Sähkösopimukset suuryrityksille

Kuluttaako yrityksesi yli 200 000 kWh sähköä vuodessa? Ammat­ti­lai­semme auttavat löytämään oikean sähkösopimuksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Kulutus yli 200 000 kWh vuodessa?

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua sähkönhankinnan tarpeisiin

Meidän tehtävämme on varmistaa, että yrityksesi voi keskittyä omaan liiketoimintaansa ja sähkön osalta kaikki toimii kuten kuuluukin. Räätälöimme jokaisen sähkösopimuksen aina asiakkaamme liiketoimintaa ja sen tarpeita tukevaksi. Yrityksesi saa aina kokonaisvaltaista palvelua: emme tarjoa vain sähköä, vaan autamme yritystäsi optimoimaan sähkön kulutusta ja siihen liittyviä kustannuksia. Yrityksesi koosta ja kulutuksesta riippumatta saat meiltä aina halutessasi 100 % hiilidioksidipäästötöntä sähköä.

Asiantuntijamme yrityksesi palveluksessa

Meiltä saat aina henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua energia-alan ammattilaisiltamme. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijaamme tai jätä yhteydenottopyyntö - löydämme yhdessä yrityksesi liiketoimintaan sopivan sähkösopimuksen, oli toiveissa sitten vakaa ja kiinteä hinta tai sähkömarkkinoiden vaihteluita hyödyntävä ratkaisu.

Contact by email

Pyydä räätälöity tarjous yrityksen sähkösopimuksesta

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Kolme syytä valita Fortum

Earth globe
Meiltä saat sähkösopimuksesi aina halutessasi 100% ilman hiilidioksidipäästöjä
Business electricity
Räätälöimme energiaratkaisumme aina yrityksesi tarpeisiin sopiviksi
Local projects
Henkilökohtainen ja ammattimainen palvelu on toimintamme kulmakivi
fortum yritys online

Yritys Online - helppo tapa hallinnoida sähköasioita

Asiakkaanamme saat käyttöösi Yritys Online -raportointipalvelun, joka tuo kaikki yrityksesi energiankulutukseen liittyvät asiat yhden palvelun alle. Sitä kautta voit hoitaa lähes kaikki toimipaikkojesi sähköön liittyvät työt, kuten kulutustietojen tarkastelun, budjetoinnin ja laskut. Noin alkajaisiksi. 

Tarjoamme runsaammin sähköä kuluttaville asiakkaillemme aina henkilökohtaisen koulutuksen Yritys Onlinen käyttöön ja energiankulutuksen seurantaan liittyen. Jos yrityksesi energia-asiat pohdituttavat laajemmin, saat siihen apua omalta energianeuvojalta. 

Lue lisää Yritys Onlinesta

Customer service

 Asiakas­pal­ve­lumme on täällä yritystäsi varten

 

0200 19100
pvm/mpm, avoinna ma-pe klo 8-16

Ulkomailta soitettaessa: +358 200 19100

Sähköpostitse: sahko [piste] yritys [ät] fortum [piste] com