Tilaa Fortum Yritys Oiva, nyt 3 kk perusmaksut 0 €

Tilaa Yritys Oiva, nyt 3 kk ilman perusmaksuja

Fortum Yritys Oiva on helppo ja huoleton, toistai­seksi voimassa oleva sähkösopimus. Saat yrityk­sellesi sähköä 100-prosent­ti­sesti ilman hiili­diok­si­di­päästöjä. Yritys Oiva -sähkösopimuksen kuukausittain vaihtuva hinta pysyy kilpailukykyisenä ilman, että sinun tarvitsee tehdä yhtään mitään.

KESÄTARJOUS: Lisäksi säästät selvää rahaa, sillä juuri nyt saat Yritys Oiva -sähkösopimuksen tehdessäsi 3 kk perusmaksun veloituksetta. Toimi siis nopeasti ja lunasta Oivan kesätarjous jo tänään!

 

Lunasta Oivan kesätarjous

Miksi kannattaa valita Fortum Yritys Oiva -sähkösopimus?

New contract
Jatkuva sopimus

Yritys Oiva on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus.

Cost efficient
Kilpailukykyinen hinta

Hinta pysyy jatkuvasti kilpailukykyisenä markkinahintaan nähden.

Earth globe
CO2-päästötöntä sähköä

Yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat nolla.

Tartu Oivan kesätarjoukseen

Tartu tarjoukseen ja valitse yrityksellesi hiilidioksidivapaa, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Yritys Oivassa on kuukausittain vaihtuva, kilpailukykyinen hinta.

Juuri nyt saat ensimmäiset 3 kk ilman perusmaksua!
 

Lunasta Oivan kesätarjous

KAMPANJAETU: 3 kk perusmaksut veloituksetta

Nettietu koskee yritysasiakkaita, jotka kampanja-aikana tekevät Fortumin verkkosivuilla uuden Fortum Yritys Oiva -sopimuksen. Etu on Fortum Yritys Oiva -sopimuksen kolmen kuukauden perusmaksut hintaan 0 €. Sama asiakas samassa käyttöpaikassa voi käyttää edun vain kerran. Kampanjaetu on voimassa toistaiseksi.

Nettietua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Asiakkaalla ei saa olla voimassa sellaista määräaikaista sähkösopimusta, joka estää uuden sopimuksen alkamisen. Muilta osin sovelletaan Fortum Yritys Oivan sopimusehtoja, Fortum-yrityssopimusten sähkönmyyntiehtoja sekä yleisiä Energiateollisuus ry:n suosittelemia sähköntoimitus- ja sähkönmyyntiehtoja.

Mass market tested

Eikö juuri tämä sähkösopimus tunnu sopivalta sinun yrityksellesi?

Uusi Yritysapurimme auttaa sähkösopimuksen valinnassa.

Testaa Yritysapuria tästä