Vakaa sähkösopimus fiksulle taloyhtiölle

Mitä ottaa huomioon taloyhtiön sähkösopimuksen valinnassa?

Tiivis opas auttaa ymmärtämään sähkömarkkinoita sekä tukee sähkösopimuksen arvioimisessa.
Kerrostalot ja ihmiset Fortum Yritys Varma

Tilaa Yritys Varma -sähkösopimus taloyhtiöllesi ja saat jopa 12 kk perusmaksut veloituksetta

Kevät on taas täällä ja monen taloyhtiön asialistalla on sähkösopimuksen uusiminen. Viime aikoina sähkön hinta on vaihdellut suuresti ja siksi myös monet taloyhtiöt arvostavat nyt ennakoitavuutta sähkön hinnassa.

Fortum Yritys Varma -sopimuksen hinta ei muutu, vaikka hinnat heittelehtisivät markkinoilla. Tiedät sähkösi hinnan aina etukäteen koko sopimuskauden ajalle. Kiinteähintainen sopimus helpottaa taloyhtiösi budjetointia ja lisää kustannuksiesi ennakoitavuutta. Lue alta lisää tuotteista:

Nyt 12 kk ilman perusmaksuja

Fortum Yritys Varma 36 kk

Suosittelemme juuri nyt

Määräaikainen sähkösopimus, joka takaa kiinteän hinnan kolmeksi vuodeksi. Taloyhtiösi sähkö­so­pi­muksen energia­hinta pysyy samana koko sopimus­kauden, mikä tuo ennustettavuutta ja helpottaa budjetointia.

✔ Sähkön energiahinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan
✔ Kiinnitä hinta kolmeksi vuodeksi

✔ Hinta kolmeksi vuodeksi 11.89 c/kWh

Kampanjatarjous: nyt 12 kk ilman perusmaksua!

Tilaa Yritys Varma 36 kk

Nyt 6 kk ilman perusmaksuja

Fortum Yritys Varma 24 kk

Määräaikainen sähkösopimus, joka takaa kiinteän hinnan kahdeksi vuodeksi. Taloyhtiösi sähkö­so­pi­muksen energia­hinta pysyy samana koko sopimus­kauden, mikä tuo ennustettavuutta ja helpottaa budjetointia.

✔ Sähkön energiahinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan
✔ Kiinnitä hinta kahdeksi vuodeksi

✔ Hinta kahdeksi vuodeksi 12.70 c/kWh

Kampanjatarjous: nyt 6 kk ilman perusmaksua!

Tilaa Yritys Varma 24 kk

Miksi kannattaa valita Yritys Varma sähkösopimus taloyhtiöllesi?

  • Check Tiedät sähkösi hinnan aina etukäteen koko sopimuskauden ajalle
  • Check Saat käyttöösi Fortumin sähköiset palvelut
  • Check Sopimus helpottaa taloyhtiösi budjetointia ja lisää kustannuksiesi ennakoitavuutta
  • Check Yritys Varma on 100 % CO2 -päästötön

Kaipaatko apua sähkösopimuksen valinnassa?

Lataa taloyhtiön sähköopas päätöksenteon tueksi. Olemme sinuun myös yhteydessä löytääksemme taloyhtiöllesi parhaan mahdollisen sopimuksen.

Loading form, please wait...

Fortumin sähkösopimukset taloyhtiöille

Fortu­milta löydät taloyhtiönne tarpeisiin sopivan sähkö­so­pi­muksen. Kiinteähintaisten sopimusten lisäksi meillä on myös paljon muita erinomaisia vaihtoehtoja. Yritysapurimme auttaa sinua löytämään teille parhaan mahdollisen sopimuksen.

Kampanjaetu: Perusmaksut veloituksetta

Fortum Yritys Varma 36 kk. 12 kk perusmaksut veloituksetta:

Nettietu koskee yritys­asiak­kaita, jotka kampanja-aikana tekevät uuden 36 kk Fortum Yritys Varma -sopimuksen. Etu on Fortum Yritys Varma -sopimuksen 12 kuukauden perus­maksut hintaan 0 €. Sama asiakas samassa käyttö­pai­kassa voi käyttää edun vain kerran. Sopimus on tarkoi­tettu yrityk­sille, joiden y-tunnuskohtainen/yrityskohtainen kaikkien käyttöpaikkojen yhteenlaskettu vuosi­ku­lutus on enintään 200 000 kWh. Kampan­jaetu on voimassa toistai­seksi.

Nettietua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Asiak­kaalla ei saa olla voimassa sellaista sähkö­so­pi­musta, joka estää uuden sopimuksen alkamisen. Muilta osin sovel­letaan Fortum Yritys Varman sopimusehtoja, Fortum-yritys­so­pi­musten sähkön­myyn­tiehtoja sekä yleisiä Energia­teol­lisuus ry:n suosit­te­lemia sähkön­toi­mitus- ja sähkön­myyn­tiehtoja

Fortum Yritys Varma 24 kk. 6 kk perusmaksut veloituksetta: 

Nettietu koskee yritys­asiak­kaita, jotka kampanja-aikana tekevät uuden 24 kk Fortum Yritys Varma -sopimuksen. Etu on Fortum Yritys Varma -sopimuksen 6 kuukauden perus­maksut hintaan 0 €. Sama asiakas samassa käyttö­pai­kassa voi käyttää edun vain kerran. Sopimus on tarkoi­tettu yrityk­sille, joiden y-tunnuskohtainen/yrityskohtainen kaikkien käyttöpaikkojen yhteenlaskettu vuosi­ku­lutus on enintään 200 000 kWh. Kampan­jaetu on voimassa toistai­seksi.

Nettietua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Asiak­kaalla ei saa olla voimassa sellaista sähkö­so­pi­musta, joka estää uuden sopimuksen alkamisen. Muilta osin sovel­letaan Fortum Yritys Varman sopimusehtoja, Fortum-yritys­so­pi­musten sähkön­myyn­tiehtoja sekä yleisiä Energia­teol­lisuus ry:n suosit­te­lemia sähkön­toi­mitus- ja sähkön­myyn­tiehtoja