Fortum Yritys Tunti -pörssisähkösopimus

Fortum Yritys Tunti -sopimuk­sella hyödynnät edullista pörssi­sähköä ja sähkön tunti­hinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Pörssisähkösopimuksessa vuorokauden jokainen tunti on kilpailutettu, joten saat aina markkinan parhaan hinnan. Säästät euroissa, kun säädät sähkön käyttöä vuorokauden halvemmille tunneille. Pörssisähkö sopiikin hyvin erilaisten yritysten tarpeisiin.

Näin yrityksesi hyötyy pörssisähköstä

Prices
Saat aina läpinäkyvän ja reaaliaikaisen hinnan

Pörssisähkössä vuoro­kauden jokainen tunti kilpailutetaan sähköpörssissä. Hinta on siis väistämättä markkinoiden sen hetken paras hinta. Tällainen kysyntään ja tarjontaan perustuva pörssisähkön hinta on läpinäkyvä. 

Cost efficient
Säästät euroja

Pörssisähköllä saat täyden hyödyn irti sähkön hinnan vaihteluista ja vaikutat suoraan yrityksesi sähkölaskuun. Kun tiedät hintojen vuorokausivaihtelut, voit suunnitella sähkön käytön sen mukaan ja keskittää kulutusta edullisemmille tunneille. Näin saat kustannushyötyjä pitkällä aikavälillä.

Climate and resources
Tuotat yrityksesi palvelut päästöttömästi

Yritys Tunti -sopimuk­sella saat sähköä, jonka tuotan­nossa ei ole käytetty fossii­lisia polttoai­neita, kuten kivihiiltä, öljyä tai kaasua. Näin yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat nolla.

Tiesitkö? Pörssisähkö on tilastollisesti keskimääräistä edullisempaa – ja turvallista.

Kenelle pörssisähkö sopii?

Kaikenlaiset yritykset toimialasta ja koosta riippumatta voivat hyötyä tuntitasolla vaihtelevasta sähköstä ja sen tarkasta seurannasta. Pörssisähköä kannattaakin monen yrityksen kokeilla ennakkoluulottomasti.

Pörssisähkö toimii erityisen hyvin tarkoille optimoijille, jotka haluavat pitää sähkölaskun langat tarkasti käsissään. Jos nautit tuntikohtaisesta hinnanseurannan kehityksestä ja haluat optimoida omaa sähkönkulutustasi, pörssisähkö on sinulle tehty.
 

Tilaa Yritys Tunti →

Tuoreet hinnat joka päivä

Fortum Yritys Tunti -sopimuksen hinta on pörssi­sähkön hankin­ta­hinta tunneittain Suomen hinta-alueella sekä välitys­palkkio 0,24 c/kWh alv 0%.

 

Nord Pool sähköpörssin Suomen hinta-alueen Spot-hinta tunneittain. Hinnat Alv 0 %.

 

Täydennä sopimusta yrittäjän palveluilla

Voit valita yrityssähkösopimuksen kylkeen yrittäjän arkea helpottavia palveluja. Niistä saat nopeaa ja vaiva­tonta asiointia, arjen huolet­to­muutta ja turvaa sekä helppoja askeleita ympäris­töys­tä­väl­liseen yritys­toi­mintaan.

Tutustu yrittäjän palveluihin →


 

Yritys Tunti -sopimuksen sopimusehdot pähkinänkuoressa

  • Sopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden käyttöpaikkakohtainen vuosikulutus on enintään 5 000 000 kWh (5 GWh).

  • Sopimuksen perusteella toimitettava sähkö on CO2 -päästötöntä ja toimitettava sähköenergiamäärä tuotetaan Fortum Carbon Free -ympäristömerkinnän kriteereiden mukaisesti. Sähkön tuotannosta ei aiheudu hiilidioksidipäästöjä ilmakehään.

  • Yritys Tunti on kahden vuoden määräaikainen sopimus. Määräaikaisen kauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kolmen kuukauden irtisanomisajalla. 

Tutustu muihin yrityksille ja taloyhtiöille soveltuviin sopimuksiin