Löydä sähkösopimus pienyrityksesi tarpeisiin

Fortumilta saat yritys­sähköä, joka on tuotettu ilmastoa kuormit­ta­matta. Tutustu vaihtoehtoihin

Yrittäjän ja toiminimen sähkösopimukset

Yrittäjän ja toiminimen sähkösopimukset

Sähkösopimus on yksinyrittäjän tai toiminimellä toimivan pienyrittäjän yksi huomioitavista asioista firmaa pyöritettäessä. Sähkösopimusasiat tulevat ajankohtaiseksi yritystä tai toiminimeä perustettaessa, toimitiloihin muutettaessa tai aika ajoin yrityksen sähkösopimuksen kilpailuttamiseksi. 

Olipa yrityksesi sähkönkulutus kuinka pientä tahansa, meiltä Fortumilta löytyy sopiva sopimus sinulle. Saat sähköä, joka on tuotettu ilmastoa kuormit­ta­matta. Voit tilata sähkö­so­pi­muksen helposti ja nopeasti verkossa. Tutustu alta eri yrityssopimus­vaih­toeh­toi­himme.

 

Palvelualan ­yri­tyksen sähkö­so­pimus, Yritys Varma

Yrityssähköä kiinteällä hinnalla

Yritys Varma -sähkösopimuksen kanssa voit olla huoletta: sen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Lue lisää
Palvelualan ­yri­tyksen sähkö­so­pimus, Yritys Tunti

Hyödynnä edullista pörssisähköä

Yritys Tunti -sähkösopimuksella nautit tunneittain muuttuvan hinnan eduista – jokaisen tunnin hinta on kilpailutettu.

Lue lisää
Palvelualan ­yri­tyksen sähkö­so­pimus, Yritys Oiva

Monen yrittäjän suosikki

Yritys Oiva on helppo ja huoleton, toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Kuukausittain vaihtuva hinta pysyy aina kilpailukykyisenä.

Lue lisää

Sähkösopimus pienyritykselle tai toiminimelle kotiosoitteeseen

Jos yrityksesi toimii samassa osoitteessa, jossa myös asut ja yrityksesi sähkönkulutus muodostuu lähinnä tietokoneesta ja pienlaitteista, on valintasi kodin sähkösopimus yksityishenkilönä.

Jos yrityksen tai toiminimen pyörittämiseen vaadittavat koneet ja laitteet kuluttavat sähköä enemmän kuin 50 % asunnon tai kiinteistön sähkönkulutuksesta, tehdään sähkösopimus yritykselle, vaikka itse asuisit samassa osoitteessa missä yrityksesi toimii. Se, miten paljon yrityksesi käyttää sähköä selviää aiemmista sähkölaskuista tai pyytämällä Fortumin asiantuntijaa arvioimaan tulevan liiketoimintasi sähkönkulutusta.

Asiakas­pal­ve­lumme palvelee yritystäsi numerossa 0200 19100 (pvm/mpm) maanantaista perjantaihin klo 8–17 sekä sähköpostitse osoitteessa sahko [piste] yritys [ät] fortum [piste] com.

Pienyrityksen tai toiminimen sähkösopimus liike- tai toimitilaan

Jos yrityksesi on muuttamassa uuteen toimitilaan ja vuokrasopimukseen ei kuulu sähköä, on yrityksen tai toiminimen sähkösopimus sinun vastuullasi. Riippuen sähkönkulutuksen tarpeista ja ajankohdasta valittavanasi on erilaisia sähkösopimuksia. Voit valita sähkösopimukseen kiinteän tai muuttuvan hinnan. Voit myös vaikuttaa sähkön tuotantotapaan. Fortumin yritys­asiak­kaana saat aina hiili­diok­si­di­va­paata sähköä.

Voit valita sopimuk­seesi myös Vihreä-lisäar­vo­pal­velun, jolla saat 100 % uusiu­tuvaa, GoO-alkupe­rä­ser­ti­fioitua sähköä. Vihreän tuotanto on sekoitus vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Fortum tukee Luonnon­pe­rin­tö­säätiön Suomen luonnon­va­raisten metsien suoje­lu­työtä lahjoittamalla 5 € / ​Vihreä-sopimus.

Millainen sähkösopimus pienyritykselle tai toiminimelle?

Olipa yrityksesi sähkönkulutus kuinka pientä tahansa, löytyy Fortumilta sopiva sopimus sinulle. Jos sähkö­so­pi­muksen valinta yrityk­selle mietityttää, anna sopimus­a­pu­rimme auttaa päätöksen tekemi­sessä. Löydät sopivimman vaihtoehdon ja teet sopimuksen kätevästi verkossa.

Tee testi ja löydä oikea sopimus

Vastuul­linen yritys erottuu kilpai­li­joistaan

Vastuulliset arvot nousevat yritystoiminnassa yhä suurempaan arvoon. Fortum Vihreä -lisäpalvelulla saat yrityksesi käyttöön 100 % uusiutuvaa energiaa. Voit viestiä ympäristöä säästävästä valinnastasi asiakkaillesi Fortum Vihreä -digimerkin ja -sertifikaatin avulla.

Lue lisää Fortum Vihreästä

Kolme syytä valita Fortum

Earth globe
Aina ilmastoystävällistä sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksesi aina 100% ilman hiilidioksidipäästöjä.

Cost efficient
Edullista yrityssähköä

Hyvä valinta kaikenkokoisille yrityksille, missä päin Suomea tahansa.

Meeting demand
Luotettava kumppani

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenten kokemuksella, luotettavasti ja varmasti.