Fortum Liisillä lämmönjakolaitteiden liisaus

Fortum Liisi -palvelu hankkii puolestasi kaukolämmön lämmönjakolaitteet kiinteistöösi ja pitää lämmöstäsi aina hyvää huolta: saat kaukolämpölaitteiston ja jatkuvan huoltopalvelun nyt kuukausimaksulla. Sinä voit nauttia lämmöstä ilman huolia! ​

Jos taloyhtiösi tai yrityksesi haluaa ostaa lämmönjakolaitteet heti omakseen, niin sekin onnistuu. Tällöin Liisi -palvelu auttaa etävalvonnan, huollon ja ongelmatilanteiden hoidossa. Mikäli taloyhtiö ostaa tai liisaa lämmönjakolaitteet, niin voit hakea ARA-tukea laitteiston hankintaan enintään 90-asteiseen kaukolämpöveteen sopivaksi.

Cost efficient
Uudet laitteet ja huolto kuukausimaksulla
Compare heating solutions
Asennamme laitteet ja viemme vanhat pois
Services for customers
Pidämme huolta 24/7

Fortum Liisi tarjoaa kaiken tämän

  • ​Hankimme laitteet, eikä taloyhtiösi tai kiinteistösi tarvitse investoida niihin. Kartoitamme huolellisesti lämmönkäyttötarpeet ja mitoitamme uudet lämmönjakolaitteet vastaamaan tämän päivän tarvetta. Laskutamme palvelusta kaukolämpölaskullasi. ​
  • Asennamme lämmönjakolaitteet sovittuna ajankohtana ja viemme vanhan laitteiston tarvittaessa pois. Tarkastamme lopuksi laitteiston moitteettoman toiminnan. ​
  • Huollamme ja tarkastamme laitteiston kuntoon joka toinen vuosi lämmityskaudella. Saat tiedon tarkastuksen sisällöstä ja tehdyistä toimenpiteistä. ​
  • Autamme ja pidämme lämmityksestäsi aina huolta. Jos jotain tapahtuu, huoltomiehemme tulee selvittämään asian paikan päälle. Korjaamme ja uusimme lämmityslaitteiston osat. Valvomme lämmönjakolaitteita etänä ja saatamme korjata ongelman ennen kuin sinä huomaatkaan. ​
Liisi-palvelu uusii kaukolämpölaitteiston

Fortum Liisi -palvelu uusii kaukolämpölaitteiston. Katso lyhyt animaatio!

Asianatuntijat kertovat Liisi-palvelusta

Asiantuntijamme kertovat palvelusta. Katso lyhyt video!

Uusi kaukolämpölaitteet iisisti

Autamme uusimaan kaukolämpölaitteiston

Kerromme sinulle mielellämme tarkemmin lämmönjakolaitteiden uusinnasta  ja Liisi-palvelusta. Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Täytä lomake

Liisi huolehtii lämmöstäsi

Fortum Liisi –palvelun kuukausihinta alkaen 135 €

Tavallisessa 20 asunnon taloyhtiössä palvelun kuukausihinta on 165 € eli asuntokohtainen kuukausihinta on noin 8 € (sis. alv 24 %). Pyydä tarjous omalle kiinteistöllesi!

Liisi-palveluun kuuluu täysi huoltopalvelu, joten voit saada säästöä huoltoyhtiön käyntien vähentyessä.

Valitse sopivin lämmönjakolaitteiden uusimistapa

Laiteuusintaan sisältyy Fortum Liisi -huolto ja osamaksu Fortum Liisi -huolto ja kertamaksu Avaimet käteen uusinta
Nykyisten laitteiden tarkastus ja kuntoarvio x x x
Uusien mitoitus, asennus ja vanhojen kierrätys x x x
Laitteiden hankinta kertainvestoinnilla  x x  
Laitteiden hankinta kuukausimaksulla x    
Laitteiden etävalvonta ja huolta x x  
24/7 päivystys ja apu ongelmatilanteissa x x  
Ara-tuki mahdollinen x x x

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia Fortum Liisi -palvelusta

Kenelle Fortum Liisi -palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu rivitalo- tai kerrostaloyhtiöille ja yrityksille, jotka ovat uusimassa lämmönjakolaitteitaan Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen kaukolämpöalueilla.

Tarjotaanko palvelua pientaloasiakkaille?

Palvelumme on suunnattu vain suuremmille taloyhtiöille ja yrityksille, sillä pientaloasiakkaille löytyy jo hyviä ratkaisuja kumppaneiltamme ja hyväksymiltämme urakoitsijoilta. Suosittelemme mielellämme heidän palvelujaan.

Voinko hankkia kaukolämpöliittymän kuukausimaksulla?

Ole meihin yhteydessä niin voimme keskustella mahdollisuudesta kaukolämpöliittymän osamaksuun. Liisi-palvelun kuukausimaksulla liittymää ei ole mahdollista maksaa, vaan kyse on erillisestä osamaksusopimuksesta, jossa kaukolämpöliittymä siirtyy asiakkaan omistukseen.

Sisältyvätkö kaikki kulut kuukausimaksuun?

Palvelu perustuu täysin kuukausimaksuun, eikä siihen liity erillisiä maksueriä. Hintaan kuuluvat lämmönjakolaitteiden uusinta, vanhojen laitteiden kierrätys, lämmönjakolaitteiden huolto ja korjaukset sekä etävalvonta sopimusaikana. Lämmönjakolaitteiden osat eli venttiilit, pumput, lämmönsiirtimet, paisunta-astiat, varoventtiilit ja automatiikka huolletaan, korjataan ja uusitaan tarvittaessa. Palveluun ei sisälly ilmanvaihtokoneet, hanat eikä lämmönjakojärjestelmän huoneistokohtaiset komponentit kuten patterit, patteritermostaatit ja -venttiilit sekä mahdolliset linjasäätöventtiilit. Halutessasi voimme tarjota muita töitä tehtäväksi lämmönjakolaitteiden uusinnan yhteydessä kertamaksulla.

Voiko jokin laiterikkoontuminen jäädä asiakkaan vastuulle?

Lämmönjakolaitteiden osat eli venttiilit, pumput, lämmönsiirtimet, paisunta-astiat, varoventtiilit ja automatiikka huolletaan, korjataan ja uusitaan tarvittaessa. Vain jos laitteisiin tulee sellainen vika tai rikko, joka johtuu asiakkaan selvästä huolimattomuudesta, laiminlyönnistä tai ilkivallasta, on asiakas vastuussa kustannuksista. Asiakkaalla velvollisuus vakuuttaa laite esimerkiksi vesivahinkoja ja muita vahinkoja varten. Jos laite tuhoutuu tällaisessa vahingossa, asiakas vastaa vakuutuksen omavastuuosuudesta.

Miten pitkään sopimus on voimassa?

Sopimus on toistaiseksi voimassa laitteiston laskennallisen eliniän eli 20 vuotta. Sopimuksen voi irtisanoa ensimmäisen kerran 60 kuukauden kuluttua laitteen asentamisesta ja sen jälkeen 6 kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen päättyessä lämmönjakolaitteet on mahdollista lunastaa niiden jäännösarvolla. Sopimus päättyy automaattisesti lämmönjakolaitteiden laskennallisen eliniän päättyessä.

Miten palvelun hinta muuttuu sopimuskaudella?

Palvelun hinta sidotaan elinkustannusindeksiin, jonka kehitys on maltillista. Indeksiä käytetään huomioimaan inflaation vaikutusta. Palvelun hinta tarkistetaan kerran vuodessa 1.1. Mikäli jokin viranomaismaksu kuten arvonlisävero muuttuu, on Fortumilla oikeus huomioida muutos täysmääräisesti kuukausimaksussa.