Warning

Sähkö­so­pi­mus­asioiden asiakaspalvelumme on valitettavasti tällä hetkellä poikkeuksellisen ruuhkautunut ja pahoittelemme pidempää jonotusaikaa puhelin- ja sähköpostipalvelussamme.

Soittaessasi asiakaspalveluumme jääthän odottamaan jonoon, mikäli asiasi koskee sopimuksen päättämistä, laskun eräpäivän siirtoa tai tarvitset sähkösopimuksen seuraavalle arkipäivälle. Sähköposteihin vastaamme saapumisjärjestyksessa, keskimääräinen vastausaika on noin 8-10 päivää.

Yritysasiakas­palvelu puhelimitse sulkeutuu poikkeuksellisesti joka päivä tällä viikolla klo 12.

Yrityksille ja taloyhtiöille

Verkkolaskutus yritysasiakkaalle

Verkkolaskutuksen avulla saat laskut suoraan yrityksesi talous­hal­lin­ta­jär­jes­telmään Ota palvelu käyttöön nyt

Pidämme yrityksesi pyörät pyörimässä

Tarjoamme yritysten, taloyhtiöiden ja kuntien käyttöön laajan valikoiman energia-alan palveluita: sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä uudenlaisia ratkaisuja asumisen ja kierrätyksen piiristä. Tutustu avainpalveluihimme!

Yritys Aktiivi -sopimus vihreällä sähköllä, nyt 6 kk ilman perusmaksuja

Ilmastoystävällistä sähköä turvallisesti yhteishankintana

Kampanjatarjous

Yritys Aktiivi -sopimuksella saat ammat­ti­maisen sähkön­han­kinnan edut ilman erillisiä kustan­nuksia tai kilpai­lut­ta­misen vaivaa. Sopimuksessa hinta vakautetaan ja suojataan ostamalla sähkö 12 kk etukäteen yhteiseen hankintasalkkuun. Tee sähkösopimus verkossa nyt ja saat kuuden kuukauden perusmaksun veloituksetta!

Tutustu ja tilaa verkosta

Yritysapurimme auttaa sinua sähkösopimuksen valinnassa

Löydä yrityksellesi sopivin sähkösopimus helposti ja nopeasti

Jokainen yritys on erilainen - valitse siis sähkösopimuksesi oman yrityksesi tarpeiden mukaan. Yritysapurimme auttaa sopivan sopimustyypin valinnassa.

Testaa Yritysapuria tästä

Ajankohtaista

home heating

Datakeskukset ja kaukolämpö tulevaisuuden energiajärjestelmässä

Fortum ja Microsoft julkis­tivat maalis­kuussa yhteisen suunni­tel­mansa uraauur­ta­vasta datakes­kusa­lu­eesta pääkau­pun­ki­seu­dulla. Datakes­kukset tulevat käyttämään kokonaan puhdasta sähköä ja niiden tuottama hukka­lämpö käytetään alueen kotita­louksien, liike­ti­lojen ja julkisten tilojen lämmit­tä­miseen. Tämänkaltainen moderni toimiala edistää energiamurrosta, ja samalla luo kiertotalouteen liittyviä mahdollisuuksia energiasektorille.

Lue lisää
Nordic hydro power

Vesivoima turvaa pohjois­maisen energian tuotan­to­var­muuden

Vesivoimalla on erityisen iso rooli energiahuollon turvaamisessa. Lyhyellä aikavälillä vesivoimalla tuotetun sähkön määrää voidaan nopeasti säätää vastauksena muutoksiin energian tarpeessa. Pidemmällä aikavälillä vesivoima tasapainottaa tuuli- ja aurinkovoiman tuotannon säästä johtuvaa heilahtelua ja mahdollistaa niiden tuotannon kasvattamisen huoltovarmuudesta tinkimättä. Vesivoima auttaa ylläpitämään sähköverkon tasapainoa ja mahdollistaa myös ainutlaatuisen energian varastointiratkaisun.

Lue lisää
LNG-terminaalin sijoituspaikaksi Inkoon satama

Suomen ensim­mäisen kelluvan LNG-termi­naalin sijoi­tus­pai­kaksi Fortumin Inkoon satama

Gasgrid Finland ja Fortum ovat allekirjoittaneet esisopimuksen Suomen ensimmäisen kelluvan LNG-terminaalialuksen, Exemplarin, sijoittamisesta Fortumin Inkoon satamaan. Inkoossa on tarkoitukseen erinomaisesti sopiva syväsatama lähellä putkilinjoja, joita pitkin kaasu jaellaan teollisuus- ja muiden sektoreiden loppukäyttäjille Suomessa, Virossa ja Itämeren alueella. Tämä kehitys auttaa alueen maita irtautumaan venäläisestä putkikaasusta.

Lue lisää

Olemme täällä sinua ja yritystäsi varten

Ilmoita kaukolämmön tai kaukokylmän jakelukeskeytyksistä 24/7 numeroon 0800 1 90090.

Services for customers

Sähkösopimus yritykselle

0200 19100

ma - pe
08.00 - 16.00

sahko [piste] yritys [ät] fortum [piste] com

Ulkomailta soitettaessa +358 200 19100

District heating

Kaukolämpö ja jäähdytys

0200 19009

ma - pe
08.00 - 17.00

Lähetä viesti

Ulkomailta soitettaessa +358 10 452 9456

Contact by phone

Recycling & Waste

010 7551 625

ma - to 07.00 - 16.00
 pe 08.30 - 16.00

 

Ulkomailta soitettaessa +358 10 7551 625