Webinaari: Ajankohtaista energiamarkkinoilla - Miten valita oikea sähkösopimus ja varmistaa yrityksen energiatehokkuus nykytilanteessa?

Miten valita oikea sähkö­so­pimus ja varmistaa yrityksen energia­te­hokkuus nykyti­lan­teessa?

Webinaari: Ajankohtaista energiamarkkinoilla
Webinaari tuulivoima

Webinaari: Ajankohtaista energiamarkkinoilla - Miten valita oikea sähkösopimus ja varmistaa yrityksen energiatehokkuus nykytilanteessa?


Webinaarin kesto: 1h

Kesän lähestyessä Euroopan energiakriisi alkaa hellittää ja futuuriennusteiden mukaan hinnat ovat tulevina kuukausina varsin maltillisella tasolla. Mutta mitä yrityksen olisi hyvä ottaa huomioon tässä markkinatilanteessa? Entä miten ottaa huomioon energiatehokkuuteen liittyvät seikat muuttuvaan markkinatilanteeseen vastatessa?

Tässä webinaarissa avaamme, miltä näyttää tämän hetken tilanne sähkömarkkinoilla ja miksi yrityksen kannattaa katsoa sähköasioissa lähikuukausia pidemmälle. Tarjoamme sinulle tietoa sähkön hintakehityksestä ja siihen vaikuttavasta tilanteesta. Fortumin hinnoittelupäällikkö Ville Virtanen luo katsauksen sähkömarkkinoihin ja yrityssähkösopimuksen valintaan erityisesti keskisuurten ja suuryritysten näkökulmasta.

Lisäksi käsittelemme energiatehokkuutta, kun kumppanimme Granlundin asiantuntija Timo-Mikael Sivula avaa puheenvuorossaan, miten varmistaa yrityksen energiatehokkuus muuttuvaan energiamarkkinaan vastatessa. Sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarin teemaan liittyen, joihin vastaamme webinaarin lopussa.

Etkö ehtinyt mukaan webinaariin 30.5.2022? Ei hätää - saat webinaaritallenteen sähköpostiisi täyttämällä alla olevan lomakkeen!


Katso webinaarin tallenne täyttä­mällä oheinen lomake

Loading form, please wait...

Webinaarin agenda

Webinaari kuvattiin alun perin 30.5.2023

Webinaarin kesto: 1h

Tervetuloa

Keynote: Energiamarkkinakatsaus ja yrityssähkösopimuksen valinta tässä tilanteessa

Keynote: Energiatehokkuuden varmistaminen energiamarkkinan muutoksiin vastatessa

Q&A

Keynote-puhuja: Ville Virtanen

Pricing & forecasting manager, Fortum
Keynote: Energiamarkkinakatsaus ja yrityssähkösopimuksen valinta tässä tilanteessa

Ville Virtanen toimii Fortumin hinnoittelu- ja ennustepäällikkönä vastuualueenaan sähkönmyynnin B2B-segmentti. Virtasella on 14 vuoden työkokemus energia-alalta erilaisista teknisen ja kaupallisen puolen tehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Viimeiset 5 vuotta Virtanen on keskittynyt hinnoittelu- ja ansaintamalleihin, sekä ennustusprosesseihin. Vahvuutena Villellä on laaja tuntemus energia-alalta, erityisesti uusiutuvan energian osalta.

Keynote-puhuja: Timo-Mikael Sivula

Project Development Manager, Energy Efficiency Projects, Granlund
Keynote: Energiatehokkuuden varmistaminen ja vastaaminen muuttuvaan energiamarkkinaan

Timo-Mikael Sivula toimii Granlundin hankekehityspäällikkönä vastuualueenaan energiatehokkuushankkeet ja lämpöpumppujärjestelmät. Sivulalla on 13 vuoden kokemus lämpöpumppujärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta. Sivulan vahvuutena on lämpöpumppujärjestelmien asennuksen suunnittelu, ohjaus ja valvonta. Lisäksi Sivulalla on kokemusta energiatehokkuuspotentiaalin kartoittamisesta kiinteistöissä sekä laaja-alaisesta energiatehokkuuden parantamisesta hankkeissa erityisesti talotekniikan näkökulmasta.

Juontaja: Ferdin Nazeri

B2B Myyntineuvottelija, Fortum

Ferdin Nazeri työskentelee Fortumin B2B asiakaspalvelussa myyntineuvottelijana. Ferdinillä on vuosien myyntikokemusta yritys- sekä kuluttajapuolelta. Hänen työnkuvaansa kuuluu yritysasiakkaiden palveleminen, kuten parhaimman sopimuksen kartoittaminen ja laatiminen. Pitkän kokemuksen myötä Ferdin toimii myös tutorina uusille asiakasneuvojille. Ferdinin vahvojen vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitojen ansiosta hän onnistuu löytämään asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan sähkösopimuksen. Webinaarissa Ferdin toimii juontajan roolissa.


Haluatko kuulla lisää sähkösopimuksista suuryrityksille?

Contact by email

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme

Olemme teihin mahdollisimman pian yhteydessä yrityksenne tarpeeseen sopivan sähkötarjouksen osalta.

Jätä yhteydenottopyyntö