Fortum Yritys Tunti

Fortum Yritys Tunti -sopimuksella hyödynnät edullista pörssisähköä ja sähkön tuntihinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Säästöjä syntyy lisää, mikäli sähkön käyttöä voidaan säätää halvemmille tunneille. Lisäksi saat Yritys Tunti -sopimuksella sähköä, jonka tuotannossa ei ole käytetty fossiilisia polttoaineita, kuten kivihiiltä, öljyä tai kaasua.

Climate and resources
CO2-päästötön yrityssähkö

Yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat nolla.

Cost efficient
Markkinahintainen yrityssähkö

Yritys Tunti -sopimuksessa jokaisen tunnin hinta on kilpailutettu.

PriceTag
Edullisten tuntihintojen hyödyntämistä

Kohdentamalla sähkönkulutusta edullisimmille tunneille säästät euroja.

b2b valpas tuntihinta

Monen suuryrityksen valinta. Sähköä pörssistä tuntihinnalla.

Ajantasainen hinta joka tunti

Yritys Tunti-sopimuksessa jokaiselle vuorokauden tunnille on oma hinta. Hinnat kilpailutetaan sähköpörssissä ja lopulliset tuntihinnat ovat nähtävillä maksuttomassa Fortum Yritys Online –palvelussa. Palvelussa voit seurata yrityksesi sähkönkulutusta tuntitasolla sekä pitemmissä jaksoissa.

Yritys Tunnin sopimushinnat

Yritys Tunti sopimuksessa jokaiselle vuorokauden tunnille on oma hinta. Hinnat kilpailutetaan sähköpörssissä, ja lopulliset tuntihinnat ovat nähtävillä maksuttomassa Fortum Valpas -palvelussa etukäteen joka päivä noin klo 15. Palvelussa voit seurata yrityksesi sähkönkulutusta tuntitasolla sekä pitemmissä jaksoissa. Kuluvan vuorokauden tuntihintoja (alv 0%) voit seurata myös graafista.

Fortum Yritys Tunti sopimuksen hinta on pörssisähkön hankintahinta tunneittain suomen hinta-alueella sekä välityspalkkio 0,19 c/kWh. Sopimuksen perusmaksu on 5 €/kk. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Sopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden käyttöpaikkakohtainen vuosikulutus on enintään 5 000 000 kWh (5 GWh). Yritys Tunti on kahden vuoden määräaikainen sopimus, jolla saat markkinahintaista sähköä vaivattomaksi pidemmäksi aikaa. 

Nord Pool sähköpörssin Suomen hinta-alueen Spot-hinta tunneittain. Hinnat Alv 0 %.

 

Customer service

Tilaa sähkösopimus yrityksellesi numerosta

0200 19100

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8 -17 (pvm/mpm).

Lisätietoja tilaamisesta

Vai sittenkin uusiutuvaa?

Voit valita sopimukseesi Vihreä -lisäarvopalvelun, jolla saat 100 % uusiutuvaa, GoO –alkuperäsertifioitua sähköä. Vihreän tuotanto on sekoitus vesi-, tuuli-, aurinko- ja bioenergiaa. Fortum tukee Luonnonperintösäätiön Suomen luonnonvaraisten metsien suojelutyötä 5€/Vihreä-sopimus. 

Vihreän saat käyttöösi soittamalla asiakaspalveluumme 0200 19100 ma - pe klo 8-17 (pvm/mpm).

Sopimusehdot pähkinänkuoressa

  • Sopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden käyttöpaikkakohtainen vuosikulutus on enintään 5 000 000 kWh (5 GWh).

  • Sopimuksen perusteella toimitettava sähkö on CO2 -päästötöntä ja toimitettava sähköenergiamäärä tuotetaan Fortum Carbon Free -ympäristömerkinnän kriteereiden mukaisesti. Sähkön tuotannosta ei aiheudu hiilidioksidipäästöjä ilmakehään.

  • Yritys Tunti on kahden vuoden määräaikainen sopimus. Määräaikaisen kauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kolmen kuukauden irtisanomisajalla. 

Tutustu muihin yrityksille ja taloyhtiöille soveltuviin sopimuksiin