Hyvin suunniteltu on puoliksi lajiteltu

Miksi tyytyä sekajätteeseen, kun lajittelemalla voi tehdä tulosta viivan alle? Autamme yrityksiä lajittelemaan tavanomaisia ja vaarallisia jätteitä tehokkaasti ja turvallisesti. Laitamme materiaalit kiertoon ja näin annamme jätteelle uuden elämän. Haitalliset aineet poistamme kierrosta turvallisesti.
Tee kierrättämisestä kanssamme kilpailuvaltti, jolla erotut!

Jätehuollon kokonaispalvelu

Ratkaisumme säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä

Olipa jätevirtasi sekalaista tai vaativaa, yksipuolista tai satunnaista, suunnittelemme ratkaisun, joka on järkevästi mitoitettu. Me huolehdimme yritysten jätehuollosta kokonaisvaltaisesti ja kiertotalouden periaatteita hyödyntäen.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Voit rauhassa keskittyä olennaiseen!

Teemme materiaalikartoituksia ja jätehuoltosuunnitelmia, suunnittelemme jäteastioiden sijoitukset ja kunnossapidon sekä tyhjennykset ja kuljetukset. Lisäksi toimimme asiantuntijoina organisaatiossasi ja koulutamme tarvittaessa henkilökuntaanne jätteen lajittelussa. Asiakkaanemme Sinun tehtäväksesi jää vain olennainen: omaan liiketoimintaasi keskittyminen.

Lue lisää

Astiat ja välineet

Jätteen matka alkaa oikeasta astiasta

Oikeat astiat oikeissa paikoissa tekevät jätehuollosta vaivatonta ja turvallista.
Anna meidän suunnitella yrityksellenne sopivin ratkaisu.

Tutustu astioihin ja välineisiin

Riihimäen tuotantolaitos

Ja päättyy turvalliseen käsittelyyn kiertotalouden pelisääntöjä noudattaen

Maksimoimme materiaalien hyötykäytön kierrättämällä ja antamalla jätteelle uuden elämän. Haitalliset aineet poistamme kierrosta turvallisesti kiertotalouden pelisääntöjä noudattaen.  Asiantunteva palvelumme kattaa koko ketjun aina keräyksestä materiaalin turvalliseen loppusijoittamiseen.

Tutustu prosesseihimme

“Sillä on merkitystä, miten työ organisoidaan ja miten jäte käsitellään – meidän pitää asiakkaana voida luottaa koko ketjuun”. – Anne Helanto, Baltic Tank Oy.

Fortum innovoi Baltic Tankille puhdistusratkaisun

Baltic Tankilla oli tarve puhdistaa kivihiilitervaa sisältänyt säiliö. Ratkaisuksi ei soveltunut perinteinen pesu- ja tyhjennystapa, vaan jätteen poistamiseen piti innovoida mekaaninen ratkaisu. Säiliöön vietiin kaivinkone, joka kauhoi materiaalia mekaanisesti. Puhdistusratkaisu osoittautui kustannustehokkaaksi ja sen ansiosta myös syntynyt jätemäärä oli minimaalinen.

 

Tutustu asiakastarinaan