskut sekä raportit yhteen paikkaan koottuna. Palvelu on tarkoi­tettu kaikille Fortumin kauko­lämmön ja jäähdy­tyksen asiak­kaille.

 

Liisi huolehtii lämmöstäsi

Fortum Liisi uusii kaukolämpölaitteiston iisisti

Palve­lumme hankkii puolestasi lämmön­ja­ko­laitteet kiinteis­töösi ja pitää lämmöstäsi aina hyvää huolta: saat laitteet ja jatkuvan huolto­pal­velun  kuukausi­mak­sulla. Nauti lämmöstä ilman huolia! ​

Lue lisää

Patteri

Mietitäänkö taloyhtiössäsi toista lämmitysmuotoa?

Kun taloyhtiössä mietitään lämmitysmuodon vaihtoa, kannattaa energiaratkaisua miettiä laajemmin ja ottaa puolueeton asiantuntija tekemään selvitys vaihtoehtojen välillä. Ennen lämmitysmuodon vaihtamista kannattaa selvittää, mitä taloyhtiössä voitaisiin tehdä energiatehokkuuden parantamiseksi.

Lue lisää

Fortum Energia 2018 uusi kuva

Kaukolämpöä yhä puhtaammin

Tavoitteenamme on täysin hiilineutraali kaukolämpö jo 2020-luvulla. Katso tarkemmin esimerkkejä täältä. Löydät tietoa kaukolämmön tuotantomuodoista ja hiilidioksidin ominaispäästöistä.

Lue lisää
Ilmakuva Espoon Länsiväylästä Keilaniemen ja Tapiolan välillä

Espoo Clean Heat - hiilineutraali kaukolämpö Espooseen 2020-luvulla

Fortum ja Espoon kaupunki ovat sitoutuneet hiilineutraaliin kaukolämmön tuotantoon Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella 2020-luvun aikana. Nyt kehitystyötä kiihdytetään asettamalla uudeksi välitavoitteeksi kivihiilestä luopuminen vuoden 2025 aikana. 

Lue lisää
Invoicing and payment

Kaukolämmön maksuasiat

Ropo Capitalin asiakaspalvelu

Ma–pe 8–20 ja la 10–15
09 4246 1373
(pvm/mpm)

Chat ja Ropo Online -verkkopalvelu
24/7

District heating outage

Kaukolämmön vikailmoitukset

Autamme sinua 24/7
0800 1 90090
(maksuton)

Katso jakelukeskeytykset kartalta