Arvot ohjaavat toimintaamme

Haluamme toimia siten, että työntekijämme voivat olla meistä ylpeitä. Arvomme ohjaavat toimintaamme ja päätöksentekoamme.

Meillä on työntekijöitä ympäri maailmaa

Kansainvälinen yhtiö

Fortumin yrityskulttuuri on monimuotoinen ja osallistava. Meillä työskentelee noin 8 000 työntekijäää ympäri maailman. Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme kukoistamaan.

Arvomme

Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Ne ohjaavat eri mahdollisuuksien arviointia ja päätöksentekoamme sekä auttavat meitä näkemään maailman Fortumin silmin.

Kyseenalaistamme nykytilan ja etsimme rohkeasti uusia mahdollisuuksia.

Uteliaisuus

Kyseenalaistamme nykytilan ja etsimme rohkeasti uusia mahdollisuuksia puhtaamman maailman rakentamiseksi. Energia-alan muutoksen johtaminen vaatii meiltä uteliaisuutta, jatkuvaa oppimista ja yhteistyötä uusien ratkaisujen luomiseksi.

Meillä on vahva vastuuntunto.

Vastuullisuus

Meillä on vahva vastuuntunto. Kannamme vastuumme sekä omasta toiminnastamme että vaikutuksestamme yhteiskuntaan. Rakennamme kestäviä ratkaisuja, jotka pohjautuvat sidosryhmiemme ymmärtämiseen. Emme tingi turvallisuudesta.

Uskomme avoimuuteen.

Rehellisyys

Uskomme avoimuuteen. Toimimme eettisesti ja kerromme avoimesti niin haasteistamme kuin saavutuksistamme. Noudatamme kaikessa Toimintaohjettamme. Emme suvaitse selän takana toimimista.

Arvostamme toisiamme ja sidosryhmiämme.

Kunnioitus

Arvostamme toisiamme ja sidosryhmiämme, kuten asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Monimuotoinen ja osallistava yrityskulttuuri kannustaa meitä hyödyntämään koko osaamistamme.

Miten teemme Fortumista turvallisen ja innostavan työpaikan?

Code of conduct

Toimintaohjeemme takaa liiketoiminnan rehellisyyden ja eettisyyden. Noudatamme samoja eettisiä standardeja kaikkialla, missä toimimme.