Yritysasiakkaan ja taloyhtiön sähköiset palvelut

Fortum Yritys Online on palvelumme yritysten ja taloyhtiöiden energiankulutuksen ja kustannusten seurantaan. Löydät palvelusta monia käteviä työkaluja kiinteistösi sähkön ja kaukolämmön seurantaan sekä kustannusten tarkasteluun. Palvelu on tarkoitettu Fortumin sähkö- ja kaukolämpöasiakkaille sekä heidän edustamilleen henkilöille.

Lue lisää Yritys Online -palvelusta

Ota Yritys Online nyt helposti käyttöösi

Kirjaudu palveluun tästä

Kirjautumisessa tarvitset sähköpostiosoitteen ja salasanan, jotka ovat samat kuin Oma Fortum -palvelussa. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit luoda ne Y-tunnuksen ja asiakasnumerosi avulla.

Tutus­tu­misetu: Yritys Online Plus 1kk veloi­tuk­setta

Kuukausimaksullisesta Fortum Yritys Online Plus -lisäpalvelusta löydät tarkempaa tietoa kiinteistöistäsi ja saat tarvittaessa konsultointia energiatehokkuuteen liittyen. Saat myös apua budjetointiin, kulutuksen seurantaan ja optimointiin. Saat Plus-palvelun maksutta käyttöösi ensimmäiseksi kuukaudeksi. Voit tilata sen palvelun etusivulta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Onko sinulla useampi kiinteistö hoidettavana?

Kiinteistöjen edustajana näet edustamiesi kiinteistöjen sähkön ja kaukolämmön tiedot. Voit tarkastella energiasopimuksia, seurata energiankulutusta ja katsoa laskuja.

Saat Yritys Online edustajapalvelumme käyttöösi lähettämällä sähköpostilla alla pyydetyt tiedot osoitteeseen sahko.yritys@fortum.com.

  • Edustajan nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä edustajan yrityksen nimi ja y-tunnus
  • Edustettavien yritysten nimet, y-tunnukset ja asiakasnumerot
  • Valtakirja, mikäli aiempaa valtuutusta ei ole todennettu 

Lähetämme sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun edustajuus on luotu.
Ilmoitathan kaikista edustajuuteen liittyvistä muutoksista osoitteeseen sahko.yritys@fortum.com.