Kaukolämpö

Kaukolämpö lämmittää kiinteistöäsi varmasti säällä kuin säällä. Kaukolämpö on sopiva lämmitysmuoto kaikille kiinteistöille, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä. Valitsemalla kaukolämmön saat toimintavarman, edullisen ja yhä ekologisemman lämmitysmuodon.

Muutostyömme kaukolämmön hiilineutraaliuden edistämiseksi etenee suunnitelmallisesti. Muutoksen myötä tuomme asiakkaillemme entistä selkeämmän tuotevalikoiman ja uudistamme hinnoittelun vastaamaan paremmin lisääntyneen hiilineutraalin ja hajautetun lämmöntuotannon myötä muuttunutta kustannusrakennettamme.

Lue lisää miten kaukolämpö uudistuu keväällä
Poika juoksee kaukolämmitetyn talon edessä

Laskutusjärjestelmän vaihdon yhteydessä meiltä on päässyt tarkastusvaiheen läpi joitakin joulukuun laskuja virheellisinä arviolaskuina. Virhe koskee vain pientä osaa arviolaskun saaneita asiakkaitamme. Pahoittelemme virhettä.

Vastaamme kysymyksiin asiakaspalvelussamme: puh. 0200 1 9009 tai sähköpostitse cs [piste] kaukolammonasiakaspalvelu [ät] fortum [piste] com

Kerrostalot

Ara avustaa kauko­läm­pö­lait­teiston uusimi­sessa

Ara tukee kaukolämpölaitteistojen uusimista enintään 90-asteiseen kaukolämpöveteen sopiviksi. Kerrostaloyhtiöt voivat saada avustusta enintään 6000 € ja rivitaloyhtiöt enintään 4000 €. 

Avustus on hyödyllinen niissä taloyhtiöissä, joissa kaukolämpölaitteiden uusiminen olisi muutenkin ajankohtaista. 

Lue lisää

Lämmityksen optimointi

Fortum Smart­Living - asuinkiinteis­töjen älykkäämpi tulevaisuus

Kokoa taloyhtiöllesi sopiva Fortum SmartLiving -palvelu, joka pitää huolen kiinteistöstäsi ja auttaa optimoimaan energiankulutusta – rahaa ja ympäristöä säästäen. Valittavanasi ovat: Lämmityksen optimointi-, Kulutuksen seuranta- ja Mittarointi-palvelut.
 

Lue lisää

yritys online energiankulutus

Uusi rapor­toin­ti­palvelu Heat Online on nyt käytössäsi

Uudesta, maksu­to­masta Heat Online -rapor­toin­ti­pal­ve­lusta saat tietoa kauko­läm­möstäsi ja jäähdy­tyk­sestäsi. Löydät sieltä kiinteis­töjesi kulutus­tiedot, laskut sekä raportit yhteen paikkaan koottuna. Palvelu on tarkoi­tettu kaikille Fortumin kauko­lämmön ja jäähdy­tyksen asiak­kaille.

 

Liisi huolehtii lämmöstäsi

Fortum Liisi uusii kaukolämpölaitteiston iisisti

Palve­lumme hankkii puolestasi kauko­lämmön lämmön­ja­ko­laitteet kiinteis­töösi ja pitää lämmöstäsi aina hyvää huolta: saat lämmön­ja­ko­laitteet ja jatkuvan huolto­pal­velun  kuukausi­mak­sulla. Nauti lämmöstä ilman huolia! ​

Lue lisää

Kissa nauttii

Mietitäänkö taloyhtiössäsi toista lämmitysmuotoa?

Kun taloyhtiössä mietitään lämmitysmuodon vaihtoa, kannattaa energiaratkaisua miettiä laajemmin ja ottaa puolueeton asiantuntija tekemään selvitys vaihtoehtojen välillä. Ennen lämmitysmuodon vaihtamista kannattaa selvittää, mitä taloyhtiössä voitaisiin tehdä energiatehokkuuden parantamiseksi, jotta vältytään ylimitoitetulta investoinnilta.

Lue lisää

Kerrostalo

Palvelemme taloyhtiötäsi kokonaisvaltaisesti

Fortum Energia 2018 uusi kuva

Kaukolämpöä yhä puhtaammin

Tavoitteenamme on täysin hiilineutraali kaukolämpö jo 2020-luvulla. Katso tarkemmin esimerkkejä täältä. Löydät tietoa kaukolämmön tuotantomuodoista ja hiilidioksidin ominaispäästöistä.

Lue lisää
Ilmakuva Espoon Länsiväylästä Keilaniemen ja Tapiolan välillä

Espoo Clean Heat - hiilineutraali kaukolämpö Espooseen 2020-luvulla

Fortum ja Espoon kaupunki ovat sitoutuneet hiilineutraaliin kaukolämmön tuotantoon Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella 2020-luvun aikana. Nyt kehitystyötä kiihdytetään asettamalla uudeksi välitavoitteeksi kivihiilestä luopuminen vuoden 2025 aikana. 

Lue lisää
Invoicing and payment

Kaukolämmön maksuasiat

Ropo Capitalin asiakaspalvelu

Ma–pe 8–20 ja la 10–15
09 4246 1373
(pvm/mpm)

Chat ja Ropo Online -verkkopalvelu
24/7

District heating outage

Kaukolämmön vikailmoitukset

Autamme sinua 24/7
0800 1 90090
(maksuton)

Katso jakelukeskeytykset kartalta