Jätehuoltokoulutukset

Jätehuollon asiantuntijamme kouluttavat yrityksesi henkilöstön vaativan jätehuollon perusteisiin. Jätehuollon koulutusvalikoimamme on räätälöitävissä yrityksesi tarpeet huomioiden.

Cost efficient
Taloudelliset hyödyt

Laadukkaan ja ajantasaisen koulutuksen avulla voit parantaa organisaationne turvallisuutta ja säästää jätehuoltokustannuksissa.

Environmental friendly
Ympäristöhyödyt

Täydennämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja siirrämme olennaiset tiedot joustavasti asiakkaidemme käyttöön.

Safety
Turvallisuushyödyt

Tieto, kokemus ja motivaatio takaavat turvallisen työskentely-ympäristön.

Meillä on työntekijöitä ympäri maailmaa

Koulutuksella tehokkaampaa jätehuoltoa

Fortum järjestää vaativan jätehuollon yleistä koulutusta sekä yrityksen tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutustilaisuuksia.

Yrityksen tarpeiden mukaan räätälöity koulutus voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa tai Fortumin tiloissa Riihimäellä, jolloin on mahdollisuus myös tutustua laitokseemme. Koulutuksen sisältö ja pituus koostetaan tapauskohtaisesti.

Täydennämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja siirrämme olennaiset tiedot joustavasti asiakkaidemme käyttöön.

Tutustu alla koulutustarjontaamme ja tai kysy rohkeasti tarjous yritykselle räätälöidystä koulutuspaketista!

 

Vaarallisten jätteiden peruskurssi

Kolmipäiväinen etäkoulutus keskittyy vaarallisten jätteiden jätehuoltoon erityisesti jätteitä tuottavan yrityksen kannalta. Koulutus rakentuu luennoista, keskusteluista sekä käytännön harjoituksista. Koulutus soveltuu yritysten jätehuollosta, erityisesti vaarallisten jätteiden jätehuollosta, vastaaville ja näitä tehtäviä hoitaville henkilöille sekä muille, jotka haluavat perusteellista tietoa vaarallisten jätteiden jätehuollosta. Kouluttajina kurssilla toimivat Fortumin ympäristöhuollon asiantuntijat.

Koulutukseen tarvitset tietokoneen ja internetyhteyden. Käytämme kurssimateriaalina myös videoita, joten parhaimman kurssikokemuksen saat mahdollisimman hyvällä laajakaistayhteydellä.

Tutustu kurssin seuraaviin toteutuksiin alla olevasta linkistä ja varmista paikkasi kurssilla!

Vaarallisen jätteen peruskurssi

Vaarallisten jätteiden kertauskurssi


Päivän mittaisella syventävällä kurssilla kerrataan kaksipäiväisen peruskurssin tärkeimpiä aiheita. Kurssi on tarkoitettu heille, joilla on jo aiheesta perustietämys ja kaipaavat kertausta. Kurssi sopii hyvin sekä käytännön jätehuoltotyötä tekeville, että muille jätehuollon parissa työskenteleville. Kurssilla kerrataan tärkeimmät vaarallisen jätteen huoltoon liittyvät aiheet, kuten lainsäädäntöä kevyesti, jätteiden lajittelu, varastointi, pakkaaminen ja kuljetus. Suosittelemme käytävän ensin kahden päivän mittaisen peruskurssin, jonka jälkeen kertauskurssi 1-2 vuoden välein.

Ei tulevia kursseja
Kysy yrityksellesi räätälöidystä kurssista!

 

Laboratoriojätteen syventävä kurssi

Laboratoriojätteen syventävällä kurssilla keskitytään erityisesti haastaviin jätevirtoihin, kuten laboratorio- ja pienkemikaalijätteisiin. Päivän mittaisella kurssilla käydään läpi yleistä laboratoriojätteistä, niiden tunnistamiskeinoja, luokittelua, lajittelua ja pakkaamista. Kurssi soveltuu erityisesti heille, jotka työskentelevät laboratoriojätteiden parissa tai joiden toiminnasta näitä jätteitä syntyy.

Laboratoriojätekurssi syventää peruskurssin aiheita keskittyen erityisesti pienkemikaalijätteiden hallintaan.

Ei tulevia kursseja
Kysy yrityksellesi räätälöidystä kurssista!

 

Jätehuollon perehdytyskurssi

Jätehuollon perehdytyskurssimme sitoo ympäristöhuollon osaksi vastuullista liiketoimintaa ja sopii erinomaisesti käytännön työtä tekevien henkilöiden motivointiin ja sitouttamiseen joka päiväiseen jätehuoltotyöhön.

Kurssiin on liitettävissä myös jätehuollon peruskartoitus, jossa kartoitetaan yrityksen nykytilanne jätehuollon osalta ja laaditaan toimintasuunnitelma kestävän jätehuollon toteuttamiseen. Kurssi toteutetaan asiakkaan tiloissa.

Kysy yrityksellesi räätälöidystä kurssista!

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä koulutuksiimme liittyen! Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja autamme valitsemaan juuri sinulle tai yrityksellesi parhaiten soveltuvan kurssin!

Pyydä tarjous!

Veera Tähtinen

Puhelin: +358509116768
veera [piste] tahtinen [ät] fortum [piste] com