Jätehuollon astiat ja välineet

Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan yrityksellesi sopivimman ratkaisun. Astia- ja keräysvälineratkaisumme ovat kehitetty vaativan jätehuollon käytännön työssä.

Jätehuollon tuotteet ja välineet

Astiat tilaan kuin tilaan

Jätteen matka alkaa huolellisesta lajittelusta oikeisiin astioihin. Lajittelu on tehokkainta, kun astiat on sijoitettu paikkoihin, jossa jäte syntyy. Astiavalikoimastamme löydät sopivat astiat niin kiinteille kuin nestemäisille jätteille sekä tavanomaiselle ja vaaralliselle jätteelle.

Tutustu jätehuollon astioihin ja välineisiin

Fortumin astiakuvapalvelu

Turvallista varastointia

Kanssamme jäte jatkaa matkaansa turvallisesti, mutta tehokkaasti. Oikealla varustelulla ja rakenteilla jätteiden varastointi on turvallista, tehokasta ja esteetöntä. Tarjoamme varastointiratkaisuja sekä raaka-aineen että jätteen turvalliseen säilyttämiseen.

Varastoratkaisumme perustuvat erittäin monipuolisesti varustettaviin konttirakenteisiin. Tarpeista riippuen valittavanasi on lisäpalveluita: sähköt, valaistus, lämmitys, ilmastointi, valuma-altaat, lattialämmitys, ajoluiskat, vaihtolavarungot ja koko sivun pituudelta aukeavat ovet.

Vaarallisten jätteiden varastoratkaisut ovat aina katettuja ja lukittuja, joista löytyvät selkeät merkinnät eri jakeille ja jonne on esteetön kulkureitti.

Säänkestävää merkintää

Hyvin merkityt astiat nopeuttavat lajittelua ja varastointia. Tarjoamme asiakkaillemme selkeitä tarroja ja kilpiä, joilla lajittelua ohjataan oikeisiin astioihin, varastoon tai kuljetukseen. Tarramme ovat säänkestäviä ja varastomerkinnät teemme alumiinipohjalle, joka suojataan tarvittaessa laminaatilla. Saat meiltä tarvittavat tarrat ja merkinnät:

  • astioiden merkintään ja jakeiden lajitteluun (vaarallisille, vaarattomille sekä muille erikoisjätteille)
  • vaarallisten aineiden käyttöön ja varastointiin (CLP/GHS-merkinnät)
  • kuljetuksiin (VAK-merkinnät)

Tutustu koko valikoimaan astiapankissamme.

Customer service

Asiakaspalvelu | Kierrätys- ja jätehuoltopalvelut

+358 10 755 1625*

Asiakaspalvelumme palvelee sopimusasiakkaitamme ma-to klo 7.00–16.00 ja pe 8.30–16.00

*Puheluhinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)