Työskentely Fortumilla
Toimistolla

Työskentely Fortumilla

Uskomme parempaan tulevaisuuteen ja haluamme olla mukana sen muokkaamisessa. Meillä on rohkeutta tutkia uusia ratkaisuja ja ottaa vastuuta. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Inspiroimme ja haastamme toinen toisiamme kehittymään ja kasvamaan.

Esimerkkejä kattavista eduistamme Suomessa

Vastuullinen ja avoin kulttuuri

Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Haluamme toimia siten, että 5000 työntekijäämme ympäri maailman voivat olla meistä ylpeitä. Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisella ja innostavalla työympäristöllä autamme työntekijöitämme menestymään ja voimaan hyvin.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kaikille fortumlaisille tarkoitettu Energise your day - hyvinvointiohjelma tarjoaa työkaluja ja tietoa itsensä johtamiseen, stressin hallintaan, palautumiseen, ravintoon ja liikuntaan liittyen. Hintsa Performancen hyvinvointipalveluilla haluamme lisätä entisestään työntekijöidemme ymmärrystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Auntien-palvelun kautta tarjoamme matalan kynnyksen keskusteluapua, tukea arjen haasteisiin ja mielen hyvinvointiin.

Kehittyminen osaajana

Työntekijöillemme on tarjolla kymmeniä eri verkkokoulutuksia, sekä henkilökohtaisia koulutuksia. Testaamme ja etsimme uusia ratkaisuja rakentaa oppimiskokemusta edelleen esimerkiksi nano-oppimisen kautta. Fortum Talks webinaarit ovat avoimia tapahtumia kaikille työntekijöillemme, jotka haluavat tietää enemmän ajankohtaisista aiheista eri liiketoiminta-alueilla. Iso yritys mahdollistaa paljon uramahdollisuuksia talon sisällä. Johtamis- ja valmennusohjelmamme on suunnattu eri työntekijäryhmille. Näistä esimerkkinä Navigator, joka on tulevaisuuden johtajien kehittämisohjelmamme.