Lehdistötiedote

Kutsu: Kohti tulevaisuuden energiajärjestelmää, yleisöluento 2.12.2008

01 joulukuu 2008, 14:16

Kohti tulevaisuuden energiajärjestelmää

Fortum ja Espoon kaupunki järjestävät yleisöluennon tiistaina 2.12.2008 klo 17-19 Fortumin pääkonttorin auditoriossa (Keilaniementie 1). Ohjelma: Kohti tulevaisuuden energiajärjestelmää - Maria Paatero-Kaarnakari, strategiajohtaja, Fortum Espoon kehittyvä infrastruktuuri, Case: Espoon Suurpelto - Pekka Vikkula, projektijohtaja, Espoon Suurpelto-hanke Energiayhtiön vastuu, Case: Sähköauto - Carola Teir-Lehtinen, kestävän kehityksen johtaja, Fortum Suomen sähköautorintama laajenee, Case: eCorolla - Jiri Räsänen, toiminnanjohtaja, Suomen sähköajoneuvoyhdistys Puheenvuorojen päätyttyä on mahdollisuus tutustua Fortumin sähköautoihin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Fortum Oyj Konserniviestintä Lisätietoja: Pauliina Vuosio, 050 453 2383, pauliina [piste] vuosio [ät] fortum [piste] com