Metallien kierrätys

Keräämme, lajittelemme ja kierrätämme teollisuudesta ja purkukohteista syntyviä kaapeleita ja arvometalleja, kuten kuparia, alumiinia, rautaa ja terästä. Ikaalisten metallinjalostamossa ja kaapelilaitoksessa valmistamme romumetallista arvokasta kierrätysmetallia teollisuudelle.

Näin kaapeli kiertää uusio-raaka-aineeksi

Miksi kanssamme kannattaa kierrättää?

Recycling and waste services
100% Suomessa käsitelty

Ikaalisissa toimivassa jalostamossa kierrätetään muun muassa kupari-, alumiini-, rauta- ja peltiromua sekä kaapeleita ja muuntajia, joista valmistetaan kierrätysraaka-ainetta teollisuudelle. 

Service by industry
Valtakunnallista kierrätystä

Olemme valtakunnallinen kumppanisi metallinkierrätyksessä. Kierrätyspisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Porissa ja Ikaalisissa.

Fortum tarkka
Sähköinen asiointi 24/7

Sopimusasiakkaana voit hallita ja seurata kierrätystoimiasi sähköisessä asiointipalvelussa. Boxcontrolista näet nopeasti jäteastioiden ja lavojen sijainnit ja voit seurata eri materiaalivirtoja. 

Metal­lin­kier­rätys minimoi hiili­ja­lan­jäljen

Kierrätysmetalli säästää luonnonvaroja, sillä kierrätysprosessissa valmistettu metalli käyttää kaksi kertaa vähemmän energiaa kuin malmista louhiminen. Omat kierrätysprosessimme tuottavat meille tarkkaa tietoa kierrätysasteesta ja päästöistä. Tarjoamme CO2-raportointia kierrätetyistä materiaaleista.

Ratkaisut yritysten metallinkierrätykseen

Ratkaisut verkkoyhtiöille

Keräämme ja käsittelemme erilaiset muuntajat ja kaapelit, joista erottelemme metallit sekä muut kierrätykseen soveltuvat materiaalit, kuten muovit, öljyt tai muut vaaralliset jätteet. Sähköverkot kierrätämme kokonaan kaapeleista pylväisiin.

Lue lisää
Customer service

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Society and people

Kirjaudu Boxcontroliin

Metallin kierrätyksen sopimusasiakkaiden palvelu

Kirjaudu sisään

Yhteydenottolomake

Mitä koskee?