Työskentely Fortumilla
Työntekijämme toimistolla

Työskentely Fortumilla

Me fortumlaiset olemme sitoutuneet edistämään muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Tarjoamme lukemattomia mahdollisuuksia kehittää osaamistasi kansainvälisellä tasolla.

Vastuullinen ja avoin kulttuuri

Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Haluamme toimia siten, että meidän 8000 työntekijäämme ympäri maailman voivat olla meistä ylpeitä. Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisella ja innostavalla työympäristöllä autamme työntekijöitämme kukoistamaan.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kaikille fortumlaisille tarkoitettu Energise your day - hyvinvointiohjelma tarjoaa työkaluja ja tietoa itsensä johtamiseen, stressin hallintaan, palautumiseen, ravintoon ja liikuntaan liittyen. Hintsa Performancen hyvinvointipalveluilla haluamme lisätä entisestään työntekijöidemme ymmärrystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Auntien-palvelun kautta tarjoamme matalan kynnyksen keskusteluapua, tukea arjen haasteisiin ja mielen hyvinvointiin.

Oppiminen & kehitys

Fortumin kaltaisessa yrityksessä tapahtuu aina jotain uutta ja innostavaa. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on lukematon määrä mahdollisuuksia rakentaa asiantuntijuuttasi. Kannustamme aktiivisesti hakemaan mukaan työnkiertoon ja kehitysohjelmiimme avoin johtajuusmalli periaatteenamme. Kun päätät itse oman urasi suunnasta saat rakentaa siitä juuri sinun näköisesi.