Markkinakatsaus ja sähkön säästäminen yrityksessä

Sähkömarkkinakatsaus ja sähkön säästäminen yrityksessä

Kaikki mitä yrityksesi tarvitsee tietää sähkömarkkinoista

Sähkömarkkinakatsaus ja sähkön säästäminen yrityksessä

Energiamarkkinoiden tilanne puhuttaa kaiken kokoisia yrityksiä. Tilannetta voi ennakoida pysymällä ajan tasalla markkinatilanteesta ja suunnittelemalla sähköä säästäviä toimenpiteitä. Sähkön säästäminen yrityksessä onnistuu kartoittamalla keinot, joilla sinun yrityksesi pystyy leikkaamaan sähkön kulutusta – usein jo pienet muutokset voivat tuoda näkyvän muutoksen.

Tutustu kuukausittaiseen sähkömarkkinakatsaukseen pysyäksesi ajan tasalla sähkömarkkinoiden liikkeistä, ja hyödynnä yrityksille suunnatut sähkön säästövinkkimme. 

Sähkömarkkinakatsaukseen

Mitä jokaisen yrittäjän ja yrityksen tulisi tietää sähkökriisistä?

Mitä jokaisen yrittäjän ja yrityksen tulisi tietää sähkö­krii­sistä?

Viime kuukausien merkittävin puheen- ja huolenaihe on ymmärrettävästi ollut nousseet sähkön hinnat ja spekulaatiot pahenevasta sähkökriisistä, joka tulee väistämättä vaikuttamaan jokaiseen yritykseen Suomessa ja Euroopassa. Mediassa on kerrottu sähköpulasta ja siitä mahdollisesti seuraavista sähkökatkoista. Mistä kriisissä on kyse, miten se vaikuttaa yritykseen ja miten tulevaan talveen olisi hyvä varautua? Lue artikkeli tästä!

Järjestimme Euroopan energiakriisistä myös webinaarin 4.11.2022. Voit nyt katsoa webinaaritallenteen ja oppia lisää energiakriisistä suomalaisten yritysten näkökulmasta!

 Katso webinaaritallenne              

Imatrankoski vesivoimalaitos Imatralla

Mihin suuntaan sähkömarkkinat ovat menossa? – Lue kuukausittainen sähkömarkkinakatsaus

Kuukausittaisessa markkinakatsauksessamme tarjoamme sinulle tietoa sähkön hintakehityksestä ja siihen vaikuttavasta tilanteesta. Markkinakatsauksesta löydät myös ajankohtaisen kuukauden sähkönsäästövinkin yrityksellesi.

Tutustumalla markkinakatsaukseen opit myös miten sähkösopimuksesi ja lisäpalvelut voivat vaikuttaa energiankulutuksestasi maksamaan hintaan. Löytämällä yrityksellesi sopivimman sopimuksen ja lisäpalvelut pystyt vaikuttamaan siihen, mitä maksat.

Lokakuun sähkömarkkinakatsaus

fortum yritys online

Säästä energiaa aloittamalla kulutuksen seuraaminen

Fortum Yritys Online on palve­lumme yritysten energian­ku­lu­tuksen ja kustan­nusten seurantaan. Tarkastele yrityksesi sähkö­laskuja kätevästi yhdestä paikasta ja opi yrityksesi sähkönkulutuksesta kulutusmittaria seuraamalla. Palvelua hyödyntämällä pääset käsiksi budjetointia tukeviin raport­teihin parilla klikkauksella.

Seuraa kulutustasi Yritys Online –palvelussa

fortum yritys sähkösopimus

Hyödynnä energianeuvontaa Vihreä ja Yritys Online Pro –asiakkaana

Ymmärrä paremmin yrityksesi kulutusprofiilia ja hyödynnä yrityksellesi räätälöidyt energiatehokkuusvinkit. Energianeuvonnan asiantuntijat neuvovat ja vastaavat yrityksesi kysymyksiin laajasti energiaan liittyvissä aiheissa: kulutus, optimointi, kustannukset, päästöt ja investoinnit, noin alkajaisiksi. Palvelu on osa Fortumin Yritys Online Plus -palvelua sekä Fortum Vihreä -palvelua.

Tutustu yritysten energianeuvontapalveluumme

Sähkön säästäminen yrityksessä – joko hyödynnät näitä keinoja?

Löydä sopiva sähkösopimus yrityksellesi

Mies työskentelemässä konepajalla

Maltillisesti päivittyvä hinta ilman sitoutumista

Fortum Yritys Oiva

Fortum Yritys Oiva -sähkö­so­pimus on monen yrittäjän suosikki. Sopimuksen hinta seuraa markki­na­hinnan muutoksia ja päivittyy maltil­li­sesti kuukausittain, pysyen aina kilpai­lu­ky­kyisenä. Maksut­to­massa verkko­pal­ve­lussa seuraat yrityksesi sähkön­käyttöä jopa tunnin tarkkuu­della.

✔ Kuukausittain maltillisesti päivittyvä hinta
✔ Toistaiseksi voimassaoleva
✔ Ei määrä­ai­kaista sitou­tu­mista
✔ Hiilidioksidipäästötön sopimus
✔ Seuraa kulutustasi Yritys Online -palvelussa

Tutustu ja tilaa
Henkilöt keskustelevat toimistolla

Nauti suurostajan sähkönhankintaeduista

Fortum Yritys Aktiivi

Yritys Aktii­villa saat ammat­ti­maisen sähkön­han­kinnan edut ilman erillisiä kustan­nuksia tai kilpai­lut­ta­misen vaivaa. Sähkö ostetaan yhteishankintasalkkuun suoraan sähköpörssistä, eli pääset nauttimaan suuryrityksen sähkönhankintaeduista.

✔ Sähköä yhteis­han­kintana kaiken­ko­koi­sille yrityk­sille
✔ Jatkuva sopimus
✔ 12 kuukauden hintaen­nuste
✔ Hiilidioksidipäästötön sopimus
✔ Seuraa kulutustasi Yritys Online -palvelussa

Tutustu ja tilaa
Henkilö puhuu puhelimessa puistossa

Hyödynnä sähkön hinnan vuorokausivaihtelut

Fortum Yritys Tunti

Fortum Yritys Tunti -sopimuk­sella hyödynnät sähkön tunti­hinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Vuoro­kauden jokainen tunti kilpailutetaan sähköpörssissä.

✔ Keskittämällä kulutusta edullisemmille tunneille saavutat kustannussäästöjä
✔ Saat aina läpinäkyvän ja reaaliaikaisen hinnan
✔ 24 kuukauden määräaikainen sopimus
✔ Hiilidioksidipäästötön sopimus
✔ Seuraa kulutustasi Yritys Online -palvelussa

Tutustu ja tilaa
Yrityssähkön kilpailuttaminen

Yrityksellesi sopivin sähkösopimus

Onko tämänhetkinen sähkösopimuksesi sopivin yrityksesi tarpeisiin nähden? Jokainen yritys on erilainen – valitse sopimuksesi yrityksesi tarpeiden mukaan. Vertaile yrityksen sopimuksia ja löydä sopivin Yritysapurin avulla!

Löydä sähkösopimus Yritysapurin avulla