Tuo risusi Järvenpään voimalaitokselle lauantaina 11.5.2019 klo 12.00 – 15.00

Risutempaus Järvenpään voimalaitoksellaRisut lämmittävät ruusuja enemmän!

Leikkaa kotipihasi puut ja pensaat kevätkuntoon ja tuo maksutta polttokelpoiset oksat ja risut meille voimalaitokselle edelleen hyödynnettäväksi. Voit tuoda myös havuja ja orapihlajan oksia. Emme voi ottaa vastaan käsiteltyä tai kyllästettyä puuta, emmekä puiden lehtiä.

Kaukolämpöä Keski-Uudellamaalla jo 40 vuotta

Tuotamme Järvenpään voimalaitoksella pääasiassa uusiutuvalla puupolttoaineella kaukolämpöä noin 34 000 asukkaalle Järvenpäähän ja Tuusulaan. Lisäksi tuotamme sähköä lähes 30 000 kotitalouden kulutuksen verran.

Lämpimästi tervetuloa!

Järvenpään voimalaitos sijaitsee Lahden moottoritien varrella, osoitteessa Pohjoisväylä 27.

Tiedustelut sähköpostitse kaukolampo [ät] fortum [piste] com (kaukolampo[at]fortum[dot]com)