Lisäpalvelut yrityksen sähkösopimukseen

Me Fortumilla tiedämme, että yrittäjien aika on arvokasta ja päivässä usein liian vähän tunteja hoitaa kaikki yrityksen juoksevat asiat. Siksi asioiden hoitaminen pitäisi sujua mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Yrittäjän ei pitäisi tarvita jonottaa asiakaspalvelun linjoilla saadakseen asiansa selvitettyä tai pähkäillä yön pikkutunneille budjetointia. Samalla yrityksen pitäisi pystyä helposti halutessaan tarjoamaan tuotteensa ja palvelunsa asiakkailleen ympäristöystävällisesti.

Fortumin yrityssähkösopimusten lisäpalvelut tarjoavat näihin kaikkiin tilanteisiin ratkaisun. Lisäpalvelumme on luotu yrittäjän arki ja arvot huomioiden. Niistä saat nopeaa ja vaivatonta asiointia, arjen huolettomuutta ja turvaa sekä helppoja askeleita ympäristöystävälliseen yritystoimintaan.

Tutustu yrittäjän palveluihin

Asiakasneuvojia kuvassa

Apua silloin, kun sitä tarvitset

Suoralinja

Fortum Suora­linja on henkilökohtainen palvelu, jonka kautta tavoitat asiakaspalvelijallemme jonojen ohi. Saat oman puhelin­nu­meron että sähkö­pos­tio­soitteen, joita käyttämällä asiasi on etusi­jalla yritys­asia­kas­tii­mimme käsit­te­lyssä.

Tutustu Suoralinjaan
yritys online tehostaa energiaseurantaa

Seuraa kulutusta ja kustannuksia

Yritys Online

Yritys Online -raportointipalvelussa seuraat yrityksesi sähkön kulutusta ja tarkastelet kustannuksia. Saat myös apua esimerkiksi budjetointiin, kulutuksen optimointiin sekä tarvittaessa neuvontaa energiatehokkuudesta.

Tutustu Yritys Onlineen
Fortum Vihreällä uusiutuvaa energiaa

Tuota yrityksesi palvelut uusiutuvalla energialla

Vihreä

Vihreä -lisäpal­ve­lulla yrityksesi tuotteet ja palvelut syntyvät sähkön osalta 100 % uusiu­tu­valla energialla.​ Samalla suojelet arvokasta suomalaista ikimetsää. Tuemme Vihreä-lisäpalvelulla Luonnon­pe­rin­tö­säätiön suoma­laisten metsien suoje­lu­työtä.

Tutustu Vihreään
fortum yritys hintasuoja

Suojaa hintahuipuilta

Hintasuoja

Fortum Hintasuojalla yrityksesi voi yhdistää tuntihinnoitellun ja kiinteähintaisen sähkösopimuksen parhaat puolet. Valitsemalla palvelun yrityksesi pörssisähkösopimuksen kylkeen, voit helposti vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan.

Tutustu Hintasuojaan

Onko sinulla jo yrityssähkösopimus?

Jos sinulla on jo Fortumin sähkösopimus, saat Vihreän ja Suora­linjan helposti käyttöösi soitta­malla asian­tun­tevaan yritys­pal­ve­luumme 0200 19100 ma - pe klo 8-17 (pvm/​mpm).

Yritys Onlinen saat käyttöösi luomalla tunnuksen Yritys Onlinen -sivulla. Tunnuksen luomiseen tarvitset Fortumin asiakasnumeron ja Y-tunnuksen.

Yrittäjän palvelut blogissa

Mitä kaikkea yrittäjän palveluilla voi tehdä ja miten niistä voi hyötyä? Nappaa tästä mukaasi vinkkejä palveluiden hyödyntämiseen yrityksesi arjessa.