Yritys Duo -sähkösopimus fiksulle yritykselle

Yhdistä kiinteän sähkön­hinnan ja pörssi­sähkön parhaat puolet
Mies puhelin kädessä

Pidämme yrityksesi pyörät pyörimässä

Tarjoamme yritysten, taloyh­tiöiden ja kuntien käyttöön laajan valikoiman energia-alan palve­luita: sähköä, lämpöä ja jäähdy­tystä sekä uuden­laisia ratkaisuja asumisen ja kierrä­tyksen piiristä. Tutustu avain­pal­ve­lui­himme!

Sähkösopimus yritykselle tai taloyhtiölle

Nyt jopa 12 kk ilman perusmaksua!

Yritys Varma -sähkösopimus taloyhtiölle

Kampanjatarjous

Fortum Yritys Varma on kiinteähintainen sähkösopimus, joka helpottaa taloyhtiösi budjetointia ja lisää kustannuksiesi ennakoitavuutta, sillä sopimuksen energianhinta ei muutu sopimuskauden aikana! Tilaa nyt Yritys Varma -sähkö­so­pimus taloyh­tiöllesi ja saat jopa 12 kk perus­maksut veloi­tuk­setta!

Tutustu ja tilaa

Yritysapurimme auttaa sinua sähkösopimuksen valinnassa

Löydä yrityksellesi sopivin sähkösopimus helposti ja nopeasti

Jokainen yritys on erilainen - valitse siis sähkösopimuksesi oman yrityksesi tarpeiden mukaan. Yritysapurimme auttaa sopivan sopimustyypin valinnassa.

Testaa Yritysapuria tästä

Ajankohtaista

Ajankohtaista juuri nyt

Webinaari: Ajankohtaista energiamarkkinoilla - Miten valita oikea sähkösopimus ja varmistaa yrityksen energiatehokkuus nykytilanteessa?

Kesän lähestyessä Euroopan energiakriisi alkaa hellittää ja futuuriennusteiden mukaan hinnat ovat tulevina kuukausina varsin maltillisella tasolla. Mutta mitä yrityksen olisi hyvä ottaa huomioon tässä markkinatilanteessa? Entä miten ottaa huomioon energiatehokkuuteen liittyvät seikat muuttuvaan markkinatilanteeseen vastatessa?

Katso webinaaritallenne oheisen linkin kautta.

Katso webinaaritallenne

Asiakastiedote

Päivi­tämme Fortum Vihreän hinnan vastaamaan hankin­ta­hinnan muutosta 13.3.2023 alkaen

Nopea irtautuminen fossiilisista tuotantomuodoista on nostanut sähkön alkuperäsertifikaattien markkinahintaa nopeasti. Päivitämme Fortum Vihreä-lisäpalvelun hinnan vastaamaan hankintahinnan muutosta. Fortum Vihreä -palvelun hinta on nyt 4,99 €/kk/käyttöpaikka ja 0,19 c/kWh. Kilowattituntihinta nousee 13.3.2023 alkaen ja on jatkossa 0,57 c/kWh (alv. 0 %). Fortum Vihreä -asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään, sillä muutos tulee voimaan automaattisesti ja sopimus jatkuu normaalisti.

Lue lisää

ForTheDoers -blogi

Vesivoima turvaa pohjois­maisen energian tuotan­to­var­muuden

Vesivoimalla on erityisen iso rooli energiahuollon turvaamisessa. Lyhyellä aikavälillä vesivoimalla tuotetun sähkön määrää voidaan nopeasti säätää vastauksena muutoksiin energian tarpeessa. Pidemmällä aikavälillä vesivoima tasapainottaa tuuli- ja aurinkovoiman tuotannon säästä johtuvaa heilahtelua ja mahdollistaa niiden tuotannon kasvattamisen huoltovarmuudesta tinkimättä. Vesivoima auttaa ylläpitämään sähköverkon tasapainoa ja mahdollistaa myös ainutlaatuisen energian varastointiratkaisun.

Lue lisää

Olemme täällä sinua ja yritystäsi varten

Ilmoita kaukolämmön tai kaukokylmän jakelukeskeytyksistä 24/7 numeroon 0800 1 90090

Services for customers

Sähkösopimus yritykselle

0200 19100
ma–pe
8.00–16.00

sahko [piste] yritys [ät] fortum [piste] com

Ulkomailta soitettaessa
+358 200 19100

District heating

Kaukolämpö ja jäähdytys

0200 19009
ma–pe
8.00–17.00

Lähetä viesti

Ulkomailta soitettaessa
+358 10 452 9456

Contact by phone

Recycling & Waste

010 7551 625
ma-to 7.00–16.00
pe 8.30–16.00

Ulkomailta soitettaessa
+358 10 7551 625