Oma Fortum

Oma Fortum on kotiasiakkaillemme suunniteltu palvelu, joka toimii sekä mobiilisovelluksena että nettipalveluna. Samalla Oma Fortum -tunnuksella käytät helposti molempia palveluita.

Easiness
Yksi tunnus kaikkiin palveluihin

Kaikki sopimukseesi liittyvät palvelut yhdellä tunnuksella. Sama tunnus Oma Fortumiin netissä ja sovelluksessa.

Fortum lampovahti
Kulutus- ja kustannusseuranta

Seuraat energiankulutusta helposti Oma Fortum -sovelluksessa sekä verkkopalvelussa.

My fortum
Helppokäyttöinen sovellus

Kotisi hyvinvointisovellus kulkee mukanasi kaikkialle.

Opportunities and challenges

Oma Fortum on näppärä apuri kotisi sähkö­asioiden hoitoon.

Sama Oma Fortum -tunnus käy netissä ja sovelluksessa

Oma Fortum -tunnusta voit käyttää kirjautuessa Oma Fortum -verkkosivuille sekä ottaessasi käyttöön Oma Fortum -sovelluksen.

Oma Fortum - netissä

Oma Fortum -verkkopalvelussa hoidat turvallisesti omaan sähkösopimukseesi liittyvät muutokset ja seuraat kotisi energiankulutusta monipuolisesti. Kirjaudut omille sivuillesi sivun oikeasta yläkulmasta.

Puhelimeen ja tablettiin

Helppokäyttöinen sovellus näyttää esimerkiksi sähkökustannuksesi ja -kulutuksesi. Lue Oma Fortum -sovelluksesta

Lataa Androidille

Lataa iPhonelle tai iPadille

Kaukolämmön kulutustiedot nyt uudessa Heat Online -palvelussa

Löydät nyt kaukolämmön kulutustiedot, raportit ja laskut uudesta Heat Online -palvelusta. Uudistuksen johdosta kaukolämmön uudet kulutustiedot eivät enää päivity Oma Fortum -palveluun. ​Vanhat tiedot näkyvät Oma Fortum -palvelussa 31.3.2023 asti. Kirjautuminen kaikkiin online-palveluihin tapahtuu samoilla tunnuksilla.

Heat Online -palvelu

Collaboration partners

Löydä sinulle sopivin sähkösopimus

Kokeile sähköapuria
My fortum

Tee muuttoilmoitus ja siirrä vanha sopimus

Kun teet Fortumin asiakkaan muuttoil­moi­tuksen, saat mainion asiakasedun: perus­maksut 6 kuukau­deksi hintaan 0 € (tai Fortum Vakio -5 €/​kk puoleksi vuodeksi).

Tee muuttoilmoitus
Moving

Uusi sähkösopimus muuttajalle

Saat meiltä sähköt heti uuteen kotiin, jopa samalle päivälle.

Sähkö­so­pimus ja muutto

Lisätietoja Oma Fortum -palveluista

Miten saan käyttäjätunnuksen Oma Fortumiin?
Chevron down

Jos teit sähkösopimuksen asiakaspalvelussamme, sinulle on mahdollisesti luotu tunnus samassa yhteydessä. Silloin riittää, kun vaihdat salasanasi. Vaihda salasana.

Jos käyttäjätunnusta ei vielä ole (käyttäjätunnus = sähköpostiosoitteesi), voit luoda sen itse. Luo Oma Fortum -tunnus käyttäen pankkitunnuksia.

Henkilöasiakkaan Oma Fortum -tunnuksen luontiin tarvitset verkkopankkitunnuksesi. Jos käytössäsi on mobiilivarmenne, voit hyödyntää myös sitä.

Miten vaihdan salasanaa ja/tai käyttäjätunnustani?
Chevron down

Salasanan voit vaihtaa täältä: vaihda salasana

Jos sähköpostisi on muuttunut, tai muusta syystä haluat vaihtaa käyttäjätunnuksen, voit vaihtaa sen täältä: Käyttäjätilin tietojen päivitys (HUOM! Tämä toiminnallisuus on väliaikaisesti pois käytöstä. Päivittääksesi käyttäjätietojasi tai jos unohtunut salasana-toiminnallisuus ei toimi sinulle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme)

Huomaa, että käyttäjätilillä tehdyt päivitykset koskevat vain Oma Fortum -tilisi tietoja. Jos päivität sinne sähköpostiosoitteen tai muita tietoja, ne eivät vaihda asiakastietojasi, joiden perusteella esimerkiksi lähetämme sinulle sähköpostia tai muuta postia asiakkuuteesi liittyen. Asiakastietojasi voit päivittää Oma Fortumissa täältä: Asiakastietojen päivitys

Yritys Online yritysasiakkaille ja taloyhtiön edustajille

Lue lisää