Fortum Safe

Fortum Safe antaa sinulle ja läheisillesi suojaa netissä surffailuun sekä tarjoaa turvallisen asioinnin verkkokaupoissa ja verkkopankissa. Fortum Safe -palvelulla myös suojaat tietokoneesi, tablettisi ja puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla viruksia, troijalaisia ja kiristysohjelmia vastaan.

S, 1-3 laitteelle, by F-Secure

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

Fortum Safe S

5,90 €/kk

Tilaa Safe S
Kuvituskuva

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

Fortum Safe L

7,90 €/kk

Tilaa Safe L

Miksi valita Fortumin tietoturvapaketti?

Widely certificated
Teknologian tarjoaa F-secure

Fortum Safe -palvelu on kehitetty yhteis­työssä tietoturvaratkaisuistaan palkitun F-Securen kanssa. Edulliset Fortum Safe S ja Fortum Safe L tietoturvapaketit saat ainoastaan Fortumilta.

F-Secure on suomalainen, kansain­vä­li­sesti tunnus­tettu tieto­turva-alan yritys, jonka turvatuotteilla on kymmeniä miljoonia asiakkaita maail­man­laa­jui­sesti.

Fortum vakaa
Kokonaisvaltainen suoja

Fortum Safe on virussuojauksen aatelia ja paljon muuta. Se toimii vartijanasi estäen sinua joutumasta rikollisiin verkkosisältöihin sekä varmistaa turvallisen pankkiasioinnin eri laitteilla.

Lisäturvaa Fortum Safe tarjoaa lapsille, joiden laitteisiin voit määritellä käyttäjäkohtaisia lapsen ikään sopivia sisältöfilttereitä sekä laitteen käyttörajoituksia.

Easiness
Tilaus on aina voimassa

Fortum Safe -tilauksesi astuu heti voimaan ja jatkuu niin kauan kuin haluat. Tilausta ei tarvitse uusia vuoden tai kahden vuoden välein. Kun et tarvitse palvelua, voit irtisanoa sen helposti.

Tilaa nyt, maksa vasta sähkö­las­kulla. Saat valittua Safe-palvelun veloituksen tapahtumaan sähkölaskusi rytmissä. Jos et ole vielä sähkö­asiak­kaamme, saat laskun 3 kuukauden välein.

Näin Fortum Safe suojaa sinua ja läheisiäsi

Fortum Safesta kysyttyä

Jos tilaan palvelun nyt, milloin laitteeni ovat suojauksen piirissä?

Laitteiden suojaus alkaa heti kun liität laitteesi Fortum Safen piiriin.

Tilauksen jälkeen saat meiltä tiedot, joiden perusteella voit alkaa käyttämään palvelua. Ota palvelu ensin käyttöön siinä laitteessa, jolla haluat jatkossa hallinnoida Fortum Safe -palvelua, kuten lisätä tai poistaa muita laitteita tai määritellä lastesi verkon ja sovellusten käyttöön liittyviä sääntöjä.

Tämän lisäksi jokaiseen laitteeseen, joka palveluun liitetään, tulee asentaa Fortum Safe -sovellus. 

Miksi älypuhelimeen tarvitaan erillinen tietoturvaratkaisu?

Yhä suurempi osa päivittäisistä toiminnoista tapahtuu mobiililaitteella – tiedon etsintä, opinnot, ostokset, pankkiasiointi, viestintä ja viihde.  Android puhelimen turvalliseen käyttöön Fortum Safe tarjoaa erillisen selaimen, jolla turvallinen selailu varmistetaan. Se pitää sinut ja palvelun piirissä olevat läheisesi poissa tietojenkalastelusivustoilta ja haittaohjelmia sisältäviltä sivuilta.

Voinko laittaa yritykseni ja perheen laitteet saman palvelun piiriin?

Jos sinulla on oma yritys valitse Fortum Safe Business -tietoturvapaketti. 

Mitä teen, jos suojattavia laitteita on jatkossa enemmän tai vähemmän?

Voit lisätä ja vähentää laitteita Fortum Safe -palvelustasi koska vain.

 

Kun elämäntilanne muuttuu,  voit myös vaihtaa asiakaspalvelustamme paketin kokoa (S tai L) . Tilaa nyt se paketti, jolla haluat aloittaa.

 

Miten Fortum Safe-laitesuoja laskutetaan? Voinko maksaa Safesta sähkölaskulla?

Jos olet sähköasiakkaamme, laskutamme Fortum Safe -palvelun sähkölaskullasi ja sen rytmissä. Siinä Fortum Safen kuukausimaksut velotetaan jälkikäteen, kuten sähkön käyttökin.

Jos et ole sähköasiakkaamme, lähetämme laskun pääsääntöisesti 3 kuukauden välein.

Lähde:F-SEcure; Pylväs 2020 15%, Pylväs 2021 30%

Merkittävä kyberrikollisuuden kasvu 

F-Securen tekemän tutkimuksen mukaan vuonna 2021 joka kolmas suomalainen kertoi törmänneensä johonkin verkkorikollisuuden muotoon. Edelliseen vuoteen verrattuna määrä tuplaantui, eikä tällä hetkellä näytä siltä, että erilaiset uhat olisivat vähentymässä.

Tutkimus tehtiin kymmenessä maassa, ja lähes kaikissa maissa määrä oli noussut, haittaohjelmien, sähköpostihuijausten ja luottokorttihuijausten ollessa etusijalla. Kaikki laitteet: puhelimet, tabletit, kannettavat ja pöytäkoneet kannattaa ehdottomasti suojata sekä antaa teknologian tunnistaa automaattisesti mm. pankkeja jäljittelevät huijaussivustot. 

 

Palvelun ehdot ja tieto­suoja


Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Nainen selaa matkapuhelinta sohvalla

Suojaa henki­lö­tie­tojen väärin­käyttöä vastaan

Fortum Identiteettisuoja

b2b YritysTakuu_SV 2

Laitesuoja ja VPN yrityksesi laitteisiin

Fortum Safe Plus yrityksille

Nainen ja koira katsovat ulos auton ikkunasta

Turvaa puhelimesi ja muut matkatavarasi maailmalla

Fortum Matkavakuutus