Tietoa lämmön käytöstä

Kaukolämpö tuo mukavuutta arkeen. Toimivat laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan. Voit nauttia lämmöstä ja lämpimästä vedestä vuoden jokaisena päivänä. Käyttötottumuksillasi voi vaikuttaa lämmön käyttöön ja säästää. Voit seurata energiankäyttöä erilaisista raporteista sinulle sopivimmalla tavalla.

Fortum Yritys Online

Monipuo­linen rapor­toin­ti­palvelu Fortum Yritys Online nyt käytössäsi

Fortum Yritys Online on uusi palve­lumme, joka tarjoaa katsauksen yrityksesi tai taloyh­tiösi energian­ku­lu­tuk­sesta ja kustan­nuk­sista.

Lue lisää

Käyttöraportti

Käyttöraportisa hyödyllistä tietoa lämmönkäytöstä

Lahetämme kaukolämmön  käyttöraportin aina helmikuun laskun mukana. Löydät käyttöraportin myös Oma Fortum -palvelusta ja Yritys Online -palvelusta.

Käyttöraportti kertoo kiinteistösi lämmönkäytön neljän vuoden osalta tarkkaan ja helppolukuisesti. Näet siitä kertasilmäyksellä onko kiinteistön lämmönkäyttöön tullut muutoksia ja mikä on lämmönkäyttö vastaavantyyppisissä kiinteistöissä.

Kissa nauttii

Mietitäänkö taloyhtiössäsi toista lämmitysmuotoa?

Kun taloyhtiössä mietitään lämmitysmuodon vaihtoa, kannattaa energiaratkaisua miettiä laajemmin ja ottaa puolueeton asiantuntija tekemään selvitys vaihtoehtojen välillä. Ennen lämmitysmuodon vaihtamista kannattaa selvittää, mitä taloyhtiössä voitaisiin tehdä energiatehokkuuden parantamiseksi, jotta vältytään ylimitoitetulta investoinnilta.

Lue lisää