Tilaa Fortum Yritys Varma, nyt 6 kk perus­maksut 0 €

Tilaa Yritys Varma, nyt 6 kk ilman perusmaksuja

Fortum Yritys Varma on määrä­ai­kainen sopimus, jonka hinta ei muutu sopimus­kauden aikana. Tiedät aina etukäteen sähkön hankin­ta­kus­tan­nuksen, jopa kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Saat yrityssähköä kiinteällä hinnalla ja 100-prosent­ti­sesti ilman hiili­diok­si­di­päästöjä. 

KAMPANJAETU: Lisäksi säästät selvää rahaa, sillä juuri nyt saat Yritys Varma -sähkösopimuksen tehdessäsi 6 kk perusmaksun veloituksetta. Toimi siis nopeasti ja lunasta Varma-nettietu jo tänään!

 

Tilaa Yritys Varma 24 kk     Tilaa Yritys Varma 36 kk

Miksi kannattaa valita Fortum Yritys Varma -sähkösopimus?

Määräaikainen ja kiinteähintainen yrityssähkö

Valitse kaksi- tai kolmevuotinen määräaikainen sopimus.

Helppoa budjetointia

Yrityksesi sähkösopimuksen energiahinta pysyy samana koko sopimuskauden.

CO2-päästötöntä sähköä

Yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat nolla.

Tartu Varma-nettietuun

Tartu tarjoukseen ja valitse yrityksellesi hiilidioksidivapaa sähkösopimus, jonka hinta ei muutu sopimuskauden aikana. Voit valita kaksi- tai kolmevuotisen määräaikaisen sopimuksen.

Juuri nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman perusmaksua! Lunasta nettietu heti:

Tilaa Yritys Varma 24 kk     Tilaa Yritys Varma 36 kk

KAMPANJAETU: 6 kk perusmaksut veloituksetta

Nettietu koskee yritys­asiak­kaita, jotka kampanja-aikana tekevät Fortumin verkko­si­vuilla uuden Fortum Yritys Varma -sopimuksen. Etu on Fortum Yritys Varma -sopimuksen kuuden kuukauden perus­maksut hintaan 0 €. Sama asiakas samassa käyttö­pai­kassa voi käyttää edun vain kerran. Kampan­jaetu on voimassa toistai­seksi.

Nettietua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Asiak­kaalla ei saa olla voimassa sellaista määrä­ai­kaista sähkö­so­pi­musta, joka estää uuden sopimuksen alkamisen. Muilta osin sovel­letaan Fortum Yritys Varman sopimusehtoja, Fortum-yritys­so­pi­musten sähkön­myyn­tiehtoja sekä yleisiä Energia­teol­lisuus ry:n suosit­te­lemia sähkön­toi­mitus- ja sähkön­myyn­tiehtoja.

Eikö juuri tämä sähkösopimus tunnu sopivalta sinun yrityksellesi?

Uusi Yritysapurimme auttaa sähkösopimuksen valinnassa.

Testaa Yritysapuria tästä