Kierrätysmuovigranulaatit

Kotitalouksien muovipakkausjätteistä valmistettava Fortum Circo® -kierrätysmuovi on vastuullinen vaihtoehto neitseellisen muovin korvaamiseen. Fortum Circo -kierrätysmuovi on monipuolinen raaka-aine, jota on saatavilla PP, HDPE ja LDPE granulaatteina sekä räätälöityinä uusiomuovikompaundeina.

Fortum Circo® -uusiomuovikompaundit

Fortum Circo® -uusiomuovikompaundit valmistetaan kierrätetyistä kuluttajamuovipakkauksista, ja niitä on täydennetty valikoiduilla lisäaineilla materiaalin teknisten ja ympäristöominaisuuksien parantamiseksi. Kompaundit tarjoavat paranneltuja ominaisuuksia, kuten korkeamman jäykkyyden ja iskunkestävyyden, ja ne on kehitetty täyttämään myös vaativien sovellusten tekniset, esteettiset ja haptiset vaatimukset. Fortum Circo -kompaundeja on saatavana valikoituina materiaalisarjoina, minkä lisäksi materiaali voidaan myös räätälöidä vastaamaan erityisiä tarpeita ja vaatimuksia mekaanisten ja ympäristöominaisuuksien, prosessoitavuuden, värin ja muiden ominaisuuksien osalta.

 

Fortum Circo® PP-CF

Fortum Circo® PP-CF on selluloosakuidulla vahvistettu uusiomuovikompaundi ruiskuvalusovelluksiin.

Lue lisää englanniksi

Fortum Circo® PP-T

Fortum Circo® PP-T on talkilla vahvistettu uusiomuovikompaundi ruiskupuristussovelluksiin.

Lue lisää englanniksi

Räätälöity Fortum Circo® -kompaundi

Fortum Circo® -uusimuovikompaundit voidaan räätälöidä  tarpeidesi ja vaatimustesi mukaan yhteistyöohjelmassamme Circo®Labissa.

Lue lisää englanniksi

Fortum Circo® -kierrätysmuovi

Fortum Circo® -kierrätysmuovi on kuluttajamuovipakkausjätteestä valmistettava raaka-aine, jota on saatavilla kolmessa peruslaadussa: PP-, HDPE- ja LDPE-granulaatteina. Kierrätysmuovimme on turvallinen ja luotettava raaka-ainevalinta, joka soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Fortum Circo -kierrätysmuovia voidaan käyttää vastuullisena vaihtoehtona neitseelliselle muoville, sillä Fortum Circon ympäristövaikutus on alle puolet neitseellisen materiaalin vaikutuksista.

 

Fortum Circo® PP

Fortum Circo® PP on vastuullinen ja luotettava kierrätysmuoviraaka-aine ruiskuvalusovelluksiin.

Lue lisää englanniksi

Fortum Circo® HDPE

Fortum Circo® HDPE on vastuullinen ja luotettava materiaali ekstruusiopohjaisiin sovelluksiin, kuten puhallusmuovaukseen tai profiilien ja putkien suulakepuristamiseen.

Lue lisää englanniksi

Fortum Circo® LDPE

Fortum Circo® LDPE on vastuullinen ja luotettava materiaali ekstruusiopohjaisiin sovelluksiin, kuten puhalluskalvojen valmistukseen.

Lue lisää englanniksi

Fortum Circo® elinkaariarviointi (LCA)

Fortum Circo® on turvallinen ja vastuullinen vaihtoehto neitseelliselle muoville. Lataa Fortum Circon elinkaariarviointi (Life Cycle Assessment) saadaksesi lisätietoja Fortum Circo -kierrätysmuovin ympäristövaikutuksista ja sen käytön eduista.

Lataa dokumentti