Tietoa lämmön käytöstä

Kaukolämpö tuo mukavuutta arkeen. Toimivat laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan. Voit nauttia lämmöstä ja lämpimästä vedestä vuoden jokaisena päivänä. Käyttötottumuksillasi voi vaikuttaa lämmön käyttöön ja säästää. Voit seurata energiankäyttöä erilaisista raporteista sinulle sopivimmalla tavalla.

Fortum Yritys Online

Uusi rapor­toin­ti­palvelu Heat Online on nyt käytössäsi

Uudesta, maksu­to­masta Heat Online -rapor­toin­ti­pal­ve­lusta saat tietoa kauko­läm­möstäsi ja jäähdy­tyk­sestäsi. Löydät sieltä kiinteis­töjesi kulutus­tiedot, laskut sekä raportit yhteen paikkaan koottuna. Palvelu on tarkoi­tettu kaikille Fortumin kauko­lämmön ja jäähdy­tyksen asiak­kaille.

Lue lisää

Käyttöraportti

Käyttöraportista hyödyllistä tietoa lämmönkäytöstä

Helmikuussa 2023 emme enää lähetä Käyttöraporttia laskun mukana, vaan löydät sen PDF-muodossa uudesta Heat Online -raportointipalvelusta.  Käyttöraportti kertoo kiinteistösi lämmönkäytön neljän vuoden osalta tarkkaan ja helppolukuisesti. Näet siitä kertasilmäyksellä onko kiinteistön lämmönkäyttöön tullut muutoksia ja mikä on lämmönkäyttö vastaavantyyppisissä kiinteistöissä.

Kissa nauttii

Mietitäänkö taloyhtiössäsi toista lämmitysmuotoa?

Kun taloyhtiössä mietitään lämmitysmuodon vaihtoa, kannattaa energiaratkaisua miettiä laajemmin ja ottaa puolueeton asiantuntija tekemään selvitys vaihtoehtojen välillä. Ennen lämmitysmuodon vaihtamista kannattaa selvittää, mitä taloyhtiössä voitaisiin tehdä energiatehokkuuden parantamiseksi, jotta vältytään ylimitoitetulta investoinnilta.

Lue lisää