Lisäpalvelut yrityksen sähkösopimukseen

Me Fortumilla tiedämme, että yrittäjien aika on arvokasta ja päivässä on usein liian vähän tunteja hoitaa kaikki yrityksen juoksevat asiat. Siksi asioiden hoitamisen tulisi sujua mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti, oli kyseessä sitten asiakasneuvojan tavoittaminen, budjetointi tai tietoturvasta huolehtiminen.

Fortumin yrityssähkösopimusten lisäpalvelut tarjoavat näihin kaikkiin tilanteisiin ratkaisun. Lisäpalvelumme on luotu yrittäjän arki ja arvot huomioiden. Niiden avulla saat nopeaa ja vaivatonta asiointia, arjen huolettomuutta ja turvaa sekä helppoja askeleita ympäristöystävälliseen yritystoimintaan.

Tutustu lisäpalveluihin

Fortum Safe Business

Kattava tietoturvapalvelu pienyritykselle

Fortum Safe Business

Lisäpal­ve­lu­jemme valikoimaan kuuluu nyt uusi, kattava tieto­tur­va­palvelu, jonka avulla suojaat kaikki laitteesi sekä liikut ja maksat verkossa turval­li­sesti. Palvelun sisältämä antivi­rus­oh­jelma torjuu virukset, troija­laiset, kiristys­ohjelmat ja muut uhat reaalia­jassa, ja VPN-yhteys salaa yhteytesi hakke­reilta ja seuran­nalta julki­sissa Wi-Fi-verkoissa.

Tutustu ja tilaa
Fortum Suoralinja - asiakaspalvelija vastaamassa puhelimeen

Apua silloin, kun sitä tarvitset

Fortum Suoralinja

Fortum Suora­linja on henkilökohtainen palvelu, jonka kautta tavoitat asiakaspalvelijallemme jonojen ohi. Saat oman puhelin­nu­meron että sähkö­pos­tio­soitteen, joita käyttämällä asiasi on etusi­jalla yritys­asia­kas­tii­mimme käsit­te­lyssä.

Tutustu Suoralinjaan
yritys online tehostaa energiaseurantaa

Seuraa kulutusta ja kustannuksia

Fortum Yritys Online

Yritys Online -raportointipalvelussa seuraat yrityksesi sähkön kulutusta ja tarkastelet kustannuksia. Saat myös apua esimerkiksi budjetointiin, kulutuksen optimointiin sekä tarvittaessa neuvontaa energiatehokkuudesta.

Tutustu Yritys Onlineen
Fortum Vihreällä uusiutuvaa energiaa

Tuota yrityksesi palvelut uusiutuvalla energialla

Fortum Vihreä

Vihreä -lisäpal­ve­lulla yrityksesi tuotteet ja palvelut syntyvät sähkön osalta 100 % uusiu­tu­valla energialla.​ Samalla suojelet arvokasta suomalaista ikimetsää. Tuemme Vihreä-lisäpalvelulla Luonnon­pe­rin­tö­säätiön suoma­laisten metsien suoje­lu­työtä.

Tutustu Vihreään
fortum yritys hintasuoja

Suojaa hintahuipuilta

Fortum Hintasuoja

Fortum Hintasuojalla yrityksesi voi yhdistää tuntihinnoitellun ja kiinteähintaisen sähkösopimuksen parhaat puolet. Valitsemalla palvelun yrityksesi pörssisähkösopimuksen kylkeen, voit helposti vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan.

Tutustu Hintasuojaan

Onko sinulla jo yrityssähkösopimus?

Jos sinulla on jo Fortumin sähkösopimus, saat Vihreän, Suora­linjan tai Hintasuojan helposti käyttöösi soitta­malla asian­tun­tevaan yritys­pal­ve­luumme 0200 19100 ma - pe klo 8-16 (pvm/​mpm).

Yritys Onlinen saat käyttöösi luomalla tunnuksen Yritys Onlinen -sivulla. Tunnuksen luomiseen tarvitset Fortumin asiakasnumeron ja Y-tunnuksen.

Lisäpalvelut blogissa

Mitä kaikkea yrittäjän palveluilla voi tehdä ja miten niistä voi hyötyä? Nappaa tästä mukaasi vinkkejä palveluiden hyödyntämiseen yrityksesi arjessa.