Lehdistötiedote

KUTSU: Sähkön tukkuhinnat kääntyneet nousuun - suuret hintavaihtelut saaneet kuluttaja-asiakkaat aktivoitumaan

20 toukokuu 2009, 09:26

Kutsu tiedotusvälineille ja analyytikoille Fortumin energiamarkkinakatsaukseen

Fortum järjestää tiedotusvälineille ja analyytikoille tilaisuuden, jossa tarjotaan taustatietoa sähkömarkkinoiden viimeaikaisesta kehityksestä ja markkinatilanteen vaikutuksesta sähkön kuluttajahintoihin. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 27.5.2009 klo 10.00 Fortumin pääkonttorissa Keilaniemessä. Tervetuloa! Konserniviestintä Fortum Oyj Ilmoittautumiset sähköpostilla tarja [piste] hanninen [ät] fortum [piste] com Lisätietoja energiamarkkinakatsauksesta antavat: Lotta Forssell, puh. 050 45 36128, lotta [piste] forssell [ät] fortum [piste] com Timo Liiri, puh. 050 45 36461, timo [piste] liiri [ät] fortum [piste] com