Fortum Yritys Oiva -sähkösopimus

Fortum Yritys Oiva -sähkö­so­pimus on monen yrittäjän suosikki. Se on helppo ja huoleton, toistai­seksi voimassa oleva sopimus. Sopimuk­sella saat yritykseesi hiilidioksidipäästötöntä sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Maksuttomassa verkkopalvelussa seuraat yrityksesi sähkönkäyttöä jopa tunnin tarkkuudella. Yritys Oiva -sopimus on voimassa toistaiseksi, eikä vaadi määräaikaista sitoutumista.

Mikäli sähkön käytön tarpeesi on tilapäistä ja lyhytaikaista, ole yhteydessä yritysasiakaspalveluumme. Meillä on sinulle sähkösopimus, joka on räätälöity juuri tähän tarpeeseen. Asiakaspalvelun puhelinnumero: 0200 19100 ma-pe klo 8 -17 (pvm/mpm).

Climate and resources
Saat sähköä kilpailukykyiseen hintaan

Sopimuksen hinta seuraa markkinahinnan muutoksia ja päivittyy maltillisesti kuukausittain, pysyen aina kilpailukykyisenä. Hinta päivitetään kuukauden ensimmäisenä päivänä ja ilmoitetaan näillä sivuilla 14 vuorokautta ennen voimaantuloa.


 

New contract
Pysyt jatkuvasti kartalla yrityksesi sähkönkulutuksesta

Kaikki yrityksesi sähkölaskut arkistoidaan maksuttomaan verkkopalveluun, josta voit seurata yrityksesi sähkön käyttöä pidemmällä tai lyhyemmällä aikavälillä – jopa tunnin tarkkuudella. Voit esimerkiksi vertailla kätevästi yrityksesi sähkönkulutusta eri vuosina.

Cost efficient
Tuotat yrityksesi palvelut päästöttömästi

Toimitettava sähkö tuotetaan Fortum Carbon Free -ympäristömerkinnän kriteereiden mukaisesti, joten yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat sopimuskauden aikana pyöreä nolla.


 

YritysKesto_kuva1
b2b kesto kuva 1

Aina voimassa

Kun haluat yrityksellesi sopimuksen, jonka hinta pysyy jatkuvasti kilpailukykyisenä markkinahintaan nähden ilman, että sinun tarvitsee tehdä yhtään mitään, valitse Yritys Oiva.  

Maksuttomasta verkkopalvelustamme löydät yrityksesi energialaskut arkistoituna ja voit seurata yrityksesi sähkön käyttöä sekä pidempinä trendeinä että lyhyemmillä aikajaksoilla, jopa tunnin tarkkuudella.

b2b Kesto kuva 2

Hinta päivittyy kuukausittain

Yritys Oivan hinta päivittyy kuukausittain. Hinta päivitetään aina kuukauden ensimmäinen päivä ja ilmoitetaan näillä sivuilla 14 vuorokautta ennen voimaantuloa.  

Sopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden käyttöpaikkakohtainen vuosikulutus on enintään 1 000 000 kWh (1 GWh). Sähkön arvonlisävero on 24 %. Yritys Oiva-sopimus on voimassa toistaiseksi 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Yritys Oiva -sopimuksen hinta

 

Hintajakso 1.6.-30.6.2022

alv 0 %

Erittely  
Perusmaksu 5,00 €/kk
Energian hinta 12,22 c/kWh

 

Hintajakso 1.5.-31.5.2022

alv 0 %

Erittely  
Perusmaksu 5,00 €/kk
Energian hinta 12,27 c/kWh

Täydennä sopimusta yrittäjän palveluilla

Voit valita yrityssähkösopimuksen kylkeen yrittäjän arkea helpottavia palveluja. Niistä saat nopeaa ja vaiva­tonta asiointia, arjen huolet­to­muutta ja turvaa sekä helppoja askeleita ympäris­töys­tä­väl­liseen yritys­toi­mintaan.

Tutustu yrittäjän palveluihin →

Customer service

Tilaa sähkösopimus yrityksellesi numerosta

0200 19100

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8 -17 (pvm/mpm).

Lisätietoja tilaamisesta

Tutustu muihin yrityksille ja taloyhtiöille soveltuviin sopimuksiin