Työskentely Fortumilla

Me fortumlaiset olemme sitoutuneet edistämään muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Meitä on noin 8,300 ammattilaisen joukko Pohjoismaissa, Venäjällä, Baltian maissa, Puolassa ja Intiassa. Monet tehtävistämme ja tiimeistämme ovat kansainvälisiä, ja työmme pitääkin usein sisällään päivittäistä yhteydenpitoa kollegoihimme, asiakkaisiimme ja toimittajiimme ympäri maailmaa. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan.

Työskentely Fortumilla

Johdat muutosta 

Energia on yksi tärkeimmistä asioista nyt ja tulevaisuudessa. Osaamistamme energiajärjestelmän uudistamissa tarvitaan ja asioilla joiden puolesta teemme töitä on aidosti merkitystä. Fortumilla sinulla on mahdollisuus johtaa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa niin lokaalisti kuin globaalistikin.  Meillä on selkeä visio, vahva strategia and voimavaroja saada muutosta aikaan.  

Päätät suunnastasi 

Fortumin kaltaisessa yrityksessä tapahtuu aina jotain uutta ja innostavaa. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on lukematon määrä mahdollisuuksia rakentaa asiantuntijuuttasi. Kannustamme aktiivisesti hakemaan mukaan työnkiertoon ja kehitysohjelmiimme avoin johtajuusmalli periaatteenamme. Kun päätät itse oman urasi suunnasta saat rakentaa siitä juuri sinun näköisesi.

Saat energiaa

Se että voit hyvin on meille tärkeää – työsi antaa sinulle energiaa ja inspiraatiota ja auttaa sinua menestymään. Tuemme tätä säännöllisesti hyvinvointia tukevilla aktiviteeteillamme, modernilla työympäristöllä ja antamalla sinulle tarvitsemaasi itsenäisyyttä ja joustavuutta työssäsi. Mittaamme säännöllisesti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja sitoutuneisuutta  liiketoimintaamme, tavoitteisiimme, asiakkaisiimme ja johtamistapaamme.  Olemme myös aloittaneet työntekijöillemme Energize your day - hyvinvointiohjelman,  jonka tavoite on inspiroida, aktivoida ja kannustaa fortumlaisia pitämään huolta itsestään niin työssä kuin vapaa-ajallakin.