Sopimusasiat

Kaukolämmön päivitetyt yleiset sopimusehdot otetaan käyttöön 1.7.2022. Kerromme täällä lisää yleisten sopimusehtojen päivityksestä. Löydät sivun alareunasta kaukolämmön sopimus- ja tuote-ehdot.

Sopimusasiat

Kaukolämmön päivitetyt yleiset sopimusehdot otetaan käyttöön 1.7.2022

Otamme Energiateollisuus ry:n päivitetyt kaukolämpöalaa koskevat yleiset sopimusehdot käyttöön 1.7.2022 alkaen. Sopimusehtoihin ei ole tullut merkittäviä muutoksia. Tehdyt muutokset liittyvät energiatehokkuuslain muutoksiin sekä asetukseen kulutus- ja laskutustiedoista. 

Toimintatapamme vastaa jo näitä uusia vaatimuksia. Esimerkiksi kaikilla asiakkaillamme on etäluettavat mittarit ja toimitamme asiakkaillemme kulutus- ja laskutustietoja vaatimusten mukaisesti. Sopimusehdoissa täsmennetään lisäksi joitakin termejä sekä asiakkaan oikeutta korvaukseen viallisten johtojen ja laitteiden aiheuttamissa välillisissä vahingoissa.

Olemme lähettäneet asiakkaillemme kirjeen sopimusvahvistuksen päivityksestä toukokuussa. Uudet sopimusehdot löytyvät sivun alareunasta myös ruotsiksi ja englanniksi.

Siirrä kauko­läm­pö­so­pimus muuttaessasi

Kauko­läm­pö­liittymä ei siirry automaat­ti­sesti kiinteistön mukana. Kun olet muutta­massa kauko­läm­mi­tettyyn kiinteistöön, on hyvä muistaa hoitaa myös sopimus­asiat ajoissa kuntoon.