Työskentely Fortumilla

Me fortumlaiset olemme sitoutuneet edistämään muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan.

Työskentely Fortumilla

Johdat muutosta 

Energia on yksi tärkeimmistä asioista nyt ja tulevaisuudessa. Osaamistamme energiajärjestelmän uudistamissa tarvitaan ja asioilla joiden puolesta teemme töitä on aidosti merkitystä. Fortumilla sinulla on mahdollisuus johtaa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa niin lokaalisti kuin globaalistikin.  Meillä on selkeä visio, vahva strategia and voimavaroja saada muutosta aikaan.  

Päätät suunnastasi 

Fortumin kaltaisessa yrityksessä tapahtuu aina jotain uutta ja innostavaa. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on lukematon määrä mahdollisuuksia rakentaa asiantuntijuuttasi. Kannustamme aktiivisesti hakemaan mukaan työnkiertoon ja kehitysohjelmiimme avoin johtajuusmalli periaatteenamme. Kun päätät itse oman urasi suunnasta saat rakentaa siitä juuri sinun näköisesi.

Saat energiaa

Se että voit hyvin on meille tärkeää – työsi antaa sinulle energiaa ja inspiraatiota ja auttaa sinua menestymään. Tuemme tätä säännöllisesti hyvinvointia tukevilla aktiviteeteillamme, modernilla työympäristöllä ja antamalla sinulle tarvitsemaasi itsenäisyyttä ja joustavuutta työssäsi. Mittaamme säännöllisesti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja sitoutuneisuutta  liiketoimintaamme, tavoitteisiimme, asiakkaisiimme ja johtamistapaamme. 

Energize your day

Energise your day

Kaikille fortumlaisille tarkoitettu Energise your day - hyvinvointiohjelma tarjoaa työkaluja ja tietoa itsensä johtamiseen, stressin hallintaan, palautumiseen, ravintoon ja liikuntaan liittyen. Ohjelmassa hyödynnetään tehokkaasti ja joustavasti nykyaikaisia valmennustapoja ja -välineitä ja se on kehitetty ja toteutettu yhteistyössä työterveyshuollon ja eri hyvinvointipalveluntarjoajien kanssa.

Metsäretki

Hintsan hyvinvointipalvelut

Teemme yhteistyötä Hintsa Performancen kanssa, ja tarjoamme työntekijöillemme laajasti Hintsan hyvinvointipalveluita. Yhteistyön avulla haluamme lisätä entisestään työntekijöidemme ymmärrystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan.
Uusia palveluita ovat valmentajien viikoittaiset vastaanotot, eri pituiset valmennusohjelmat sekä monipuoliset hyvinvointiluennot ja -työpajat.