Taloyhtiön sähkösopimus

Olitpa sitten taloyhtiön halli­tuksen jäsen tai isännöitsijä, voit aina kääntyä puoleemme taloyh­tiötä koske­vissa sähkö­so­pi­mus­asioissa. Sähkö­so­pi­musten lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman tehok­kaita ratkaisuja niin kaukolämpöön ja -kylmään kuin aurinkopaneeleihin liittyen.

Mieti­tyt­tääkö sähkö­so­pi­muksen valinta taloyh­tiöllesi? Anna sopimus­a­pu­rimme auttaa päätöksen tekemi­sessä:  

Tee testi ja löydä oikea sopimus

Kolme syytä valita Fortumin taloyhtiön sähkösopimus

Solutions for sustainable cities
Aina ilmastoystävällistä sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksesi aina halutessasi 100% ilman hiilidioksidipäästöjä.

Charging services for housing association
Sähkön lisäksi myös paljon muuta

Sähkösopimusten lisäksi tarjoamme laajan valikoiman energia-alan palveluita.

Meeting demand
Luotettava kumppani

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella, luotettavasti ja varmasti.

yritys online tehostaa energiaseurantaa

Taloyhtiön energia-asiat haltuun Yritys Onlinella

Asiakkaanamme saat käyttöösi Yritys Online -raportointipalvelun, joka helpottaa taloyhtiösi arkea tuomalla kaikki sähkön ja kaukolämmön kulutukseen liittyvät asiat yhden palvelun alle. Oppimalla lisää taloyhtiössäsi tapahtuvasta energiankulutuksesta, pystyt kohdistamaan energiansäästötoimia sinne, missä niitä eniten tarvitaan. 

Lue lisää

Mies istuu auringon lämmössä

Isännöitsijä, tarvitsetko sähkösopimuksen taloyhtiöllesi?

Isännöitsijänä saat Fortumilta kätevästi sähkösopimuksen kaikkiin hallinnoimiisi taloyhtiöihin. Yritys Online -palvelumme avulla seuraat kaikkien kiinteistöjesi sähkönkulutusta ja kustannuksia kätevästi yhdestä paikasta. Näin voit helposti kohdentaa esimerkiksi energiasäästötoimia juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan.

Pyydä meiltä tarjous, niin räätälöimme sinulle kilpailukykyisen ratkaisun kiinteistönhoitoasi tukemaan.

Jätä tarjouspyyntö

taloyhtiön energiavinkit

Viisi viisasta vinkkiä taloyh­tiölle pitämään energia­kus­tan­nukset kurissa

Tässä sähkömarkkinatilanteessa taloyhtiön energiankulutukseen on äärimmäisen tärkeää kiinnittää huomiota.  Kokosimme avuksesi energiaviisaita vinkkejä siitä, mihin taloyhtiössäsi kannattaa nyt kiinnittää huomiota ja miten voit hyödyntää Yritys Online -palveluamme päätöksenteon tukena.

Ota vinkit haltuun tästä

taloyhtiön sähkösopimus kaukolämpö

Kaukolämpö taloyhtiöille

Kaukolämpö on sopiva lämmitysmuoto niin uusille kuin vanhoille taloyhtiöille, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä. Valitsemalla kaukolämmön saat toimintavarman, edullisen ja yhä ekologisemman lämmitysmuodon.

Lue lisää

Onko taloyhtiöösi tulossa remontti?

Miten turhat sähkölaskut voi välttää?
Chevron down

Taloyhtiön remonttia suunnitellessa kannattaa sähköasiat huomioida. Tarvitaanko asuntokohtaisia sähköjä remontin aikana? Kuka vastaa remontin aikaisesta sähköstä, onko se rakennusyritys, taloyhtiö vai asukas itse?

Kuka vastaa remontin aikaisesta sähkönkulutuksesta?
Chevron down

Jos asunnossa ei voi remontin aikana asua ja asuntokohtaista sähköä tarvitaan, sähköistä vastaa yleensä rakennusyritys tai taloyhtiö. Selkeintä olisi, että taloyhtiö ottaisi asukkaiden sähkösopimukset remontin ajan hoidettavakseen. Näin sähköjä ei turhaan tarvitse katkaista ja jälleenkytkeä uudelleen remontin päätyttyä. Jos asuntokohtaisia sähköjä ei remontin aikana tarvita, sähkösopimuksen voi päättää ja sähköt katkaistaan verkkoyhtiön toimesta.

Miten asukkaiden sopimukset siirtyvät?
Chevron down

Kun päätös sähkösopimuksen siirtymisestä taloyhtiölle on tehty taloyhtiön hallituksessa, isännöitsijä kerää asukkailta valtakirjat ja siirtää sopimukset taloyhtiön nimiin lähettämällä tiedot esimerkiksi sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalveluumme 0200 19000.

Mitä hyötyä tästä on asukkaille?
Chevron down

Asukkaille ei tule turhia sähkölaskuja, ja sähköt ovat ilman keskeytystä käytössä koko remontin ajan. Lisäksi remontin valmistuttua sähköt on kytketty asuntoihin valmiiksi. Jos sopimukset on siirretty remontin ajaksi rakennuttajan tai taloyhtiön nimiin, isännöitsijän on hyvä muistuttaa asukkaita tekemään sähkösopimukset jälleen omiin nimiinsä. Sopimusasiat hoituvat helposti Fortumin internet-sivuilla tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 19000.

Customer service

Asiakaspalvelu taloyhtiö- ja yritysasiakkaille

0200 19100

ma-pe klo 8 - 16 (pvm/mpm)

Ulkomailta soitettaessa:

+358 10 45 66080

Customer service

Asiakaspalvelu kotiasiakkaille

0200 19000

ma-pe klo 8 - 17 (pvm/mpm)

Ulkomailta soitettaessa:

+358 10 45 66080

Ota yhteyttä