Fortum Yritys Oiva -sähkösopimus

Fortum Yritys Oiva -sähkö­so­pimus on monen yrittäjän suosikki. Se on helppo ja huoleton, toistai­seksi voimassa oleva sopimus. Sopimuk­sella saat yritykseesi hiilidioksidipäästötöntä sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Maksuttomassa verkkopalvelussa seuraat yrityksesi sähkönkäyttöä jopa tunnin tarkkuudella. Yritys Oiva -sopimus on voimassa toistaiseksi, eikä vaadi määräaikaista sitoutumista.

Climate and resources
Saat sähköä kilpailukykyiseen hintaan

Sopimuksen hinta seuraa markkinahinnan muutoksia ja päivittyy maltillisesti kuukausittain, pysyen aina kilpailukykyisenä. Hinta päivitetään kuukauden ensimmäisenä päivänä ja ilmoitetaan näillä sivuilla 14 vuorokautta ennen voimaantuloa.


 

New contract
Pysyt jatkuvasti kartalla yrityksesi sähkönkulutuksesta

Kaikki yrityksesi sähkölaskut arkistoidaan maksuttomaan verkkopalveluun, josta voit seurata yrityksesi sähkön käyttöä pidemmällä tai lyhyemmällä aikavälillä – jopa tunnin tarkkuudella. Voit esimerkiksi vertailla kätevästi yrityksesi sähkönkulutusta eri vuosina.

Cost efficient
Tuotat yrityksesi palvelut päästöttömästi

Toimitettava sähkö tuotetaan Fortum Carbon Free -ympäristömerkinnän kriteereiden mukaisesti, joten yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat sopimuskauden aikana pyöreä nolla.


 

Mies työskentelemässä konepajalla

Aina voimassa

Kun haluat yrityksellesi sopimuksen, jonka hinta pysyy jatkuvasti kilpailukykyisenä markkinahintaan nähden ilman, että sinun tarvitsee tehdä yhtään mitään, valitse Yritys Oiva.  

Maksuttomasta verkkopalvelustamme löydät yrityksesi energialaskut arkistoituna ja voit seurata yrityksesi sähkön käyttöä sekä pidempinä trendeinä että lyhyemmillä aikajaksoilla, jopa tunnin tarkkuudella.

Hinta päivittyy kuukausittain

Yritys Oivan hinta päivittyy kuukausittain. Koska hinta on kuukausitasolla kiinteä, välttyy yrityksesi vuorokauden sisäisiltä sähkön hintapiikeiltä. Hinta päivitetään aina kuukauden ensimmäinen päivä ja ilmoitetaan tällä sivulla 14 vuorokautta ennen voimaantuloa.  

Sopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden käyttöpaikkakohtainen vuosikulutus on enintään 200 000 kWh. Sopimus on voimassa toistaiseksi 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Yritys Oiva on toimitusvelvollinen sähkösopimuksemme.

Yritys Oivan hinta laskee kesäkuussa 17% toukokuun hinnasta!

Sähkön markkinahinnat ovat laskussa ja se heijastuu hyvin myös kuukausitasolla vakaan Oivan hintaan – hinta laskee kesäkuussa 17% toukokuun hinnasta!

Hintajakso 1.5.-31.5.2023: Energian hinta 22,49 c/kWh, perusmaksu 5,00 €/kk (alv 0 %)

Hintajakso 1.6.-30.6.2023: Energian hinta 18,66 c/kWh, perusmaksu 5,00 €/kk (alv 0 %)

Onko sähkön käytön tarpeesi tilapäistä ja lyhytaikaista?

Mikäli sähkön käytön tarpeesi on tilapäistä ja lyhytaikaista, ole yhteydessä yritysasiakaspalveluumme. Meillä on sinulle sähkösopimus, joka on räätälöity juuri tähän tarpeeseen. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 8 -16 (pvm/mpm).

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Yritys Oiva -sopimuksen hinta

Hintajakso 1.6.-30.6.2023

alv 0 %

Erittely  
Perusmaksu 5,00 €/kk
Energian hinta 18,66 c/kWh

Täydennä sopimusta lisäpalveluilla

Voit valita yrityssähkösopimuksen kylkeen yrittäjän arkea helpottavia palveluja. Niistä saat nopeaa ja vaiva­tonta asiointia, arjen huolet­to­muutta ja turvaa sekä helppoja askeleita ympäris­töys­tä­väl­liseen yritys­toi­mintaan.

Tutustu lisäpalveluihin →

Customer service

Tilaa sähkösopimus yrityksellesi numerosta

0200 19100

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8 -16 (pvm/mpm).

Lisätietoja tilaamisesta

Housing association electricity

Tutustu muihin yrityksille ja taloyhtiöille soveltuviin sopimuksiin

Katso vaihtoehtoja