Ydinvoimalaitoksille

Huippuosaamista ja innovatiivisia ratkaisuja ydinvoimalaitoksille ja ydinjätehuoltoon.

Ydinvoima digitaalisella aikakaudella

Fortumilla on yli 40 vuoden kokemus ydinlaitosten suunnittelusta, lisensoinnista ja käyttämisestä sekä palveluiden ja teknologioiden toimittamisesta laitoksille. Osaamisemme kattaa ydinvoiman koko elinkaaren uudisrakentamisesta käytöstä poistoon ja ydinjätteen loppusijoittamiseen.   

Säteilyturvallisuusasiantuntijapalvelumme teollisuudelle ja tutkimukselle

nuclear

Ydinvoimaosaamista maailmanlaajuisesti

Yli 700 asiantuntijaamme työskentelee päivittäin ydinvoiman ja ydinjätehuollon parissa. Laajan kumppaniverkostomme tukemana tuotamme asiakkaillemme arvoa ympäri maailman. Ydinvoimaosaamiseemme perustuvia palveluja ja tuotteita on toimitettu jo yli 26 maahan.

customer

Asiakkaan näkökulma

Ydinlaitosten omistajana ja käyttäjänä ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja arvioimme ratkaisuja asiakkaan näkökulmasta. Tämä säästää asiakkaamme aikaa ja rahaa sekä varmistaa toimittamiemme ratkaisujen korkean laadun. Fortumin asiantuntijapalveluiden ja tuotteiden mitattu asiakastyytyväisyys on ”Paras luokassaan”.

Digital

Ainutlaatuista asiakasarvoa innovaatioilla

Kehitystoimintamme ydinvoiman ja ydinjätehuollon alueilla on tuottanut useita merkittäviä innovaatiota.  Kehittämämme teknologiat, kuten NURES radioaktiivisen nesteen puhdistamiseen, Apros dynaamiseen prosessien simulointiin, ADLAS lisensoinnin tukemiseen ja ReMaint kunnossapidon optimointiin, mahdollistavat ainutlaatuisen arvon tuottamisen asiakkaillemme.   

Lisätietoja osoitteessa

www.fortum.com/nuclearservices