Tilaa kaukolämpö kiinteistöösi

Kaukolämpöön voidaan liittää niin vanhat kuin uudetkin kiinteistöt, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Valitsemalla kaukolämmön valitset mielenrauhan ja liityt tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. ​

Nyt uutta! Kiinteistön hiilineutraali lämmitys koko sen elinkaarelle on helppo käynnistää jo rakennusvaiheessa, sillä tarjoamme hiilineutraalin lämmön nyt kaikkiin uusiin kiinteistöihin ilman lisämaksua. Halutessasi voit lisäksi valita lämpösi täysin uusiutuvilla energialähteillä tuotettuna ja alkuperävarmennettuna valitsemalla Fortum Eko -lisätuotteen.

Tilaa kaukolämpö tästä
Environmental friendly
Ekologinen lämpö kaikkiin uusiin kiinteistöihin ilman lisämaksua

Päästökerroin 0 kg CO2/MWh

District heating
Huoleton ja toimintavarma lämmitys
Cost efficient
Edullinen ja vakaa hinta

Kaukolämmön liittymismaksu
 
Kaukolämmön liittymismaksulla katetaan kaukolämpöliittymän rakentamiskustannuksia. Liittymismaksuun sisältyvät LVI-suunnitelmien tarkastaminen, liittymän suunnittelu ja rakentaminen tontilla, etäluettava mittauslaitteisto asennettuna sekä lämmönjakolaitteiden asennusten ja käytön laadunvarmistus. 

Teho

Liittymismaksu

Tonttijohto

25 - 60 kW

7 300 €

20 m

61 - 190 kW

 12 500 €

40 m

191 - 350 kW

20 000 €

40 m

yli 350 kW

Lasketaan tapauskohtaisesti

40 m

Liittymismaksu yrityksille ja taloyhtiöille 
Liittymismaksu määritellään kiinteistön tarvitseman tunnin huipputehon mukaan paikkakunnan mitoituslämpötilassa. 

Liittymismaksua korotetaan 242 €/metri, jos asiakkaan tonttijohdon pituus mittauskeskukselta tontin rajalle ylittää liittymismaksuun sisältyvän pituuden. Liittymismaksu sovitaan tapauskohtaisesti erikseen, jos kiinteistö on käyttötarkoitukseltaan tai liittymisjohdon rakentamisen osalta tavanomaisesta poikkeava. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Keskustelemme mielellämme kanssasi!

Tuomas Hytönen

Myyntijohtaja
Puhelin: 040 356 8064
tuomas [piste] hytonen [ät] fortum [piste] com