Fortum Yritys Tunti -pörssisähkösopimus

Fortum Yritys Tunti -sopimuk­sella hyödynnät sähkön tunti­hinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Pörssisähkösopimuksessa vuorokauden jokainen tunti on kilpailutettu, joten saat aina markkinan parhaan hinnan. Saavutat kustannussäästöjä, kun säädät sähkön käyttöä vuorokauden halvemmille tunneille. Pörssisähkö sopiikin hyvin erilaisten yritysten tarpeisiin.

Hyödynnä sähkön hinnan vuorokausivaihtelut yrityksesi hyväksi

Fortum Yritys Tunti

Fortum Yritys Tunti -sopimuk­sella hyödynnät sähkön tunti­hinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Vuoro­kauden jokainen tunti kilpailutetaan sähköpörssissä.

✔ Kulutuksen keskittäminen edullisemmille tunneille tuo kustannussäästöjä
✔ Saat aina läpinäkyvän ja reaaliaikaisen hinnan
✔ 24 kuukauden määräaikainen sopimus

Tilaa Yritys Tunti 24 kk

Kulutuksen keskittäminen edullisemmille tunneille tuo kustannussäästöjä

Fortum Yritys Tunti Jatkuva

Fortum Yritys Tunti Jatkuva -sopimuk­sella hyödynnät sähkön tunti­hinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Vuoro­kauden jokainen tunti kilpailutetaan sähköpörssissä.

✔ Kulutuksen keskittäminen edullisemmille tunneille tuo kustannussäästöjä
✔ Saat aina läpinäkyvän ja reaaliaikaisen hinnan
✔ Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Osta Yritys Tunti Jatkuva

Näin yrityksesi hyötyy pörssisähköstä

Prices
Saat aina reaaliaikaisen ja kilpailutetun hinnan

Vuoro­kauden jokainen tunti kilpailutetaan sähköpörssissä. Hinta on siis väistämättä markkinoiden sen hetken paras hinta, sillä maksat sähköstä jokaisen tunnin markkinahinnan mukaan. Pörssin sähkön hinta määräytyy sähkön tuotannon ja kysynnän perusteella, ja hinnan kehitystä voi seurata tunneittain.

Cost efficient
Saavutat kustannussäästöjä yrityksellesi

Pörssisähköllä saat täyden hyödyn irti sähkön hinnan vaihteluista ja vaikutat suoraan yrityksesi sähkölaskuun. Kun tiedät hintojen vuorokausivaihtelut, voit keskittää kulutusta edullisemmille tunneille, mikä tuo kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä.

Climate and resources
Tuotat yrityksesi palvelut päästöttömästi

Yritys Tunti -sopimuk­sella saat sähköä, jonka tuotan­nossa ei ole käytetty fossii­lisia polttoai­neita, kuten kivihiiltä, öljyä tai kaasua. Näin yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat nolla.

Fortum Yritys Tunti -pörssisähkösopimus

Kenelle pörssisähkö sopii?

Kaikenlaiset yritykset toimialasta ja koosta riippumatta voivat hyötyä tuntitasolla vaihtelevasta sähköstä ja sen tarkasta seurannasta. Pörssisähkö toimii erityisen hyvin tarkoille optimoijille, jotka haluavat pitää sähkölaskun langat tarkasti käsissään. Jos nautit tuntikohtaisesta hinnanseurannan kehityksestä ja haluat optimoida omaa sähkönkulutustasi, pörssisähkö on sinulle tehty.

Yritys Tunti on saatavilla 24 kuukauden määräaikaisena tai jatkuvana sopimuksena. 24 kuukauden sopimus sisältää vaihto-oikeuden toiseen Fortumin määräaikaiseen yritystuotteeseen (Yritys Varma tai Yritys Duo) sopimuskauden aikana. Vaihto-oikeutta käyttäessäsi sopimuskausi alusta.

Tilaa Yritys Tunti  Tilaa Yritys Tunti Jatkuva

Tiesitkö, että pörssisähkö on tilastollisesti keskimääräistä edullisempaa – ja turvallista

Pörssisähkön hinta muodostuu Pohjoismaiden yhteisessä Nord Pool -sähköpörssissä, jossa sähkön tuottajat ja ostajat käyvät kauppaa seuraavan päivän tuntikohtaisesta sähkön hinnasta eli spot-hinnasta. Sähkön hinta vaihtelee sähköpörssissä aina kysynnän ja tarjonnan mukaan. 

Fortum Yritys Tunti -sopimuksen hinta on pörssi­sähkön hankin­ta­hinta tunneittain Suomen hinta-alueella + välitys­palkkio 0,40 c/kWh (alv 0%).  Perusmaksu 5 €/kk. Mikäli yritykselläsi on jo Yritys Tunti -sopimus, joka on alkanut ennen 15.5.2023, näet välityspalkkion laskultasi tai sopimusvahvistukseltasi.

Seuraa Yritys Tunti -sopimuksen hintaa

Fortum Yritys Tunti Jatkuva - toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Fortum Yritys Tunti Jatkuva on toistaiseksi voimassa oleva pörssisähkösopimus. Yritys Tunti Jatkuva -sopimuksen energian hinta on Pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool AS) julkaisema Suomen hinta-alueen tuntispothinta, johon lisätään välityspalkkio 0,65 c/kWh. Välityspalkkio 1.3.2024 alkaen 0,68 c/kWh. Perusmaksu 7,50 €/kk ja sopimuksen aloitusmaksu 5 €/sopimus. Hinnoissa alv 0 %. 

Tilaa Yritys Tunti Jatkuva

Suojaudu hintahuipuilta Hintasuoja-palvelun avulla

Kiinnos­taako pörssi­säh­kö­so­pimus, mutta markki­na­hin­tojen vaihtelut luovat joskus liikaa jänni­tystä yrityksesi arkeen?

Valit­se­malla Hinta­suoja-palvelun yrityksesi pörssi­säh­kö­so­pi­muksen kylkeen voit yhdistää tunti­hin­noi­tellun ja kiinteä­hin­taisen sähkö­so­pi­muksen parhaat puolet. Yrityksesi voi hyödyntää pörssisähköä, kun hinnat ovat matalalla, ja saada varmuutta kiinteästä hinnasta, kun kaipaat enemmän ennus­tet­ta­vuutta. Näin voit vaikuttaa suoraan sähkö­laskusi loppusummaan, sillä voit aina itse valita lukit­setko hinnan seuraa­valle ajanjak­solle. 

Lue lisää Hintasuojasta     Tilaa Yritys Tunti + Hintasuoja

Täydennä sopimusta muilla lisäpalveluilla

Voit valita yrityssähkösopimuksen kylkeen yrittäjän arkea helpottavia palveluja. Niistä saat nopeaa ja vaiva­tonta asiointia, arjen huolet­to­muutta ja turvaa sekä helppoja askeleita ympäris­töys­tä­väl­liseen yritys­toi­mintaan.

Tutustu lisäpalveluihin →


 

Yritys Tunti- ja Yritys Tunti Jatkuva -sopimusten sopimusehdot pähkinänkuoressa

  • Yritys Tunti- ja Yritys Tunti Jatkuva -sopimukset on tarkoitettu yritysasiakkaalle, jonka käyttöpaikkojen yhteenlaskettu vuosittainen sähkönkulutus on korkeintaan 200 000 kWh.
  • Sopimuksen perusteella toimitettava sähkö on CO2 -päästötöntä ja toimitettava sähköenergiamäärä tuotetaan Fortum Carbon Free -ympäristömerkinnän kriteereiden mukaisesti. Sähkön tuotannosta ei aiheudu hiilidioksidipäästöjä ilmakehään.
  • Yritys Tunti on kahden vuoden määräaikainen sopimus. Määräaikaisen kauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kolmen kuukauden irtisanomisajalla. 
  • Yritys Tunti Jatkuva on voimassa toistaiseksi ja kumman tahansa osapuolen irtisanottavissa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.
Housing association electricity

Tutustu muihin yrityksille ja taloyhtiöille soveltuviin sopimuksiin

Katso vaihtoehtoja