Teollisuusjätteiden vastaanotto ja käsittely

Monipuoliset teollisuusjätteiden käsittely- ja kierrätyspalvelumme tarjoavat sinulle kattavia ja räätälöityjä ratkaisuja jätehuollon tarpeisiisi.

Cost efficient
Taloudelliset hyödyt

Käsitellessämme jätteitäsi hyödynnettäviksi uudelleen materiaalina autamme sinua vähentämään sekä ympäristökuormitustasi että kustannuksiasi.

Environmental friendly
Ympäristöhyödyt

Kattava ympäristöystävällisten käsittelymenetelmien valikoimamme varmistaa, että saamme eri jätelajit tehokkaasti hyötykäyttöön.

Safety
Turvallisuushyödyt

Käsittelymenetelmiemme valinta ja räätälöinti perustuvat pitkään kokemukseemme sekä jätteiden asiantuntevaan analysointiimme.

Teollisuusjätteiden vastaanotto ja käsittely

Käsittelemme ja hyödynnämme suuretkin teollisuusjätemassat

Pitkä teollisuusjätteiden käsittelyn kokemuksemme mahdollistaa prosessiesi ja toimintatapojesi kehittämisen siten, että käsiteltävää jätettä syntyy yhä vähemmän ja jäljelle jäävä jätteesi on mahdollisimman helposti hyödynnettävissä materiaalina. Parhaaseen tulokseen pääsemme silloin, kun teemme yhteistyötä jo jätteen syntypaikalta alkaen.

Käsittelemme ja hyötykäytämme keskuksissamme esimerkiksi:

  • teollisuusjätteitä
  • yhdyskuntajätteen käsittelyssä syntyviä jätteitä
  • rakentamisen ja palvelutoiminnan jätteitä
  • pilaantuneita maita
  • muita jätteitä

Räätälöityjä käsittelyratkaisuja

Räätälöityjen vastaanotto- ja käsittelyratkaisujemme laaja kirjo vastaa monipuolisesti tarpeisiisi. Käsittelykeskuksissamme käsiteltäviä jätteitä ovat muun muassa tuhkat, kuonat, pölyt, sakat, pilaantuneet maat, lietteet ja sedimentit, autonpaloittelujätteet, rakennusjätteet ja teollisuuden prosessijätteet.

Käytämme jätejakeiden käsittelyssämme useita eri menetelmiä, kuten lajittelua, erottamista, kiinteytystä, stabilointia sekä alipainekäsittelyä. Hyödynnämme suuren osan materiaaleista keskustemme omissa rakenteissa tai toimitamme ne käytettäviksi muihin kohteisiin. Lisäksi toimitamme esimerkiksi kuonasta seulotut metallit metalliteollisuudelle uudelleenkäytettäväksi materiaaliksi.

Käsittelykeskuksemme ovat teknisesti, taloudellisesti ja ympäristön kannalta hyvä ratkaisu myös niille jätteille, joita ei voida hyödyntää. Tutkimme jätteidesi kaatopaikkakelpoisuuden laboratorioanalyyseillä ja sijoitamme ne tarvittavan esikäsittelyn jälkeen loppusijoitukseen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Tuomas Vuolle

Materiaalikeskuspäällikkö
Itä-Suomi
Puhelin: +358 50 359 4940
tuomas [piste] vuolle [ät] fortum [piste] com

Meritta Rosnell

Materiaalikeskuspäällikkö
Länsi-Suomi
Puhelin: +358505138435
meritta [piste] rosnell [ät] fortum [piste] com

Juuso Jokinen

Materiaalikeskuspäällikkö
Etelä-Suomi
Puhelin: +358 50 596 0519
juuso [piste] jokinen [ät] fortum [piste] com

Recycling & Waste yhteystiedot ja toimipaikat