Sopimus Taloyhtiöille

Taloyhtiön edustajana voit aina kääntyä puoleemme. Tarjoamme viiden eri sopimuksen väliltä taloyhtiöllesi sopivimman sähkösopimuksen.

SE2

Sähköä monenlaiseen tarpeeseen

AU9

Energia ilmastoa kunnioittaen

E3

Edullinen ja vakaa sähkönhinta

Taloyhtiö_B2B

Sähkösopimuksia taloyhtiöille ja yrityksille

Sähköauton kotilatauspiste asennettuna taloyhtiösi pihalle?

Fortum Charge & Drive kotilataus on helposti käyttöönotettava kokonaisratkaisu taloyhtiön sähköautoilijoille. Älykäs järjestelmä perustuu kuukausittaiseen hinnoitteluun, sisältäen latauslaitteen ja -sähkön.

Lue lisää sähköautojen kotilatauksesta

SmartLivingillä varmistat taloyhtiöösi paremman sisäilman

SmartLiving ylläpitää ja kasvattaa kiinteistösi arvoa ja varmistaa, että sinulla on kaikki hyvin kotona. SmartLiving tekee kodistasi viihtyisämmän, turvallisemman ja auttaa sinua säästämään rahaa.

Lue lisää

Aurinkoratkaisut taloyhtiöille ja yrityksille

Fortum Aurinkoratkaisuilla voit tuottaa yrityksellesi omaa puhdasta energiaa ja myydä ylijäämäntuotantosi meille. Näin vähennät ostosähkön tarvetta ja pienennät sähkönhinnan vaihtelun vaikutuksia yritykseesi.

Helppoa, joustavaa, ekologista ja turvallista!

Fortum aurinkoratkaisut

Kaukolämmön tuotteet taloyhtiöille ja yrityksille

Kaukolämpö on sopiva lämmitysmuoto niin uusille kuin vanhoille kiinteistölle, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme lähellä. Valitsemalla kaukolämmön saat toimintavarman, edullisen ja yhä ekologisemman lämmitysmuodon.

Lue lisää kaukolämmöstä

Fortum YritysVakaa - Uusiutuvaa energiaa ilman lisähintaa

YritysVakaa on 100% ekologinen valinta taloyhtiöille ja yrityksille. Sopimus sopii taloyhtiöille, jossa arvostetaan vakaata sähkön hintaa ja jatkuvaa sopimusta.

Lue lisää

Yritysasiakkaan ja taloyhtiön palvelut

Onko taloyhtiöönne tulossa remontti?

Miten turhat sähkölaskut voi välttää?

Taloyhtiön remonttia suunnitellessa kannattaa sähköasiat huomioida. Tarvitaanko asuntokohtaisia sähköjä remontin aikana? Kuka vastaa remontin aikaisesta sähköstä, onko se rakennusyritys, taloyhtiö vai asukas itse?

Kuka vastaa remontin aikaisesta sähkönkulutuksesta

Jos asunnossa ei voi remontin aikana asuja ja asuntokohtaista sähköä tarvitaan, sähköistä vastaa yleensä rakennusyritys tai taloyhtiö. Selkeintä olisi, että taloyhtiö ottaisi asukkaiden sähkösopimukset remontin ajan hoidettavakseen. Näin sähköjä ei turhaan tarvitse katkaista ja jälleenkytkeä uudelleen remontin päätyttyä. Jos asuntokohtaisia sähköjä ei remontin aikana tarvita, sähkön toimitussopimuksen voi päättää ja sähköt katkaistaan sähköyhtiön toimesta.

Miten asukkaiden sopimukset siirtyvät?

Kun päätös sähkösopimuksen siirtymisestä taloyhtiölle on tehty taloyhtiön hallituksessa, isännöitsijä kerää asukkailta valtakirjat ja siirtää sopimukset taloyhtiön nimiin lähettämällä tiedot sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalveluumme 0200 19000.

Mitä hyötyä tästä on asiakkaalle?

Asukkaille ei tule turhia laskuja, ja sähköt ovat ilman keskeytystä käytössä koko remontin ajan. Lisäksi remontin valmistuttua sähköt on kytketty asuntoihin valmiiksi. Jos sopimukset on siirretty remontin ajaksi rakennuttajan tai taloyhtiön nimiin, isännöitsijän on hyvä muistuttaa asukkaita tekemään sähkösopimukset jälleen omiin nimiinsä. Sopimusasiat hoituvat helposti Fortumin internet-sivuilla tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 19000.

Suosittelen taloyhtiöille uutta Fortum YritysVakaa -sopimusta. Tämä tuote helpottaa taloyhtiön kustannusten ennakointia ja hallintaa. Fortum YritysVakaa -sopimus tuo taloyhtiön kustannuksiin vakautta.

Isännöitsijä Juha Hänninen, Karjalan Tilipalvelu Joensuu

CS1

Yrityspalvelu sähkön yritysasiakkaille

0200 19100 Ma-Pe klo 9-17 (pvm/mpv)

 

CS1

Kaukolämmön ja maakaasun vikailmoitukset

Autamme sinua 24/7
0800 1 90090

CS1

Asiakaspalvelu 0200 19000

Ma-Pe klo 9-17 (pvm/mpv)

Ulkomaan soitot +358 10 45 66080

HC11
Yrityssopimusten ehdot
Näytä