Fortum YritysTarkka

YritysTarkka -sopimuksella hyödynnät edullista pörssisähköä ja sähkön tuntihinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Säästöjä syntyy lisää, mikäli sähkön käyttöä voidaan säätää halvemmille tunneille. Lisäbonuksena saat Fortum YritysTarkalla yritykseesi sähköä, jonka tuotannossa ei ole käytetty fossiilisia polttoaineita, kuten kivihiiltä, öljyä tai kaasua.

AU9

CO2-päästötöntä sähköä

Yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat nolla.

F17

Markkinahintoja seuraava ostotapa

YritysTarkka-sopimuksessa jokaiselle vuorokauden tunnille on oma hinta.

E3

Edullisten tuntihintojen hyödyntämistä

Kohdentamalla sähkönkulutusta edullisimmille tunneille säästät euroja.

b2b valpas tuntihinta

Monen suuryrityksen valinta. Sähköä pörssistä tuntihinnalla.

Tuoreet hinnat joka päivä

YritysTarkka-sopimuksessa jokaiselle vuorokauden tunnille on oma hinta. Hinnat kilpailutetaan sähköpörssissä, ja lopulliset tuntihinnat ovat nähtävillä maksuttomassa Fortum Valpas –palvelussa etukäteen joka päivä noin klo 15. Palvelussa voit seurata yrityksesi sähkönkulutusta tuntitasolla sekä pitemmissä jaksoissa.

Yritys Tarkan -sopimus hinnat

YritysTarkka sopimuksessa jokaiselle vuorokauden tunnille on oma hinta. Hinnat kilpailutetaan sähköpörssissä, ja lopulliset tuntihinnat ovat nähtävillä maksuttomassa Fortum Valpas -palvelussa etukäteen joka päivä noin klo 15. Palvelussa voit seurata yrityksesi sähkönkulutusta tuntitasolla sekä pitemmissä jaksoissa. Kuluvan vuorokauden tuntihintoja (alv 0%) voit seurata myös graafista.

Fortum YritysTarkka sopimuksessa tuntihinta sisältää NordPool sähköpörssin Suomen hinta-alueen Spot-hinnan sekä välityspalkkiota 0,13 c/kWh. Sopimuksen perusmaksu on 10€/kk. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Sopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden käyttöpaikkakohtainen vuosikulutus on enintään 5 000 000 kWh (5 GWh). YritysTarkka -sopimus on voimassa toistaiseksi 2 viikon irtisanomisajalla.

CS1

Tilaa sähkösopimus yrityksellesi numerosta

0200 19100

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-17 (pvm/mpm).

Lisätietoja tilaamisesta

Vai sittenkin uusiutuvaa?

Jos haluat yrityksesi pyörivän 100% uusiutuvalla energialla, lisätään energian hintaan vain 0,20 c/kWh. Tuolloin energia on 100% vesisähköä, jonka alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin alkuperäjärjestelmän mukaisesti. Vesisähkön käytöstä saat todistuksen. Uusiutuvan energian käyttö on yrityksellesi myös ympäristöarvo.