Fortum Circo® -kierrätysmuovi

Fortum Circo® on kuluttajamuovipakkauksista valmistettu kierrätysmuoviraaka-aine, joka sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Raaka-aineena Fortum Circo on tasalaatuinen ja vastuullinen valinta, jota voidaan myös räätälöidä asiakaskohtaisiin tarpeisiin uusiomuovikompaundeiksi. Fortum Circo-kierrätysmuovi ei ole kompromissi vaan luotettava ratkaisu kestäviin muovituotteisiin.

Fortum Circo® on merkki vastuullisuudesta Lue lisää

Miksi Fortum Circo® -kierrätysmuovi?

Find contractor
Laatu

Fortum Circo -kierrätysmuovi valmistetaan pääasiassa kotitalouksien muovipakkausjätteestä, joka lajitellaan ja jalostetaan Fortumin omassa muovijalostamossa tasalaatuiseksi raaka-aineeksi.

Circular economy
Vastuullisuus

Fortum Circo -kierrätysmuovin tuotantoketju perustuu raaka-aineen tehokkaaseen keräykseen ja lajitteluun, jolla varmistetaan materiaalin soveltuvuus kierrätykseen sekä minimoidaan tuotannon ympäristövaikutukset.

Share
Monipuolisuus

Fortum Circo -kierrätysmuovi on monipuolinen raaka-aine, jota on saatavilla HDPE-, LDPE- ja PP-granulaattina. Fortum Circo soveltuu osaksi olemassa olevia tuotantoprosesseja ja raaka-ainetta voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin tarpeisiin.

Fortum Circo® on vastuullinen valinta

Olemme kehittäneet Fortum Circo -kierrätysmuovin vastuulliseksi vaihtoehdoksi neitseelliselle muoville. Emme ole tyytyneet kompromisseihin, vaan Fortum Circo -kierrätysmuovista on suunniteltu monipuolinen ja vastuullinen raaka-aine olemassa oleviin tuotantoprosesseihin. Fortum Circo on muovin uusi normaali, joka kestää aikaa ja säästää ympäristöä. Kotitalouksien muovipakkausjätteestä valmistettu raaka-aine on mahdollisuus, jolla muutetaan maailmaa. 

 

KOtitalouksien muovipakkauksia lajiteltuna

Fortum Circo on tasalaatuinen ja turvallinen raaka-aine

Fortum Circo -kierrätysmuovi valmistetaan pääasiassa kotitalouksien muovipakkausjätteestä, joka lajitellaan ja jalostetaan Fortumin omassa muovijalostamossa tasalaatuiseksi raaka-aineeksi.
 

Lue lisää
Fortumin muovijalostamo Riihimäellä

Muovin arvo syntyy kierrossa

Ympäristön kannalta arvokkaimmat materiaalit ovat sellaisia, joiden elinkaari on suunniteltu kestäviksi. Mitä useammin materiaali kestää kiertää kiertoa, sitä arvokkaampi se on.
 

Lue lisää
woman looking at products manufactured from Fortum Circo® recycled plastics

Fortum Circo avaa mahdollisuuksia

Raaka-aineena Fortum Circo korkealaatuinen ja monipuolinen: sitä voi kustomoida ja soveltaa erilaisiin käyttötarkoituksiin.
 

Lue lisää

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Seppo Kuusela

Product Sales Manager
Puhelin: +358107551222*
seppo [piste] kuusela [ät] fortum [piste] com