Ilmastoystävällistä sähköä rakentamiseen

Tilaa edullinen työmaasähkö rakennustyömaalle, saat 6 kk ilman perusmaksua Tartu sähkötarjoukseen

Työmaasähköä rakennustyömaalle

Työmaasähköä rakennustyömaalle

Rakennustyömaalla tarvitaan paljon sähköä ja työmaasähkön tilaaminen kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin. Työmaasähkön organisoimisessa on kaksi tärkeää vaihetta: liittyminen paikallisen sähköverkkoyhtiön verkkoon ja sopimus rakennusaikaista sähköä myyvän sähköyhtiön kanssa. Rakentamisen yhteydessä sähköä kuluu runsaasti, mutta onneksi työmaasähkön hintaan on mahdollista vaikuttaa oikeanlaisella sähkösopimuksella. Meiltä Fortumilta saat ilmastoystävällistä sähköä sekä pidempiaikaiseen rakentamiseen että lyhytkestoisiin remonttikohteisiin.

 

KAMPANJAETU: Juuri nyt saat määräaikaisen Yritys Tunti -sähkösopimuksen tehdessäsi 6 kk perusmaksun veloituksetta. Toimi siis nopeasti ja hanki työmaallesi Yritys Tunti -sähkösopimus jo tänään!

Tartu sähkötarjoukseen

 

Mikäli sähkön käytön tarpeesi on tilapäistä ja lyhytaikaista, ole yhteydessä yritysasiakaspalveluumme. Meillä on sinulle sähkösopimus, joka on räätälöity juuri tähän tarpeeseen. Yritysasiakaspalvelun puhelinnumero: 0200 19100 ma-pe klo 8 -17 (pvm/​mpm).

Rakennustyömaakontit

Sähköä pörssistä tunti­hin­nalla

Fortum Yritys Tunti -sopimuk­sella hyödynnät edullista pörssi­sähköä ja sähkön tunti­hinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Säästöjä syntyy lisää, mikäli sähkön käyttöä voidaan säätää halvem­mille tunneille. Lisäksi saat Yritys Tunti -sopimuk­sella sähköä, joka on tuotettu ilmastoa kuormittamatta. Juuri nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman perusmaksua!

Tilaa Yritys Tunti

Miksi kannattaa valita Fortum Yritys Tunti -sähkösopimus?

Cost efficient
Markkinahintainen yrityssähkö

Yritys Tunti -sähkösopimuksessa jokaisen tunnin hinta on kilpailutettu.

PriceTag
Edullisten tuntihintojen hyödyntämistä

Kohdentamalla sähkönkulutusta edullisimmille tunneille säästät euroja.

Earth globe
CO2-päästötöntä yrityssähköä

Valitsemalla työmaasähkön Fortumilta pienennät yrityksesi hiilijalanjälkeä.

KAMPANJAETU: 6 kk perusmaksut veloituksetta

Kampanjaetu koskee yritysasiakkaita, jotka kampanja-aikana tekevät Fortumin verkkosivuilla uuden Fortum Yritys Tunti -sopimuksen. Etu on Fortum Yritys Tunti -sopimuksen kuuden kuukauden perusmaksut hintaan 0 €. Sama asiakas samassa käyttöpaikassa voi käyttää edun vain kerran. Kampanjaetu on voimassa toistaiseksi.

Kampanjaetua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Asiakkaalla ei saa olla voimassa sellaista määräaikaista sähkösopimusta, joka estää uuden sopimuksen alkamisen. Muilta osin sovelletaan Fortum Yritys Tunnin sopimusehtoja, Fortum-yrityssopimusten sähkönmyyntiehtoja sekä yleisiä Energiateollisuus ry:n suosittelemia sähköntoimitus- ja sähkönmyyntiehtoja.

Työmaasähkön liittäminen sähköverkkoon

Jos olet rakentamassa uutta kohdetta, jolla ei ole vielä liittymissopimusta alueen sähköverkkoon, tulee sinun ensin hoitaa työmaasähkön alueen verkkoon liittyminen.

Rakennusvaiheessa työmaan sähköverkkoon liittymiseen on kaksi tapaa. Sähkön toimitussopimus on mahdollista tehdä suoraan valmiiksi sähköverkkoon (tavallisesti tonttikeskukseen) tai rakentamisvaiheen ajaksi on mahdollista pystyttää tilapäinen työmaakeskus. Se miten sähkö toimitetaan rakennustyömaalle, vaikuttaa rakennuksen sähkösuunnitelmaan, joten ole yhteydessä rakennusprojektin sähkösuunnittelijaan. Liittymismaksun budjetoinnissa tulee huomioida lisäksi mittauskeskuksen ja liittymisjohdon kustannukset.

Liittymissopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin jo suunnitteluvaiheessa, sillä liittymän toimitusaika vaihtelee suuresti toimittajan, rakennuspaikan ja -ajankohdan mukaan. Liittymissopimuksen yhteydessä verkkoyhtiö antaa käyttöpaikkanumeron, minkä jälkeen voit tehdä myyntisopimuksen haluamasi rakennusaikaisen sähkön myyjän kanssa ilmoittamalla myyjälle osoitteen ja annetun käyttöpaikkanumeron.

Työmaasähkön tilaaminen sähköyhtiöltä

Toinen askel rakennusaikaisen sähkön tilaamisessa on sähkösopimus sähköyhtiön kanssa. Rakentajan sähkön kilpailutus kannattaa tehdä hyvissä ajoin heti, kun olet saanut käyttöpaikkanumeron.

Rakennuttajan sähkösopimukseksi soveltuu parhaiten Fortum Yritys Tunti -sopimus, jolla hyödynnät edullista pörssi­sähköä ja sähkön tunti­hinnan vaihtelua. Säästöjä syntyy lisää, mikäli rakennustyömaan sähkön käyttöä voidaan ajoittaa halvem­mille tunneille. Yritys Tunti -sopimuk­sella saat työmaasähköä, jonka tuotan­nossa ei ole käytetty fossii­lisia polttoai­neita, kuten kivihiiltä, öljyä tai kaasua.

Rakentamisen yhteydessä sähköä kuluu paljon, joten työmaasähkön hintaan on mahdollista vaikuttaa oikeanlaisella sähkösopimuksella. Valitse rakennusaikainen sähkösopimuksesta luotettavasti Fortumilta.

Mass market tested

Eikö juuri tämä sähkösopimus tunnu sopivalta sinun yrityksellesi?

Uusi Yritysapurimme auttaa sähkösopimuksen valinnassa.

Testaa Yritysapuria tästä