Työskentely Fortumilla

Olemme sitoutuneet edistämään muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Työntekijämme ovatkin tässä tärkeässä roolissa työskennellessään asiakkaidemme, tuotteidemme ja palveluidemme parissa teknologian eturintamalla. Tällä hetkellä meitä on noin 9000 fortumlaisen joukko useassa maassa. Monet tehtävistämme ja tiimeistämme ovat kansainvälisiä, ja työmme pitääkin usein sisällään päivittäistä yhteydenpitoa kollegoihimme, asiakkaisiimme ja toimittajiimme ympäri maailmaa.

Careers_Työskentely Fortumilla

Uskomme tiiminä onnistumiseen

Arvomme - uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus - luovat pohjan kaikelle tekemisellemme. Johtamisperiaatteemme pohjautuvat avoimeen johtajuuteen ja siihen, että uskomme työntekijöihimme. Yrityksemme on työpaikka, joka tarjoaa sinulle suuria haasteita ja vastuuta. Johtamistapamme pohjautuu luottamukseen, ja valmennamme ja kannustamme sinua työntekijänä löytämään omat ratkaisusi sekä kyseenalaistamaan vallitsevia käytäntöjä. Tiimityö on meille luontevaa ja arvostammekin ihmisiä, jotka haluavat tehdä yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kulttuuriimme kuuluu niin pienistä kuin isoistakin saavutuksista ja menestyksestä iloitseminen.

Mittaamme säännöllisesti työntekijöidemme tyytyväisyyttä sekä sitoutuneisuutta liiketoimintojamme, yhteisiä tavoitteitamme, asiakkaitamme ja johtamistamme kohtaan. Vuoden 2016 tulostemme perusteella fortumlaiset voivat hyvin. Työntekijöillämme on vahva työkyky ja he pystyvät ylläpitämään hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä.

 

Asetamme henkilöstömme etusijalle

Henkilöstömme turvallisuus ja hyvinvointi on meille ensijaista - ainoastaan näiden avulla voimme menestyä liiketoiminnoissamme. Takaammekin turvallisen työympäristön ja uskomme, että terveinä ja tyytyväisinä työntekijämme menestyvät paremmin ja edistävät osaltaan luovaa ja tehokasta työyhteisöä. Mielestämme hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on tärkeää. Siksi tarjoamme työntekijöillemme etuja, joiden avulla he voivat edistää hyvinvointiaan sekä työn ja muun elämän yhteensovittamista.

Olemme esimerkiksi aloittaneet työntekijöillemme Energize your day - hyvinvointiohjelman, jonka tavoite on inspiroida, aktivoida ja kannustaa fortumlaisia pitämään huolta itsestään niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Ohjelmamme tarjoaa ideoita ja työkaluja itsensä johtamiseen, stressin hallintaan, palautumiseen, ravintoon ja liikkumiseen. Työntekijämme voivat ohjelman kautta hyödyntää erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten luentoja, valmennusklinikoita sekä muita voimaannuttavia aktiviteetteja.
 

Toimimme vastuullisesti

Edistämme myönteistä kehitystä yhteiskunnassa pienin ja suurin teoin. Työskentelemme tiiviisti paikallisten yhteisöjen kanssa ja edellytämme vastuullista toimintaa myös liikekumppaneiltamme. Fortumlaisena voit olla ylpeä siitä, että teemme yhteistyötä sellaisten organisaatioiden ja projektien parissa, jotka pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan.