Hyödynnä yrittäjän kampanjaetu

Tilaa Yritys Aktiivi uusiutuvalla energialla, saat nyt 6 kk ilman perusmaksua

Sähkösopimus yrittäjälle

Hei yrittäjä! Solmi sähkö­so­pimus ja saat 6 kk ilman perusmaksua

Mietityttääkö sähköön liittyvät asiat tässä markkinatilanteessa? Pohditko millainen sähkösopimus olisi vakaa, luotettava ja ympäristöystävällinen?

Varaudu tulevaan talveen valitsemalla Fortum Yritys Aktiivi –yhteishankintasalkkusopimus. Yhteishankintasalkun sähkö ostetaan suoraan sähköpörssistä ja vakautetaan tehden suojauksia pitkällä aikavä­lillä. Näin pääset nauttimaan sähkön suurostajien eduista turvallisesti ja ilmastoa kuormittamatta. Tämä sopimus tarjoaa ennustettavuutta ja vakautta tässä markkinatilanteessa!

Säästä nyt sähkökuluissa hyödyntämällä yrittäjän kampanjaetu. Tilaa Fortum Yritys Aktiivi -sähkösopimus uusiutuvalla energialla helposti ja nopeasti verkossa, saat nyt 6 kk ilman perusmaksua!

Lunasta yrittäjän kampanjaetu

Valitse Yritys Aktiivi uusiutuvalla energialla

Suuryritysten sähköedut yrittäjälle

✔ Sähköä turvallisesti yhteishankintana
✔ 12 kk kuukausittain päivittyvä hintaennuste
✔ 100% uusiutuvaa energiaa
✔ Jatkuva sopimus, 6kk irtisanomisaika

Yritys Aktiivin hinta:  Yhteishankintasalkun toteutunut kuukausikeskihinta + 0,3 c/kWh välityspalkkio + 5,00 €/kk perusmaksu. Tilaa nyt ja saat 6 kk ilman perusmaksua!

Fortum Vihreän  hinta:  0,19 c/kWh ja 4,99 €/kk

Lunasta yrittäjän kampanjaetu

 

Miksi kannattaa valita Yritys Aktiivi -sähkösopimus uusiutuvalla energialla?

Business electricity
Suurostajan sähkönhankintaedut vakautettuna pk-yrityksille

Yhteisen hankintasalkun ja etukäteen tehtävän hankinnan ansiosta sopimuksesi hinta pysyy vakaana ja kilpailukykyisenä. Sähkö ostetaan suoraan sähköpörssistä ja vakautetaan tehden suojauksia pitkällä aikavä­lillä.

Market priced exchange electricity
Helppoa budjetointia ja kulutuksen seurantaa

Aktiivi-asiakkaana saat käyttöösi 12kk hintaennusteen joka helpottaa sähkökustannusten budjetointia. Saat myös käyttöösi Yritys Online -palvelun sähkönkulutuksen ja kustannusten seurantaan.

Environmental friendly
Fortum Vihreällä 100% uusiutuvaa energiaa

Valitessasi sopimuk­seesi Vihreä -lisäpal­velun, yrityksesi sähkö tuotetaan 100% uusiutuvalla tuuli-, vesi- tai aurinkoenergialla. Osallistut samalla myös Luonnon­pe­rin­tö­säätiön arvokkaaseen suoma­laisten metsien suoje­lu­työhön.

Miten Yritys Aktiivin hinta muodostuu

Miten Yritys Aktiivin hinta muodostuu ja miksi se on kannattava tässä markkinatilanteessa?

Yritys Aktiivin hinta perustuu yhteishankintasalkun kuukausittain toteutuneeseen energian hintaan sekä tuotekohtaiseen perusmaksuun ja välityspalkkioon. Sähkö ostetaan suoraan sähkö­pörs­sistä ja sen hintaa vakau­tetaan tehden suojauksia pitkällä aikavä­lillä.

Käytännössä sähkömarkkinoiden heilahtelut eivät heijastu maksamaasi sähkön hintaan yhtä vahvasti kuin monissa muissa sopimustyypeissä. Sähkön hinnan noustessa äkillisesti Yritys Aktiivin kuukausittainen hinta nousee maltillisemmin ja pysyy yleisesti matalampana kuin monissa muissa sopimustyypeissä päivittyen markkinahintaan pidemmällä aikavälillä. Toisaalta, kun sähkön hinta laskee äkillisesti, yhteishankintasalkun hinta laskee vakaammin pidemmällä aikavälillä.

Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen voi päättää 6 kk irtisanomisajalla, jolla varmistetaan salkun keskihinnan asiakasliikkuvuudesta johtuvien vaikutusten jääminen mahdollisimman pieniksi. 

Lue lisää Fortum Yritys Aktiivista

Haluamme auttaa ja tukea yrittäjän arkea – joko olet tutustunut näihin materiaaleihin?

Aloittavan yrittäjän opas

Lataa aloittavan yrittäjän opas


Oman yrityksen perustaminen saattaa aluksi tuntua hankalalta, joten tässä sinulle aloittavan yrittäjän opas – eväät yrityksen starttaamiseen kevyeen pakettiin pakattuna!

Saat oppaasta apua niin sähkösopimuksen valintaan kuin hyödyllisiä vinkkejä uuden yrittäjän arkeen.


Lataa aloittavan yrittäjän opas

Yrityssähkön kilpailuttaminen

Yrityksellesi sopivin sähkösopimus

Etkö ole varma minkälainen sähkösopimus sopisi yrityksellesi parhaiten? Jokainen yritys on erilainen – valitse sopimuksesi yrityksesi tarpeiden mukaan. Vertaile yrityksen sopimuksia ja löydä sopivin Yritysapurin avulla!

Tutustu eri sopimusvaihtoehtoihin

Vertaile sähkösopimuksia Yritysapurin avulla

Fortum Yritys Onlinella yrityksesi energia-asiat haltuun

Kuluttaako yrityksesi yli 200 000 kWh sähköä vuodessa?

Mikäli vastauksesi on kyllä, ammat­ti­lai­semme auttavat sinua löytämään oikean sähkö­so­pi­muksen yrityksesi tarpeisiin. Pyydä räätälöity tarjous suuryrityksen sähkösopimuksesta ja löydämme yhdessä yrityksesi liiketoimintaan sopivimman sähkösopimuksen, oli toiveissa sitten vakaa ja kiinteä hinta tai sähkömarkkinoiden vaihteluita hyödyntävä ratkaisu.

Pyydä tarjous