Tietoa lämmön käytöstä

Kaukolämpö tuo mukavuutta arkeen. Toimivat laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan. Voit nauttia lämmöstä ja lämpimästä vedestä vuoden jokaisena päivänä. Käyttötottumuksilla voi vaikuttaa energiankulutukseen ja säästää. Voit seurata energiankäyttöä uudesta Heat Onlinesta, e-raportista tai käyttöraportista.

Tekninen asiakaspalvelu

Uusi rapor­toin­ti­palvelu Heat Online on nyt käytössäsi

Uudesta, maksu­to­masta Heat Online -rapor­toin­ti­pal­ve­lusta saat tietoa kauko­läm­möstäsi ja jäähdy­tyk­sestäsi. Löydät sieltä kiinteis­töjesi kulutus­tiedot, laskut sekä raportit yhteen paikkaan koottuna. 

Tutustu palveluun

Käyttöraportista hyödyllistä tietoa lämmönkäytöstä

Käyttöraportti 2023 löytyy nyt Heat Online -raportointipalvelusta.  Se kertoo kiinteistösi lämmönkäytön neljän vuoden osalta tarkkaan ja helppolukuisesti. Näet siitä kertasilmäyksellä onko kiinteistön lämmönkäyttöön tullut muutoksia ja mikä on lämmönkäyttö vastaavantyyppisissä kiinteistöissä.

Mietitäänkö taloyhtiössäsi toista lämmitysmuotoa?

Kun taloyhtiössä mietitään lämmitysmuodon vaihtoa, kannattaa energiaratkaisua miettiä laajemmin ja ottaa puolueeton asiantuntija tekemään selvitys vaihtoehtojen välillä. Ennen lämmitysmuodon vaihtamista kannattaa selvittää, mitä voitaisiin tehdä energiatehokkuuden parantamiseksi, jotta vältytään ylimitoitetulta investoinnilta.

Lue lisää