Fortum Eko varmistaa kaukolämpösi uusiutuvilla tuotettuna

Kun haluat varmistaa kaukolämpösi ekologisuuden, täydennä sopimustasi Fortum Eko -lisätuotteella. Se sopii yrityksille ja taloyhtiöille, jotka haluavat saavuttaa asettamansa ympäristötavoitteet ja olla vauhdittamassa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä. Fortum Ekon lisähinta on vain 1,40 €/MWh (alv 0 %).

Environmental friendly
Viestii ympäristövastuullisuudesta

Saat todistuksen jokaiseen kiinteistöösi

Low emissions
Ilmastoystävällistä kaukolämpöä

Uusiutuvilla ja hukkalämmöllä tuotettua

Mass market tested
Varmasti varmennettua lämpöä

Varmennettu alkuperätakuiden avulla

Ekolämpö

Fortum Eko viestii ympäristövastuullisuudesta

Fortum Eko on 100 % uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä kuten hukkalämmöllä tuotettua lämpöä. Se auttaa asiakkaan asettamien ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Sitoudumme toimittamaan kaiken Fortum Eko -lisätuotteena myydyn kaukolämmön. Varmennamme myydyn ja tuotetun ekologisen kaukolämmön määrän ja alkuperän vuosittain lämmön alkuperätakuiden avulla.

Lue lisää alkuperätakuusta

 

Kaikissa Asuntosäätiön kodeissa on nyt ekolämpö

Asuntosäätiö on yksi suurimmista kotimaisista asuinkiinteistöjen omistajista Suomessa. Kaikki Asuntosäätiön 123 asuintaloa Espoossa ja Kirkkonummella lämpiävät Fortumin ilmastoystävällisellä kaukolämmöllä.

Lue artikkeli

Juli Living tarjoaa asukkailleen ilmastoystävällistä Eko-kaukolämpöä

Suuri osa Eko-kaukolämmöstä perustuu hukkalämmön kierrättämiseen. Lämpöä kerätään suoraan ulkoilmasta, puhdistetusta jätevedestä sekä datakeskuksista. Näin Juli Living -vuokrakotien asukkaatkin osallistuvat huomaamattaan lämmön tuotantoon vaikkapa somea selaillessaan.

Lue lisää