Fortum Circo® -kierrätysmuovi

Fortum Circo® on kuluttajamuovipakkauksista valmistettu kierrätysmuoviraaka-aine, joka sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Raaka-aineena Fortum Circo on tasalaatuinen ja vastuullinen valinta, jota voidaan myös räätälöidä asiakaskohtaisiin tarpeisiin uusiomuovikompaundeiksi. Fortum Circo-kierrätysmuovi ei ole kompromissi vaan luotettava ratkaisu kestäviin muovituotteisiin.

Fortum Circo® on merkki vastuullisuudesta
Fortum Circo kierrätysmuovigranulaatteja

Miksi Fortum Circo® -kierrätysmuovi?

Find contractor
Laatu

Fortum Circo -kierrätysmuovi valmistetaan pääasiassa kotitalouksien muovipakkausjätteestä, joka lajitellaan ja jalostetaan Fortumin omassa muovijalostamossa tasalaatuiseksi raaka-aineeksi.

Circular economy
Vastuullisuus

Fortum Circo -kierrätysmuovin tuotantoketju perustuu raaka-aineen tehokkaaseen keräykseen ja lajitteluun, jolla varmistetaan materiaalin soveltuvuus kierrätykseen sekä minimoidaan tuotannon ympäristövaikutukset.

Share
Monipuolisuus

Fortum Circo -kierrätysmuovi on monipuolinen raaka-aine, jota on saatavilla HDPE-, LDPE- ja PP-granulaattina. Fortum Circo soveltuu osaksi olemassa olevia tuotantoprosesseja ja raaka-ainetta voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin tarpeisiin.

Fortum Circo® on vastuullinen valinta

Olemme kehittäneet Fortum Circo -kierrätysmuovin vastuulliseksi vaihtoehdoksi neitseelliselle muoville. Emme ole tyytyneet kompromisseihin, vaan Fortum Circo -kierrätysmuovista on suunniteltu monipuolinen ja vastuullinen raaka-aine olemassa oleviin tuotantoprosesseihin. Fortum Circo on muovin uusi normaali, joka kestää aikaa ja säästää ympäristöä. Kotitalouksien muovipakkausjätteestä valmistettu raaka-aine on mahdollisuus, jolla muutetaan maailmaa.

Fortum Circo® on tasalaatuinen ja vastuullinen raaka-aine

Fortum Circo -kierrätysmuovi valmistetaan pääasiassa kotitalouksien muovipakkausjätteestä, joka lajitellaan ja jalostetaan Fortumin omassa muovijalostamossa uusioraaka-aineeksi.
 

Lue lisää

Fortum Circo® on monipuolinen uusioraaka-aine

Fortum Circo -kierrätysmuovi sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Fortum Circo-kierrätysmuovigranulaattia on tarjolla peruslaatuina ja uusiomuovikompaundeina.

Lue lisää

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Seppo Kuusela

Myyntipäällikkö
Puhelin: +358 50 439 8068
seppo [piste] kuusela [ät] fortum [piste] com