Kaukolämpö

Kaukolämpö lämmittää kiinteistöäsi varmasti säällä kuin säällä. Kaukolämpö on sopiva lämmitysmuoto kaikille kiinteistöille, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä. Valitsemalla kaukolämmön saat toimintavarman, edullisen ja yhä ekologisemman lämmitysmuodon.

Fortum Yritys Online

Monipuo­linen rapor­toin­ti­palvelu Fortum Yritys Online käytössäsi

Fortum Yritys Online on raportointipalvelumme, joka tarjoaa katsauksen yrityksesi tai taloyhtiösi energiankulutuksesta ja kustannuksista.

Lue lisää

 

Liisi huolehtii lämmöstäsi

Fortum Liisi uusii kaukolämpölaitteiston iisisti

Palve­lumme hankkii puolestasi kauko­lämmön lämmön­ja­ko­laitteet kiinteis­töösi ja pitää lämmöstäsi aina hyvää huolta: saat lämmön­ja­ko­laitteet ja jatkuvan huolto­pal­velun  kuukausi­mak­sulla. Nauti lämmöstä ilman huolia! ​

Lue lisää

Kissa nauttii

Mietitäänkö taloyhtiössäsi toista lämmitysmuotoa?

Kun taloyhtiössä mietitään lämmitysmuodon vaihtoa, kannattaa energiaratkaisua miettiä laajemmin ja ottaa puolueeton asiantuntija tekemään selvitys vaihtoehtojen välillä. Ennen lämmitysmuodon vaihtamista kannattaa selvittää, mitä taloyhtiössä voitaisiin tehdä energiatehokkuuden parantamiseksi, jotta vältytään ylimitoitetulta investoinnilta.

Lue lisää

a photo of alittele girl holding a drawing of smart home

Palvelemme taloyhtiötäsi kokonaisvaltaisesti

Espoon sairaalassa vauvat viihtyvät

Sairaaloiden hukkalämmöllä lämmitetään jo lähialueen kodit

Kaukolämpöverkkomme on nyt avoin kaikille puhtaan energian tuottajille. Ostamme kiinteistöjen hukkalämpöä ja puhdasta lämpöä.

Lue lisää

Lämmityksen optimointi

Fortum Smart­Living - asuinkiinteis­öjen älykkäämpi tulevaisuus

Kokoa taloyhtiöllesi sopiva Fortum SmartLiving -palvelu, joka pitää huolen kiinteistöstäsi ja auttaa optimoimaan energiankulutusta – rahaa ja ympäristöä säästäen. Valittavanasi ovat: Lämmityksen optimointi-, Kulutuksen seuranta- ja Mittarointi-palvelut.
 

Lue lisää

Kaukolämpöä yhä puhtaammin

Tavoitteenamme on täysin hiilineutraali kaukolämpö jo 2020-luvulla. Katso tarkemmin esimerkkejä täältä. Löydät tietoa kaukolämmön tuotantomuodoista ja hiilidioksidin ominaispäästöistä.

Lue lisää

Espoo Clean Heat - hiilineutraali kaukolämpö Espooseen 2020-luvulla

Fortum ja Espoon kaupunki ovat sitoutuneet hiilineutraaliin kaukolämmön tuotantoon Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella 2020-luvun aikana. Nyt kehitystyötä kiihdytetään asettamalla uudeksi välitavoitteeksi kivihiilestä luopuminen vuoden 2025 aikana. 

Lue lisää
District heating outage

Kaukolämmön vikailmoitukset

Autamme sinua 24/7

0800 1 90090

(maksuton)

Katso jakelukeskeytykset kartalta